313

До 322

преди 4 години

По днешен курс к еврото -това е към 450-500 евро,нали ?Сега толкова ли получавате ?)

312

Анонимен

преди 4 години

До До 314 )Мога, разбира се. Средните заплати бяха 700 -800 000 лири.

311

Анонимен

преди 4 години

Рубладжиите няма да го усетят. Те нито работят, нито имат пари.

310

Циник

преди 4 години

Как сте... Мушмороци...? Шегувайки се вЕ питам... :-)Как ли ще изглежда минималната заплата от 600лв.?600? или по-скоро 300?И с пенсиите ще стане весело... 3.8 К е моята брутна във Франкфурт, идат светли времена в БГ:D :D :D

309

Ром"с

преди 4 години

Не мога да Ви разбера -защо Ви е страх от еврото!? Това че,медиите Ви пълнят главите ,че валутен борд ни очаква "Виденова зима" е пълна глупост-това се пуска от хора които имат интерес от "валутният борд" като Ханке ,Ваньо К,Пеевски....които им изгоден "валутният борд"-първият и вторият се водят съветници по валутният борд и получават дивиденти от БНБ,а Ханке е консултант в саудитски инветс фонд които е инвестирал в БОРДА и има и оттам печалба.Да ще има леко вдигане на цените,но и на заплатите +

308

До 314 )

преди 4 години

А заплатите можете ли да кажет,а то само цените знаеете..!?

307

мдаа

преди 4 години

Въобще не му вярвам на Горанчето- това е проблема...На този пред очите му беше "катурната" КТБ и той недовидя и недочу...Лошото е, че и на тяхната "алтернатива" БСП не вярвам...Дали да не повикаме бай Иван за 2- 3 год., да ни стабилизира финансово, а после...все ще се намери някое "принцче" (щот царя много остаря) да ни "оправи" за 800дни.

306

we

преди 4 години

Няма потъващ кораб, на който да не сме се качили.

305

Анонимен

преди 4 години

Хайрлия да ни е. Амин

304

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендо 311Изобщо не ме интересуват измислените ви дрънканици. Живея в Италия от 1999 г. Мога да ти кажа и цените на стоките тогава още в италиански лири.

303

Нищо ново

преди 4 години

Тайно ще договорят друг курс лев-евро след изборите и тогава само ще се чудим откъде ни е дошло.Е, разбира се тогава ще ни убеждават, че нямало друга възможност. Както за затварянето на реактори 3 и 4 на АЕЦ Козлогуй при влизането в ЕС. Но докато в ЕС беше добре да влезем, то в ERM съвсем не е задължително. Дания например не иска да влезе, и нищо не е загубила от това. А и ние нищо няма да загубим ако не влезем - курса и така е фиксиран.

302

Анонимендо 311

преди 4 години

Колега аз на очите си ли да вярвам или на това което пишеш, тизи които са тук са работили в сферата на строителството. На теб може да ти е провървяло но всеки казва че или нямало работа или заплатите им паднали. Казах ти не искам да те конфронтирам но хората са в UK и да ти кажа, че може би в Испания 2000 година спряха да строят защото било много застроено, същото може да е било и в Италия.

301

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до 308/пост 309Ххахахахахахахаххахахахаххх!!! Тролчев, точно 2005-2007 г. бяха "златни" за Италия. Златни, ти казвам! Икономиката беше на макс!Продажбата на нови автомобили/това ми е работата / беше скочила почти двойно! После дойде световната криза и нещата се влошиха. Ако се явиш на конкурс за глупави постове със сигурност ще вземеш първо място.

300

Анонимен

преди 4 години

Исус е казал ,, Прости му , господи , той не знае какво прави !" Не е знаел за невнесеното от избягалия хазартен богаташ , не е видял ,че подписва по-голяма сума за партиите .Колко още неща нито чул ,нито видял . Ами сега ? Всяка грешка се заплаща и следващата му стъпка да бъде Оста..ка ! Какво още чака , да ни вкара съвсем в батака ли , твърдо убеден че води хората към добро ?

299

Анонимен до 308

преди 4 години

Не искам да влизам в конфронтация но 2005- 2007 година в UK масово започнаха да идват от Италия и Испания. И все още тези които познавам са в UK, а за срива на Италианската икономока след приемането на еврото има много материали както на Испанската и Португалската. Така че аз не лъжа фактите са такива някакво друго питане ?

298

Анонимен

преди 4 години

Финансово няма да ни удари. Зануляват ни и почваме наново.

297

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до 300Продължавай с лъжите, не ми пречиш. Та коя година беше това?

296

Анонимен до 300

преди 4 години

До този който е бил в Италия и я ми разкажи какво се случи като приеха еврото ? Защото аз живея в UK и знам какво стана, от Италия заприиждаха Българи живяли в Италия и всички казваха, че всичко се сринало и нямало пари. Италианците били обедняли за нула време така, че споконо с лъжите ти въобще явно не си бил там. Имам приятел който дойде в UK от Италия винаги ми е казвал, че ако се закрепи положението там пак щал да се върне. Та кога го приеха и все още не са ок, стига с лъжите.

295

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 305А дупето ти месце да иска?

294

Анонимен

преди 4 години

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ!Не може да решавате всичко без да се допитвате до тези,които ви избраха.Тоталното обедняване на народа ще е вашия край.Ако имате разум-мислете .