40

Анонимен

преди 4 години

Гледам на снимките Кеца, размахва пръст, иска да му се пускат песните по всички радия. Абе байно, ти кога за последно записа нова песен, а?! Щото на нас вече ни се повръща от твоите стари песни, 35 години ги слушаме вече. Много хора в нормалните държави и на неговата възраст записват по няколко нови песни годишно, на 3-4 години вадят нов албум. Аз не си спомням кога за последно тоя е записал нещо ново.СЪЖАЛЯВАМ, АМА МИ ОМРЪЗНА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СЛУШАМ 15 ПЕСНИ НА КЕЦА!

39

арменски поп

преди 4 години

А ще ни задължат ли да слушаме на телефона си бг музика?

38

Анонимен

преди 4 години

А не, заради Дичо, Графа, Сигнал и Дриско спрях да слушам българска музика, сега насила Антилопа, газела и Моисей! НЕ!

37

vlady

преди 4 години

Направете читава музика. Примерно на Chuck Schuldiner Tribute и Dark Sun And Winter Cold имаше стойностна съвременна българска музика и Live&Loud едва побра публиката.

36

Анонимен

преди 4 години

Пазарна икономика.. на който е готино парчето ще се върти... така насила не става.. дай насила по цял ден да въртиме колосите ангел и моисей

35

Зоро

преди 4 години

Много правилно. Седнеш до радиоточката и врътнеш бурмата налево, кеф ти Кондьо, тигре тигре, доко доко, врътнеш надесно, оп Джорджано. Кеф, кеф, кеф.

34

Анонимен

преди 4 години

Ако съдя по БГ радио българската музика е супер депресираща.

33

Анонимен

преди 4 години

После "преди '89 беше много лошо, тайно слушахме Битълс". Това го ръсеше един мооого син президент, даже азбуката искаше да сменя...А пък то какво станА!Ненормалници, другарко, ненормалници!

32

stun

преди 4 години

Spotify харесва това!

31

даа

преди 4 години

Такива квоти има и в другите държави. В Германия ако се не лъжа е 70%. В повечето държави слушат основно своя си музика. А нас някой ни одебилява, като ни англосаксизира. И чешмата да пуснеш, тече на английски. Дори върви внушението, че си някакъв туземец ако слушаш българска музика, особено ако е българска народна, трябва да си нещо като нецивилизован варварин.Но квотите трябва да са на конкурентен принцип, а не да са механизъм на налагане на всевъзможни простотии.

30

Стар групар

преди 4 години

Не бойте се деца,това няма как да стане с наличният ,,материал " в музикалният бранш.Не може да се слуша неслушаемото и ще стане като преди 89та-ще слушаме чужди станции. А тук нека се вихрят Криско и Гери Никол-кой ще ги слуша???

29

Съвременник

преди 4 години

Коя точно българска музика.Тази от последните 20-30 години на Мишо шамара,Гумени глави,Ъпсурт Спенс и 100кила и други подражатели на ,,оня"рап или на сегашните ,,суперзвезди"Криско,Ицо Хазарта,п и Венци Венц,Тита,Дара,Сузанита ,Гери Никол,Димчо У и ,,звездите"-победители от от ТВ форматите.Да не говорим за Фики и Софка и техните колеги.Би ли ги слушал в този им ред нормален !!! човек и да изпита удоволствие. Има наистина и хубави песни и банди но те не са толкова много .

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20 Точно обратно ! Най-лошо е да накараш децата ти да търсят, намират и слушат забранена музика ! Те ще я намират винаги, не можеш да ги спреш. Това са комунистически недъгави прийоми. Друг е начина да ограничиш въздействието на пошлото и чалгата, Но той си иска добро родителско възпитание и подходяща училищна и улична среда !

27

Анонимен

преди 4 години

Ако ще ми въртят криско, то по-добре да няма квота за българската музика изобщо....

26

Анонимен

преди 4 години

Комунистически прийом ! И кой има право да говори от името на ХОРАТА !!!!!!!!!! Всеки се пише за лидер - водил веднъж хорото на село и хоп - лидер, говори от името на хора, които Изобщо не са му дали такова право. Комунистическа простотия !

25

ehehe

преди 4 години

че те могат ли да съберат толкова българска музика, бе!? Всеки ден хората трябва да слушат едно и също.

24

Анонимен

преди 4 години

Откога умишленото налагане на нещо се води "насърчаване"? Ако ме "насърчават" по такъв начин по-скоро ще ме принудят да спра изцяло източника на дразнене!

23

ДирекцияМузика..1971

преди 4 години

По радио София може...ама само там ,ОК!

22

ДирекцияМузика..1971

преди 4 години

Музик Аутор са си същите лапачи като при соца Дирекциа Музика!!!!Да се прекрьстят на Северно Корейска Музикална Агенция!!!Шанаджии!!!

21

Бунгар

преди 4 години

Защо??? Кои хора казаха ,че го искат...Никой никого не е питал...