58

???

преди 4 години

Цитат: '...хората ....поискаха да пътуват без винетки...общините, които искат това да стане, трябва да поддържат тези пътища"...Аврамова заяви, че Варна, Шумен, Белица, Челопеч и още няколко общини го направиха.*Не разбрах защо заради едни трябва да плащат всички хора от тази община. За София заради тези, които искат да пътуват без винетки, всички софиянци с нашите данъци ще плащаме заради тях за подръжката на тези пътища.

57

Анонимен

преди 4 години

ай стига с този политически елемент, всяка една административна глупост, която администрацията създаде поради некомпетентност, първата реакция на защита е политически елемент .. дрън дрънпроблемът е изцяло в нивата на администрацията, ниската и компетентност и слаба организация

56

F5

преди 4 години

БСП и СДС ,ГОРЕТЕ ОКОЛО ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СЕКЦИИ И В ТЯХ , И ОТДЕЛНО РАЗЛИВАЙТЕ ИСТИНСКА ВОДА!Ще просветне, ще прозвучи, и измамните визии и звуци ще бъдат разобличени! Горете най-вече хартия!

55

КАЛИНКЕ,

преди 4 години

МИ НАЗНАЧИ СИ КАДЪРЕН ПИАР ДА ВИПРАВИ ПРОФЕСИОНАЛНА КОМУНИКАЦИЯ, НЕ РОДНИНИ!ПРОСТО Е!

54

Анонимен

преди 4 години

Какъв тотален *** трябва да си, за да не си купиш винетка, а по хубав път искаш да караш.

53

Анонимен

преди 4 години

Тези некадърници нищо ново не въведоха без гаф, управляват без идея, като копиращи машини са !? Единственото и доказващо, че са корумпирани ком'унета е безхаберието им и подаването на оставки, така беше при Тошо, така остана и до днес, но за жалост България развъжда само про'столюдие което нищо друго не усвоява правилно освен манипулацията ! Хак да са ви днешните ком'уняги представени от ГЕРБ !

52

Анонимен

преди 4 години

Богати *** няма, започнете нормална работа и ще имате пари за винетка.

51

Бизнесмен

преди 4 години

Тази набедената калинка да каже защо днес 20.02, девет дни преди началото на ТОЛ отчитането за тежкотоварния трафик няма НИТО ЕДНА ФИРМА КОЯТО ДА ПРЕДЛАГА устройства за монтиране в камиони/автобуси? Как ще оборудват всички автомобили за една седмица?! Очаквайте голямо приключение след първи март. Нито един камион или автобус няма да тръгне да пътува ако няма как да си отчете пътуването!!

50

АНТИ

преди 4 години

Кой ги е учил тези министри на (европейски) капитализъм ?!Кой го е учил на ББ на капитализъм ?Ако тези строят капитализма в България - пази Боже !!

49

Анонимен

преди 4 години

Ако мине ... всичко е проба грешка и малко театър.

48

До 39

преди 4 години

Яко си се объркал. Малко са хората в България минаващи над 10 хиляди километра в година по пътища, за които се иска винетка. Повечето километри хората ги навъртат в населеното място където живеят. Има и пътувания зад граница. Средният пробег на един личен автомобил в България е около 6-7 хиляди километра. Фирмените автомобили навъртат много повече. В София личните автомобили също минават повече километри на година от средното за България.

47

Анонимен

преди 4 години

Това правителство не направи нито едно нещо като хората. Такава некадърност никога не е имало в управлението, но с калинки толкова...

46

F5

преди 4 години

Кой я уреди тая простотия жужащите усички от сащ да ни крадат образованието ,което отива в гугълските слушалки? И вузовете ни крадат!

45

До чиновника

преди 4 години

Оставка *** калинко! Не взимате по-малко пари, понеже се оправяте бавно! Толкова си можете с двете мозъчни клетки, в твоя случай една! Всички калинки на борсата! Бегом! Групово! Дим да ви няма! Има способни хора, които щенсе справят по-добре, а не като теб да разчитат на френска за да се уредят на хранилката!

44

Комуникацията???

преди 4 години

Заради прекъсната комуникация???И на нас ли се оплакваш? Ние ли ще ви създаваме комуникация. Нали всяка седмица се събирате на Министерски съвет. Ама там дори не знаете за какво Ама нали всички сте калинки и нямате никаква представа от управление.Да, цялото правителство, цялата администрация е на ръчно управление. И всичко това заради един самовл.юбен хвал,ипръ.цко ББ, дето иска той всичко да разпорежда. Заради това администрацията се страхува да работи.Тато не е командвал така.

43

АНТИ

преди 4 години

Гербери пускат системата тол,лъсна на *** ***гол !

42

Компетентен

преди 4 години

Където да бръкнеш в тази недържава само гьонсуратлък.

41

Рто

преди 4 години

То в това нескопосано управление, никога не естартирала комуникация, та да бъде прекъсната!!!

40

Анонимен

преди 4 години

Перхидролената кукла на Доган не я закачат за нищо, нито за откраднатата вода на Перник, нито за хаоса с тол-системата...

39

До 39 тъпак

преди 4 години

Тази винетка няма да накара апи да работи дмотана калинко отреопана! Лично ти и твойте шефове смотана секретарко, ще платите за изхарчените пари за камери, които не е трябвало да се монтират! Марша на борсата *** мършоооо! За чееп не ставате!