42

Бизнесмен

преди 4 години

Без да пиша думата с "ц" ще ви питам дали ще познаете: влизате в произволно село в БГ и виждате:а) - къща с двор, подредена, лехи със зеленчуци, може и животниб) - къща и двор без ограда, натрупани ***, нито една тревичка не се показва от земята, всичко е утъпкано все едно е пренаселено, но животни няма.Пита се къде живее буквата "ц"?

41

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Не мога да спра да псувам и да храча....

40

Анонимен

преди 4 години

Ще дават пари за това?!Не е ли по-лесно просто желаещите да се разходят до Столипиново? И без това го рекламират като "най-голямото гето в Европа"! Преживяването ще е УНИКАЛНО и ще им останат спомени за цял живот.

39

хъша

преди 4 години

ако тва не е прахосничество незнам какво друго му подхожда да се нарече

38

бай ганю

преди 4 години

ето тук вече човек остава без думивече се измислиха супер извратени начини за да се откраднат едни пари

37

Анонимен

преди 4 години

До ДодоПонякога се чудя дали тия европейски господа са наясно какво смущение в Матрицата, са такива решения. За българските им "партньори" е ясно: те просто искат да "усвоят едни пари. "Луксозен каталог". Да се смее ли човек, да плаче ли.

36

Анонимен

преди 4 години

"Ще съобщим че сме хванали хамсия. Какво нередно има в това?"

35

Додо

преди 4 години

Трагедия с комедийни симптоми! На моменти безумията на форсираната политкоректност на Новия Световен Ред надминават тотално онези на събратята им, болшевишките комунисти от преди 40-50 години! Да ходели туристи да гледат културата на крадците на желязо, навява подобни емоции, като лозунгите на табелка, които висяха по време на соца -примерно Срамните въшки са срам за комсомолката!

34

Анонимен

преди 4 години

Тия л...и ли са да дават пари за това?! Че аз мога да им покажа прелестите на ромския живот съвсем безплатно! Баба ми живее до едно гето... само ще ги поканя на гости и от първа ръка ще се запознаят с обичаите и културата на тези. Е, желателно е да не предприемат самостоятелни обиколки по тъмно и да подпишат документи, че влизат на собствен риск и няма да имат претенции за изчезнали часовници, телефони и портфейли, но пък ще е незабравимо преживяване!

33

РомскоГостоприемство

преди 4 години

Явно опит на Брюксел и ромските организации да създадат някакво препитание за ромските общности в региона . Ако успеят да прилъжат заблудени туристи да посещават ромските села и да "оставят" къде "доброволно" къде неусетно по някое евро на местните джебчии, измамници, гангстери ... ромите няма да надават вой за увеличаване на помощите и района ще просперира .... а управниците ще са спокойни и избираеми на местните избори .Браво. Очакват се скоро и първите туристи с пълни с евро джобове ...

32

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на време е да последват и други.Няма да последват. Ще видиш.

31

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Не случайно BREXIT е вече факт!Хората с ръка на сърцето гласуваха, против това от Брюксел да си правят "волна програма" с тяхните пари и да пълнят нечии джобове. Но това е само началото на ефекта "домино". Въпрос на време е да последват и други.

30

Джони Уокър

преди 4 години

Съвсем скоро минах по тези райони . Видях ги с очите си . Но никъде нямаше калайджии,ковачи, тухлари .... имаше на няколко места големи като кашони касетофони дето надуваха някакви кючеци, музиканти вероятно ..... на няколко пъти се опитаха да ме спрат и "да сме си говорели" ..... правиха опити да ми продадат вероятно крадени АйФони ... ножове ... как съм бил късметлия да ми продадат "за без пари" тия златни пръстени ...Етнически особености..Туристите да си зашият парите по джобовете...

29

Нане

преди 4 години

В брюкселса е заровено кучето...

28

Обикновен гой

преди 4 години

Колкото повече ни запознават с ромите, толкова повече те ще останат различни от нас! А щом те остават различни от нас, то следва че те никога няма да станат част от нас! А не оставайки част от нас, но живеейки заедно с нас, ние трябва да приемем техните /различни/ правила за да живеем заедно! Това е и целта на занятието - а че парите ще се усвоят от масонските кръгове е очеизвадно :)

27

Анонимен

преди 4 години

БЪлгарка,Ремонтът на Графа беше за 20 милки. Реално са откраднати сигурно 15. Това са бая медицински хеликоптери.

26

Анонимен

преди 4 години

За медицински хеликоптери пари нямало...............За доста неща ще се намерят пари, ако се спрат течовете в здравната каса, образованието, за инфраструктурното строителство да не говорим. Ама няма да спрат течовете :)

25

Анонимен

преди 4 години

Ето затова дните на ЕС са преброениБъди спокоен, не са. В ЕС и САЩ са разбрали едно простичко нещо - гладните хора правят революциите. Ето защо предпочитат да дават социални помощи на тоя-оня, но да няма яки трусове. И тази стратегия работи, както виждаш. А тези пари пак ще отидат при когото трябва, не се притеснявай.

24

Българка

преди 4 години

За медицински хеликоптери пари нямало...............

23

Гост

преди 4 години

Да демат да ги ограмотят инакарат да работят нещо.Да им се създава заетост за да изкарват пари да могат да се изхранват и да не мислят за престъпления.Да инвестират в тази насока не в глупусти.