293

неразбрал

преди 4 години

Ако трябва да се допитате до специалист по финанси ,кого ще изберете от проф.Ст.Ханке и дует "Менда- Горанов"?

292

Анонимен до Зозо

преди 4 години

Абе платен плъх ти по времето на соца какъв беше партиен секретар, член на БКП или соло таак на някой партиен големец ? Защо общо взето повечето "демократи" сега са били именно такива, такъв е бил и некадърника Борисов член на БКП. Ама сте ми смешни как щели да набият канчетата на комунистите, гарван на гарван око вади ле бе плотин плъх ?

291

DoЗозо

преди 4 години

Зоско,избърши си сополите и сядай да учиш,че като те гледаме какъв титан на мисълта си ѝе завършиш срока с една торба двойкПознах ли?

290

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до 284Икономиката срината а пък моловете и супермаркетите ще се пръснат по шевовете от хора.

289

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до 284/288На мен нищо не можеш да ми кажеш защото съм живял в Италия когато се приемаше еврото. Пишеш абсолютни лъжи.

288

nostradamus

преди 4 години

ако има проблем -няма проблем

287

Гаро

преди 4 години

Еврозоната"няма да ни удари" ще смаже направо....Коментирам от опит!!!

286

Приятел

преди 4 години

Горанов ,Менда/Мента и Хампарцуци са тримата "титани на икономическата мисъл" в момента. Тримата заедно не са учили и един час финанси. И сега ръсят герберска мъдрост в несвяст.Надявам се всички герберасти да се вслушат в мъдростта на тези експерти.А дано.

285

уточнение

преди 4 години

Зозо-Тонката-Василев-СТРАНДЖА Гоуем мушморок ,гоуем милиционерски мозък.Направо кърти с глупостта и верността си към болшевишката банда Герб.

284

Зозо

преди 4 години

За всички долни руски *** - по 1? от мен .!.

283

бай свети Върти ПУХ

преди 4 години

Я внимавай, МИРНО! За среща от ляво на новия премиер на РъБъ, ЗА ПОЧЕСТ! Искам да кажа да внимавате с репликите и дупликите към кръглоглавчо с честните сини очи!

282

Анонимен доЗозо

преди 4 години

Абе платен плъх за кои комунисти бе за ГЕРБ ли, ами пак ще ти отговоря на твоите глупости. Всяка година ние се топим с 60 000 хиляди и това е от Геноцида на ГЕРБ. Тя цялата нация се топи бе промит мозък. И ти пиша от чужбина долен предател. Дне с си Зозо след обяд Тонката много си елементарен и глупав. Дори не можеш да прикриеш почерка си Герберски ***.

281

Зозо

преди 4 години

Трябва веднага да се приеме еврото и шенген. Да изпукат от яд и глад всички *** - сини и червени!!!

280

Анонимен

преди 4 години

До Зозо , дрипавия слуга на Боко.Скрий се бе ,ушев милиционер.И без това вече никой не те брои за жив.

279

Анонимен до 284

преди 4 години

Само да ти кажа след приемането на еврото Испания, Италия, Гърция, се сринаха Гърците дори фалираха. За Латвия и Литва няма какво да ти говоря две обезлюдени държави изнесли се предимно в Uk и Германия. Що годе закрепени бяха Грмания и Франция държави със силна икономика. Та къде сме тръгнали ние със сринатата ни иконовика. Това ще бъде най голявато безумие което може да сътвори мафията ГЕРБ.

278

Зозо

преди 4 години

Всяка година дрътите *** намаляват с 50000. Мори ги мощното оръжие против комунизъм - ЕГН. В близко време няма да влезнат в парламента :)))))))))))))))))))))))

277

Зозо

преди 4 години

До Анонимен до ЗозоКомунягиииииииииииииии, сънувате ли Гешев? :))))))))))))))))))))))))))))))))

276

Анонимен до Зозо

преди 4 години

Пак си се нашмъркал, ами тя цяла България е на бунището бе платен плъх. Заприличали сме на едно голямо бунище и депо за отпадъците на Европа и Африка. И уточнявай за кои комунисти, защото тези от ГЕРБ имат най големи заслуги да бъдат изхвърлени на бунищито и в затвора.

275

Анонимен

преди 4 години

До уточнениеСамо сравнете -340 милиона богати европейци позващи еврото и другите останали. Е, как е?

274

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 281Ясно. След тези така наречени неуспорими факти, разбирам, че главата ти служи само за ядене.