62

Анонимен

преди 4 години

Културен шок стред общността.Ако цитирам Кабовски в едно от предаванията му за махалата :И всяка измита кола се гледа като НЛО.

61

Анонимен

преди 4 години

Наистина ли мислите, че ромките раждат на по 12 заради детските? Не вярвам на тази възраст въобще да имат такива сложни планове и да го правят с умисъл. Просто правят секс защото им се прави секс и в някакъв момент от правене на секс забременяват. И благодарение на медицинския прогрес недоносените бебета в днешно време оцеляват, докато в природада биха измрели. Така, че е несериозно да се вярва, че спирането на детските ще помогне.

60

Анонимен

преди 4 години

Бау!След година да не забравите да ни информирате за успеха на начинанието.

59

Българин

преди 4 години

Медийна реклама и финансова подкрепа в полза на това на нашата територия малцинството да стане мнозинство

58

Анонимен

преди 4 години

В него като "съкровища на ромите" са посочени различни типични за ромите професии като тухлари, ковачи, калайджии, музиканти,....ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА......................

57

Анонимен

преди 4 години

Бюрократите в ЕС освен да горят пари друго не могат. Обаче понеже тези пари са и без това напечатани на ишлеме от ЕЦБ, проблем за тях няма. Идеята е следната:Евтино евро = Германия изнася мощно извън ЕС и хората извън ЕС купуват немска продукция.Евтино евро = вносът от извън ЕС е скъп. Вносът от извън ЕС е скъп заради слабата валута = хората в ЕС като например българите купуват немска продукция. Въпрос с понижена трудност: Кой печели от тази работа? А) Германия Б) Лаос В) Еритрея

56

Анонимен

преди 4 години

До БизнесменЕ ти пък си супер нетолерантен. Разбира се, че има животни. Тук таме коне си имат.

55

Анонимен

преди 4 години

До 2Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.-----------------------През 15 век не е съществувала такава държава Румъния,тя е изкуствена държава,с изкуствен език,сменят им Кирилицата с Латиница и Румъния е създадена през 1865г. с насилие над местното население от австрийците(немците).

54

Анонимен

преди 4 години

Тези пари за проекти изобщо не влизат в България,нито за населението,само ни товарите със излишни задължения!Много по-добре ще е,тези пари да отидат за пенсионерите!

53

Анонимен

преди 4 години

Те и сега не са за гледане, ама с тая програма вече ще се насiрат да си показват ром ските сърпрайзи. Как пък веднага си личи откъде е минал ром.

52

№1

преди 4 години

Исках да видя, ама нямах желание.

51

Анонимен

преди 4 години

Аз бих платил да не ги виждав;

50

Анонимен

преди 4 години

Посетителите да не причинават културен шок на етноса?!?!?!?????Канибали от Папуа Нова Гвинея ли ще са туристите?Че то те са единствените които могат да поучудят ромите.

49

Анонимен

преди 4 години

Не, не искам. Благодаря много за предложението, но нямам желание. Това което бих искал е да не ги виждам или чувам изобщо.

48

Анонимен

преди 4 години

"Луксозен каталог" и в него снмки на ***, мръстоия и мизерия. Язък за луксозната хартия.

47

Анонимен

преди 4 години

А тези 700 000 лева за какво точно ще се дават? За ромски екскурзоводи?

46

Анонимен

преди 4 години

ТРЪКАТ КОМЕНТАРИ ДЕМОКРАТИТЕ ОТ ДНЕС БГДРУГАРКАТА К МЕЛИЯ ТРЪКА

45

ГОТВАЧ

преди 4 години

Отваряте Ютюб , пускате клип от Индия - от Мумбай например и гледате. Същото е - от 10к години там са разделени на касти , бедни , богати по рождение. В българско са подобни индийците. Българските индийци са няколко касти и подкасти , но имат музиканти които знаят български народни песни , забравени от българите.

44

Черните братя

преди 4 години

От двете страни на Дунава???Може да направят круиз- "Индия в Европа". Ще скъсат направо. За по-екстремно преживяване (с доплащане) - "Нощувка в катуна". Шанс за излизане- 50% Адреналин -100%

43

Изтръгнат кабел

преди 4 години

Ау, какви трудолюбиви занаятчии сме имали, пък ние да не знаем! Ще пуснете ли някоя и друга снимка на тия отрудени хорица, че да ги видим по време на работа.