93

Анонимен

преди 4 години

ЕС е точно инструмент за разрушаване на нациите и християнската вяра.да сте чули в Брюксел да говорят за християнски ценности? няма защото се управлява от евреи

92

Анонимен

преди 4 години

когато човек няма вяра няма семейство няма патриотизъм той на практика няма за какво да се бори и става лесна плячка на световните масони и банкери и техен роб

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 109Канибалите си имат пълни граждански права в България и аз поне не съм чул някой да ги дискриминира, да ги бие защото са канибали или да ги обижда за това. Ако имаш подобна информация - сподели.

90

Анонимен

преди 4 години

на световния елит който държи парите му трябват хомосексуалисти атеисти антипатриоти и либерали за да управляват света по лесно.По тази причина и наливат пари в нпд и сопосоидите

89

Анонимен

преди 4 години

Аз съм за даване на пълни права на канибалите. Те горките са отритнати от обществото само защото обичат човешко. Не е хуманно и демократично хората да се делят според това каква храна обичат - на вегани , вегетарианци, месоядни и канибали. След като даваме права на веганите дотам че са се качили на главите ни защо трябва да отнемаме правата на канибалите?

88

Демокрация

преди 4 години

Не е моя работа да съдя кой е прав и кой не. Да бъдат такива каквито искат - само че без специални привилегии, че са такива. Не мисля, че в моя град се чустват нормално, ние сме балкански субекти и по-принцип не харесваме ***, но живота си е тяхен и аз мисля, че имат право да си го живеят както решат, ако не пречат на всички останли.

87

разумно мислещ

преди 4 години

Правилно не може да се мрази и гони някой само защото Господ е отредил да се родиш Гей

86

Анонимен

преди 4 години

Нещата отиват натам че хомосексуализма да стане задължителен. Аз съм стар вече ама младите да му мислят със стегнатите резби.

85

реалист

преди 4 години

Браво на Швейцария дано някога и ние станеме като тях разумни и цивилизовани хора

84

69

преди 4 години

Скоро време и на педофилите ще дадът права!

83

Анонимен

преди 4 години

И тея тръгнаха по стръмното надолнище като останалата Европа. А бяха за подражание десетилетия

82

Рашко

преди 4 години

До рускиняДобре бе рускинче, при вас като ги прибиват на улицата и гонят от всякъде, да не би броя на хомосексуалистите да намалява? Или стават все повече и повече?

81

Константин

преди 4 години

До ПитърДа обаче с хомосексуализмът няма да се раждат деца и кой ще служи в армията.

80

четете

преди 4 години

в Швейцария се намират банките на Ротшилд Рокфелер и други супер богати евреи.Там през 1900 г.е проведен първия конгрес на ционистите в Европа.на него са приети инструкции които да се изпълняват с цел унищожаване на християнската вяра.Протоколите не са измислица! те се изпълняват от ЕС ООН МВФ . Тези Протоколи подкрепят хомосексуалисти и атеисти.

79

No Respect

преди 4 години

Каква толерантност? По-нагли от тия няма никъде. Щом ще ни налагате на сила какво трябва да мислим и правим не заслужавате и капка уважение!

78

Fallschirmspringer

преди 4 години

Преди много години,по някога след тренировки минавах през Докторската градина,за да видя баба,която живееше недалеч от нея;В единият край на паркчето има тоалетна край,която се навъртаха някакви странни същества.Бях стеснително момче и по някога някое от тях се лепваше за мен.Вървя си аз,а то започваше някакъв безсмислени предложения за дънки,блузи и други корекомски стоки.След като се поотдалечим,обикновено му прилагах някоя енерго-спестяваща техника и изчезвах по кварталните улички и дворове.

77

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм бил впечатлен какво точно означава "подбужда към омраза", което го пише в законите на много държави, включително България. Ако се разхождаш с жената по улицата и видиш някой... хм, видимо високоинтелектуален индивид с ранима душевност и кажеш "абе виж тоя ***", подбуждаш ли така жена си към омраза? Това е малко като с фалшивите новини - тълкуването прави опасността. Вече живеем в оруелска дистопия - ако не си съгласен с нас си срещу нас и ние сме в правото си да те съсипем.

76

Анонимен

преди 4 години

Проблема е че тези сега могат да се гаврят с тебе и ти ще трябва да си мълчиш защото ако им отговориш ще те съдят въпреки че причината може да не е хомофобия.

75

Анонимен

преди 4 години

Очаквам след 10 тина години да започнат гонения срещу белите и нормални хора. Даже ще се промени представата за нормален човек.За нормално ще се приема да си хомо, а всеки който излиза и съжителства с противоположен пол ще бъде подложен на социално неравенство и отлъчен.

74

Анонимен

преди 4 години

Тъжно :(