98

Минаващ

преди 4 години

Всичко що е българско не работи.Кажете ми нещо което работи добре в тази изостанала страна.Отивате в КАТ пълна мизерия.Вътре работят лелки и другари от 1944 година.Чакате за регистрация пет часа.Защото система през 20 минути не работи.Събота и неделя нямате право да си счупите ръка или крак,защото рентген не работи.Човеку с бялата престилка не работи,кара ски или се налива с алкохол в някоя чалга дискотека.За сега е така в Чалганистан.

97

Анонимен

преди 4 години

А ще имаме ли хубави пътища? Защото досега това не се случи, въпреки големите суми, които се събираха всяка година

96

факт

преди 4 години

Аврамова е "калинка" и бушон ,там командва заместника Нанков

95

Анонимен

преди 4 години

Да Ви имам комуникацията кой я прекъсна -не се знай сигурна са някакви хакери с които ще се оправдаят -истината е че и тези там горе нямат комуникация по -между си един решил нещо и айде глоби ама не е преценил ситуацията и нагласата на българина като му бръкнеш у джоба и той се събужда

94

Анонимен

преди 4 години

До АНОНИМЕН 99Аз съм имал още по- абсурден случай - отивам с колата, на която искам да купя винетка до една бензиностанция - Лукойл, казвам им ей тази е колата, виждате я, искам винетка за нея! - Не! То тъй не може! Ще напиша номера, който вие ще ми диктувате! - На кирилица ли да го диктувам, или на латиница? - Ми де да знам, както искате...

93

Анонимен

преди 4 години

Боко голямо колче си навря в *** с тази безпринципна гавра с шефа на АПИ.Колкото и да не ги обичам тия в АПИ, в случая те са прави, защото има закон и той трябва да се спазва.Каква държавност, каква демокрация и каква законност, щом премерът открито подстрекава и насърчава отговорен шеф да НЕ спазва законите?!

92

АНОНИМЕН

преди 4 години

Наложи ми се да платя служебна винетка седмична на един от автобусите на училището но бях сбъркал една от цифрите на номера на автобуса. И когато попитах не може може ли след като бях вече платил тази винетка да се анулира и да се запише правилният номер ми казаха че не може да се анулира а трябва да се заплати отново за правилният номер. Простотия световна. Нима при издаване на паспорти грешки не се допускат и не се оправят?

91

В АПИ

преди 4 години

нямат никаква комуникация - там са роботи, които въобще не вникват в проблеми и закони и евродирективи, никога не признават грешките си и поради тази причина никога не могат да предприемат адекватни коригиращи действия. Имат се за последна инстанция.

90

Анонимен

преди 4 години

До weТи да видиш.... Боко Суджука не може да се прибере в Банкя!!!!

89

ГЪДЮ

преди 4 години

СЕДЕМ СЕЛА КРАЙ ПЛОВДИВ И ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ.ЩЕ ПОИСКАТ И ДРУГИ... НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ТАКА!!!!!!! ТРЯБВА РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНА!!!!ОБРАТНОТО ГО ЗНАЕМ ОТ СОЦА И НЕ ГО ИСКАМЕ ПАК!!!!!!! НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА!!!!!

88

Анонимен

преди 4 години

Комуникация с невненяеми истерици като Борисов, как става тая работа, някой знае ли?

87

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, значи софиянци ще си карат без винетка из софийско, тогава на другите окръзи защо им е винетка в окръгът им, нима те не са граждани на България, че трябва за тях други правила ? Това делене на хората е само при комунисти, за такава ли демокрация си стъкмихте преврата на 10.10.89 г. бе червени мек'ерета ?

86

Анонимен

преди 4 години

Аааа, не така! Комуникират, комуникират и още как! Особено ако трябва нещо да откраднат!

85

Анонимен

преди 4 години

Аз смятам че достатъчни такси се плащат за хубави пътища друг е въпросът кой колко иска да печели

84

we

преди 4 години

Е какво излиза, край София е пълно с андрешковци, които не карат извън София и 97 лв на година им разбива целия бюджет.

83

Анонимен

преди 4 години

Той ще унижава и ще обижда служителите си, пък те ще водят комуникация... С кого ***???

82

Анонимен

преди 4 години

Премиера след вчерашния си резил показа категорично пред цяла България, че с него комуникация НЕ МОЖЕ да се води, тъй, че не се унижавайте повече да му замазвате гафовете, които станаха безброй!На Борисов му е време за много сериозни хапчета!

81

Brei

преди 4 години

Тая за некомпетентност бих я вкарал в затовра за поне 20 години. Само като и видя мазната мутра като на нено димов

80

Анонимен

преди 4 години

Как точно се води комуникация с нагъл *** като Борисов?!Вчера показа пред цяла България, че с него не може да се води диалог, понеже е невменяем.

79

Анонимен

преди 4 години

Цялата държавна машина се чуди как да замаже гафа на Суджука.Като няма да има винетки - махнете ги за всички, не само за тъпите шопи.