153

Анонимен

преди 4 години

Излиза ,че ако не одобряваш ,три години затвор ? Че така е работила Светата Иквизиция. И ХОМОФОБИ СА ТИЯ ,КОЙТО СА ПРОТИВ НОРМАЛНИЯТ ЖИВОТ НА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ,ЖЕЛАЕЩИ СЕМЕЙСТВА И ДА ВЪЗПИТАВАТ ПО СВОЕ ПОДОБИЕ И БОЖИТЕ ЗАКОНИ ДЕЦА СИ .

152

Духче

преди 4 години

Язе мислим, че ако нямаш семейство с деца не требе да си на ръководна позиция...па дори и на пивоварна. Требе мама да има, татко също с поне едно детенце и тогава ако не е с криминално минало може да води някого. Около нас соколовци на по 30 -40 годин, не могат г'ъзо си да обръщат, ми поставят нормативи 😁

151

до долния

преди 4 години

На теб това ли ти е най-големия дерт?

150

Мальчик-гей

преди 4 години

При нас е крайно време да се раздвижат и най-накрая да легализират гей браковете. В крайна сметка това не би пречило на никой.

149

пияница мистик

преди 4 години

Мен хомосексуалистите не ме бъркат по никакъв начин. Но ако се приеме такъв закон тук, в България, Явор Колев от "Компютърни престъпления" ще набута 99% от тук пишещите в затвора....

148

haha

преди 4 години

Либерасти

147

OMG_Lucker

преди 4 години

Заради сбърканяци като Жан- Пиер светът не отива на добре.В случая добре, че става въпрос за Швейцария, а не за тук. Тях няма да ги мислим, но и тук има не- малко откачалки.

146

Анонимен

преди 4 години

А ако си хетерофоб има ли наказание? Нали ужким всички трябва да имат еднакви права?

145

Анонимен

преди 4 години

Schweizaria e edna selani planini kravi no ot 4ujdi kapitali slata kul4eta i mnogo 4inovnizi sakleti banjeri ch e nau sigurnata strana ne iskat eur ne iskat v eu mnigo oravilni a goranov i gerb iska eur v bg saschti li usa visi na kukuv den stiga laji be

144

белгиец

преди 4 години

швейцария е конфедерация - сбирщайн. от цел свят има хора там и се мешат. нема начин да не са толерантни един към друг щото иначе ше се разфърчи конфедерацията по космоса.

143

Сотеро

преди 4 години

Споко,и там вседържителя ще им прати,подобие на коронка-бациликус

142

Сантиляна

преди 4 години

Грешка божия,че сътвори кой ...*** ама кой ***-от кой.......

141

шматарок

преди 4 години

Аз също смятам, че различните не трябва да бъдат потискани просто ей така ако не пречат на никой, но светът върви към мерки подобни на фашизма и комунизма. Излиза, че не сме мръднали грам, просто идеите се променят. Едно време вкарваха различните по лагери сега ще почнат да вкарват тези дето надигат глава срещу различните.

140

Анонимен

преди 4 години

Най-известният хомофоб в голямата политика, Путин, е най-добре прикриваният хомо. Жена му го остави, Кабаева - любовницата го остави... при всичките му пари и власт...

139

Стамат

преди 4 години

До ГретаА тези, на който Грета и всичките подобни извратеняци са им на ***?

138

Стамат

преди 4 години

Бай ви Стамат е хомофов само в краен случай, т.е. като е заплашен живота му. Тогава нема бел, зеуен или син; нема със широк ауспух или с фуражка. Или бай Стамат умира, или непонятния елемент!

137

Анонимен

преди 4 години

С други думи, швеците легализират перверзията.

136

Олдскул

преди 4 години

Репресивна толерантност, налагана с тоталитарни методи. Дано ни удари някой метеорит да се затрием най-накрая. Крайно време е.

135

Грета

преди 4 години

Тези, които мразят веганите по 5 години затвор

134

Анонимен

преди 4 години

И според мен е реклама.Питам се тезихора,как се запознават,женят.Къде сесвалят,с какъв етнически ритуал.Семейство. То е ясно ,че нямат никаква църква,татам нещо щяло да се каже.И все пактехнологично са водещи.Значи,освенреклама,социалният им часовник ебезупречен.Швейцариа сър.