133

Анонимен

преди 4 години

Ами когато гейовете ни тормозят нас и не разбират от дума ,че ние не сме гейове и не можем да им отгоорим на желанията защото са ни противоестествени ? Има и такива случай !

132

Анонимен

преди 4 години

А познайте дали ако приберат някой в затвора за хомофобия ще го принудите да ги заобича или точно напротив?

131

защо имат знаме

преди 4 години

Всеки е решил за себе си какво да бъде с малко помощ от публиката. След това публиката не трябва вече да коментара. Като публиката тук в двата случая е с различна наклонност. И защо гейовете имат знаме, да не би да са народ, който може да се възпроизвежда? Каква е тази показност? Това е реклама. И не всички я харесват.

130

.

преди 4 години

Пеерастки фашизъм под егидата на набутали се в политиката извратеняци, с фашистка цензура изнасяна отмалки платени недийки , като това жалко сайтче. Отново *** са тежкоболни хора, чието съзнание и цялото им съществуване се върти около това, че са пееруги.

129

Хххх

преди 4 години

До JjНикой не го интересуват ***.растите....ако всички са равни ...странно тогава защо на някои работни места има квоти за пед.ера.сти... нали всички са равни и на работа трябва да те наемат според способностите не според пола и сексуалните ти наклонности...

128

Милко Пендов

преди 4 години

Очаквам скоро закон за закрила на некрофилите.

127

Милко Пендов

преди 4 години

До ив'чо Приятелю, Ако тези законотворци припознаят тебе като дявол, дори и не тасманийски, вярвай ми, ще ти се изтърсят всичките на поклонение и ще ти се закалнът във вярност.

126

Хан Тервел

преди 4 години

Очаквайте скоро закон защитаващ педофилията!

125

Анонимен

преди 4 години

Ми тогава защо педофилията е незаконна, нали това е пак сексуална ориентация....

124

Добра новина

преди 4 години

Всички хомофоби май ви е страх, че ще хареса.Или тайно вече ви харесва.

123

Анонимен

преди 4 години

Грозно и гну.сно е редом до националното знаме и знамето на град Женева ( Швейцарски град) да стои отвратително " знаме" на извратените.

122

Тъпанар

преди 4 години

Бе в тая държава не е желателно мъжете да пикаят прави след 22 часа. Така че... ДГД

121

ив'чо

преди 4 години

Не съм хомофоб, ако някой си е гей или още там някакъв - по-дискретно и без излишна гордост (даже съм имал и "ляв" колега); обаче ако тръгне да ми навира в очите ***-рас.тия'та си или разни други подобни свои природни аномалии и извращения и да иска да ми влиза под кожата с тях, че даже и да ги прокарва сред обществото... - тогава съм склонен да стана даже и тасманийски дявол...

120

Анонимен

преди 4 години

Имах предвид,че ако посочиш с пръст "лицето" *** те грози затвор!

119

Анонимен

преди 4 години

След 10 г. 3 г.затвор за хетеросексуалистите...

118

House M.D.

преди 4 години

Излиза, че Гей Дмитриевич е изпреварил времето си.

117

Jj

преди 4 години

Ох, хайде стига глупости. Разбира се, че трябва да е забранено със закон открито да се дискриминат хора с различна ориентация. Добре дошли в 21 век (но май като гледам част от коментарите си мисля, че мнозинството все още са в 17ти век..)

116

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще е задължително да си педи. Докато дойдат ор.дите от Изток и се свърши.

115

сами се сегрегират

преди 4 години

Едно време не ни пукаше кой какъв е, стига да е свестен и купонджия. Сега яхнаха НПО-вълната за кинти и ни настроиха срещу себе си. В съзнанието ми всички ЛГБТ са нахъсани комсомолци и прoдажници. Вече не ги харесвам, ама хич!

114

1984

преди 4 години

Живеем в 1984 на Оруел. Свободата на изразяване на мнение се наказва със затвор. *** е навсякъде.