333

Анонимен

преди 4 години

Пътят към еврозоната е открит,като на мишката към капана със сиренето - влизане има,излзане няма!!!Помнете това!!Но че няма да си го спомните е повече от ясно,така както вече никой не плещи за Шенген и какъв блестящ път беше открит на там.А влязохте ли,или само ви използват да пазите подстъпите към държавите от прословутия ви шенген!!!Така ви изпробваха и разбраха,че кълвете на всякаква примамка и след всякква такава,забивате все по-дълбоко в дъното на всякакви класации-МАЛОУМИЕ,ДО БЕЗУМИЕ

332

gogo

преди 4 години

Германската телевизия ZDF: България е кофата за *** на Европа .Непресъхващ кладенец за кражби,далавери и безнаказаност.

331

Анонимен

преди 4 години

ще ни оберат кат пичове

330

Анонимен

преди 4 години

Абе, това да не знае министър, че някой дължи на държавата 500 млн. лв, не е безстопанственост?

329

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 340А кой попита народа искаше ли да живее в концлагер , да хранят прасетата с него и да мизерства под руски ботуш?

328

Анонимен

преди 4 години

А кой попита народа иска ли да влиза в каквито и да било зони и съюзи????Референдум нямаше и не се и очертава? Крадлива и неграмотна шайка ни води към неизвестна бездна...

327

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 336Стига бе! Как така само в рубли? Тоалетна хартия и тапети ще има и други марки!

326

Анонимен

преди 4 години

След приемане на еврото, *** които внасяме вместо инвестиции, в евро ли ще се разплащат? За един приятел - финансист питам.

325

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето е Рублата! до 20 години международните пазари ще тъгуват само в рубли!

324

Спсението е в еврото

преди 4 години

Покриваме критериите за евро,а те и в последно време много -много не ги гледат и ще ни приемат в еврозоната ,така че ,стига сте рИвали и цените ще се вдигат и заплатите ще вдигат ,стига всявали смут.Пътя е към еврозоната -ако не влезнем в еврозоната,то България ще продължава да е най-бедната страна в Европа след Косово .Това ли искате !?

323

някой

преди 4 години

Напълно реалистично било до края на април България да била влязла в "чакалнята" на Еврозоната?Ми щом така казвате...То преди години лично бате Бойко обяви, че само една сграда не успял да измаже по външната ни европейска граница и аха-аха да влезем в Шенген!Е да, ама не. Така казваше навремето един умен човек, Петко Бочаров, лека му пръст.Бойко Борисов стана като лъжливото овчарче."Тате обеща да ми купи колело, ама другия път!"

322

245

преди 4 години

На всички ни е ясно,че заплатите ще бъдат същите, например ако сега взимате 1000 лева, ще взимат 500 евра.Обаче същото няма да важи за цените на стоки и услуги и сега са достатъчно безобразни, а качеството е ужасно /вчера гледах с недоумение цените на някакви гадни субпродукти като в свински уши, шкембе например, около 30 лева килото,взети от чужбина набезценица-забранени сатам.Например ако сега хлябът е към два лева,с приемането ще стане 2 евра,двойно.За цените на ток, вода и парно не ми се м

321

Анонимен

преди 4 години

А ако ни удари по джоба ще понесат ли отговорност тия дето сега разправят друго -едва ли

320

на който не му е ясн

преди 4 години

На който не му е ясно - не покриваме критериите за еврото.А Горанов е патологичен лъжец.Всичко се прави с цел да се обезценят дълговете на един много много едър бизнесмен от ДПС. За това отвързахме курса!!Който има акъл ще си обърне левовете в евра или долари веднага.

319

Анонимен

преди 4 години

Стига ще мрънкали. Правиме заводи на Тесла,Хюдай,Фолксваген. Минималната заплта ще е 1500 евро, пенсията 1000 евро. Боко още 20 години на власт. Да живее Америка и Херо.

318

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 327А защо да не питат останалите 19 държави с евро и 340 милиона население? А?

317

Анонимен

преди 4 години

питайдания чехия норвегия швеция полша унгария все едни западнали страни защо бягат от еврото като дявол от тамяна глупавите англичани не си дадоха лирагаи слушайте гербавите тролчета за които всичките тия държави са рубладжии и икомуняги

316

Анонимен

преди 4 години

да

315

Шефа

преди 4 години

Как да им вярвам на нашите мошенници ?На Борисов и Горанов ли или на Стив Ханке!Явно е че вече 11 години ни тласкат надолу , не развиват индустрия , няма чужди инвестиции , поограбиха някой друг богаташ , кой с банка , кой с колекция и сега някой от Европа им киха и обещава тлъсти пачки за да тури ръка на резерва за валутния борд!Колкото и да бързат , няма да сварят , защото на пролет народа ще се вдигне и ще ги отнесе , като мътна бара шумата!

314

Лирика

преди 4 години

До ЦиникаКакво ще кажеш,че цяла година има спад в индустриалното производството в Германия -дали няма да я удари някой "Черен лебед" !?)Не че сега не я удря....цялата *** от бившите соц страни е там-защо ли им разрешават ,а ?)