22

Анонимен

преди 4 години

Ама дайте аз да напиша листовката на промоция, само за 300 хил евра? Занаятчийство - горене на гуми, памперси, дограми; Изобретяване на специализирани уреди за преравяне на кофи и разхвърляне на торбички около тях; Закачане за жиците и греене посреЦтвом пружина за легло; Традиции - пазар на булки веднъж годишно, гоуема атракция. Заработих ли 300хилки?

21

ГРАД КОЗЛУДУЙ

преди 4 години

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КОЛКО СЪМ *** И ОГРАНИЧЕН.

20

Анонимен

преди 4 години

ЕС = СССР (2) = СЕСР

19

Анонимен

преди 4 години

Ето затова дните на ЕС са преброени - не може да събираш данъци от продуктивната част от населението и да ги даваш за непродуктивни цели - било то къщи за гости (вили), измислици като тази и много други проекти които нямат никакъв смисъл освен да се изхарчат едни пари...

18

Ужас

преди 4 години

Това някакъв майтап ли е? Да не сме 1-ви април? Какви пари за маркетинг, аккъв туристически маршрут??? Срам ме е, че допускаме такива безумия да виждат бял свят...

17

Анонимен

преди 4 години

В него като "съкровища на ромите" са посочени различни типични за ромите професии като тухлари, ковачи, калайджии, музиканти, както и празници и легенди на етноса.Ще ме извинявате, ама всички знаем кои са най-типичните за ромите професии. Не са сред изброените.

16

До Анонимен 15

преди 4 години

На принца тогава му осигуриха екзотика, за разнообразие по време на посещението.Сега искат да привлекат балами, за да се усвоят (и в по-голямата им част да се присвоят) едни пари.Ние настояваме да се отделят пари, за да ни отърват от това вредно и излишно бреме. Имат си прародина, която ги приема.Който желае да живее според законите и да издържа себе си и децата си чрез своя труд - такъв човек никой няма да го закача, той заслужава права и уважение.Останалите да си заминават в прародината.

15

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе то и принц Чарлз преди време го разходиха из Столипиново та за парлама и една свадба спретнаха набързо, а дали е останал очарован от видяното само той си знае.

14

Anonimen

преди 4 години

Пропуснали са крайния етап на обиколката - кондултация със специалист по хепатит и други инфекциозни болести какви признаци да очакват и към кого да се обърнат.

13

Нека организират

преди 4 години

круиз на брюкселски шефове из цяла България, под надслов "Как се живее с 200-300 лева пенсия в страна член на ЕС?"Да се предвидят посещения в домовете на хора от различни социални слоеве, които имат пълен трудов стаж.Та ха дано да променят нещо чрез задължителна заповед. Защото преди няколко години пак от страна на ръководството на ЕС беше намекнато, че пенсиите на българските пенсионери трябва да се увеличат поне с по 100 евро, "защото става въпрос за оцеляване"! Нашите си направиха оглушки.

12

Анонимен

преди 4 години

това с културния шок наистина е най-интересно, но не го разбирам, ще вземе да разбере някой дето не е излизал от махалата, че по света хората ходят на училище и даже плащат за това, че плащат данъци и че на тридесет години стават родители, а не баба и дядо, ще взема да разбера, че да работиш не с срамно, а да просиш и крадеш не зависимо от кой и къде с срамота и ще се шокира и ще избяга от идентичността си.

11

Анонимен

преди 4 години

С тези пари колко самолета могат да бъдат наети, за да извозят до Индия онези индийци, които не желаят да живеят според европейските норми и дори не помислят да печелят пари за издръжката си чрез свой собствен съзидателен труд?

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Цитирането на "111-то" място по свобода на словото е ПЪРВИЯТ знак за пост на *** трольо или ялов "политик".Въпросните 700 хил. са поредният маскарад от Брюксел да се замаже катастрофалния неуспех и на ЕС, и на Сорос да се "подобри" положението на прим..тите, затова пък повече от ефективен да станат повече от нагли и опасни - не само у нас, но из цяла Европа.Защо Програмата на ВМРО за шведската чу...а у нас вече втора година не влиза като проектозакон в Говорилнята?

9

Анонимен

преди 4 години

Поредния канал за крадене на пари покрай дундуркането на онези дето всички мразим!

8

големата атракция

преди 4 години

Па добре си живеят ромите,още са някъде в 17-18 век.Изхранват се от социални помощи и раждат яко!

7

Анонимен

преди 4 години

"Както и да се вземат мерки бъдещите гости в ромските махали да не причинят културен шок на представителите на етноса."Това как трябва да се тълкува?

6

Анонимен

преди 4 години

Това някак нов модерен прочит на зоологическа градина ли ще бъде?"Моля, не хранете скотовете"

5

Анонимен

преди 4 години

Бъдещите туристи ще се срещнат с деца булки на 12г, майки с деца на 14г и ще си играят с тях на пясъчника. Ще има културни вечеринки с гюбеци и наденички от конско, кучешко и други вкусотииКойто го е измислил това е многоооо далече от реалноста.

4

D.Vasileva

преди 4 години

Да си пазят добре чантите.Също да си пазят девойките,които отблизо искат тая ромска култура.

3

Анонимен

преди 4 години

Извънземен идиотизъм.