588

Анонимен

преди 4 години

Не ми пипайте президента червени бооклуци!В парламента всички сте червени там е проблема бизнезмени няма дето да са билимилионери преди да станат политици.

587

Анонимен

преди 4 години

Един умен президент и един оглозган народ срещу герберастката глутница, водена от една празна Тиква.

586

съсел

преди 4 години

Забележете! Радев не мисли за оставка, понеже скандала с жилищата и заплатите на Деса той не го слага в сметкатга. Страх го е от импийчмънт. Но да го чуем: един импийчмънт няма да напълни язовирите. А кое ще напълни язовирите, Радев? Кое? Твоите плюнки по Бойко? Сега разбирам защо е тая омраза към ГЕРБ, Радев. Завиждаш на Бойко. Просто завиждаш. Ти си олицетворение на деструктивността, Радев. Хем си некадърен, хем завиждаш на кадърните.

585

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 625Както е тръгнало - под мъдрото герберско управление след 20 години и ти ще си една от тия "червени бабички" на хранилка с пенсия 120 лв. , само дето тогава друга песен любовна ще пееш.

584

12

преди 4 години

Нашиян президент е фалшив герой

583

Калеко Алеко

преди 4 години

Импийчмънт най-много да направи бивш, един настоящ президент, който в услуга на една опозиционна партия издигнала кандидатурата му, е готов да дестабилизира страната с внушения за апокалипсис ... Държавата няма защо да си я връщаме защото тя е на българските граждани, същите които заложиха на сегашното статукво в няколко последователни избори, а работата на президента е да обединява българите, а не да води лични войни с институциите и да чертае разделителни линии в българското общество ... !!!

582

анонимен

преди 4 години

Болен мозък от грипен вирус. Този е за лудница- подстрекава за бунт.

581

Анонимен

преди 4 години

Тука един герберуга ще си счупи пръстите по пустата му клавиатура да плюе Радев.Петорна надница трябва.Ама файда йок.80% за Радев срещу 20% за Баце.Това са резултатите навсякъде.

580

Анонимен

преди 4 години

нищо не става от този набеден за президент

579

Анонимен

преди 4 години

А бе само на мене ли ми се струва,че само журналистите(пърдон мисирките по думите на Боко,да се свети името му)от "националната" БНТ не отразиха това изказване на Президента.Е,ние пък ги чухме от други места.А Кошлукът за пореден път демонстрира неземната си гламавщина.

578

хаха

преди 4 години

Тоя бил говорил с Путин, какво е говорил как да ни прецака, докато си приказват Правителството си изигра картите и цената вече падна, още малко и като вкараме азерския гас и вече ще имаме диверсификация, то затова е тоя вой на руски ***. Гледам вече чорапите и от икономика разбират я да каже какви механизми имаме сега да подпомагаме икономиката??? Разни олигарси да взимат кредити без покритие, ама влезнеме ли в чакалнята и ще ги резнат. Ама радвайте му се, умните се спасиха от та бкп пaсмина

577

Анонимен

преди 4 години

Радев Радеев, тва не ви е зората на демокрацията, когато имахте 3 милиона червени бабички и комсомолци за "протести". Хората си гледат работата и жалката ти особа не интересува никого. Още 20 годинки и освен тия на хранилка в БСП няма да има с кой едно кафе да изпиеш.

576

Анонимен

преди 4 години

Българите си обичат робството.. затова гласуват за герб...

575

Анонимен

преди 4 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна застава твърдо зад Радев! На 1 март Президентът ще открие официално втори етап на Исторически парк - Второ Българско царство!

574

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Дано да дойде време да се разбере дали все още има Народ,които е достоен да се бори за своето БЪДЕЩЕ или ще докаже докаже,че му харесва времето преди 1878 г...........

573

анонимен

преди 4 години

Миналата година руския патриарх унижи българския президент пред очите на всички българи! И този наш президент не му се опълчи и не защити себе си и народа си! Точка! Без коментар!

572

Gorskio

преди 4 години

Той, руският цар, не е дошъл да се бие с османците по нашите земи защото много ни обича, а с малко по-други намерения, ама нейсе. Да благодарим на Батенберг за Обединението, който между другото не е руснак, а си е немец, че иначе нямаше да се радвате на братушките толкова много...

571

анонимен

преди 4 години

Лошо и непремислено изказване на президент, обединител на нацията! Бивш военен на най-висшия пост в държавата, главнокомандващ, да призовава към бунтове е недопустимо!

570

сега

преди 4 години

Българите не са се опълчили на османската империя почти 500 г.,всички приказки за разни "въстания" са приказките на Шехерезада,защото са се събирали една махала хора и съвсем естествено за отрицателно време се потушавало.Недоволството онова време се наричало въстание,сега протест. Така че защо се чудите,че вече 10 г. ви правят на маймуни и въпреки това пак искате същите да са,за толкова години българина не се е научил да се вдига на въстание,защо да чакаме за 10г.да се вдигне на истински протест

569

Кънчо

преди 4 години

Деси ще му изяде главата на тоя. Ще го вкара в затвора и ще го изостави.Когато един вълк влезе в кошарата, той започва да убива безогледно. В един момент се опива от кръвта и припада. Така го намират обчарите в кошарата.