648

Анонимен

преди 4 години

Borisov i Radev vi blufirat... ama prav zapochna Borisov ....kato vi blufira s plevenskata baba Cicka Cacheva...i podhlazna pilota na bananata da se sastezava s baba si Cicka Cacheva...

647

Анонимен

преди 4 години

Чебурашка нещо за ББ да кажеш? Какво трябва още да стане за да се обърне поне малко внимание на Ало Ваньо и другите в десетките, навярно и стотици по очевадни престъпления. За интелектът му да не говорим. Хората живеят зле, обедняват и обедняват, най - големия инвеститор са българите в чужбина. Някой ходил ли е в някой малък град да види как се живее там. Дълга е темата, но тея въпроси винаги са неудобни за управляващите. И като се сетя преди 10 г какви надежди имах за ББ,OMG

646

Анонимен

преди 4 години

Много нахално изказване за един корумпиран и поставен от чужда страна на поста си президент. Помня си че през цялата предизборна кампания лъжците от БСП ни проглушиха ушите, че Радев бил натовски генерал и бил завършил американска военна академия със златни медали. А днес Радев представлява еднo жалко кремълско корyмпе скъсало окончателно и с НАТО и с ЕС.

645

Анонимен

преди 4 години

Руската агентура превърна столетницата в масовка, а президентската длъжност в някаква марионетка с едномандатен бушон.

644

Анонимен

преди 4 години

Ама герб? (тоест актуалното дясно) се били отказали да свалят президента, сигурно ги е страх от протести. То Герб не са партия, защото не ползват, нито знаят какво е герб, нито в синхронен нито в историческ план, имат древен физичен уклон към звездите, но само на астрано, не и на физично ниво

643

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, ще напълни площадите ама друг път. Руски ***!!! Ето днес пред парламента има 50 ***.

642

Sasho

преди 4 години

Go Це++ и Go Pernik една олемпиада по математика и почнА истерията? А ББ става за топ, ама извън шахматната дъска. И **** задачитеИ РР се бил сетил, че това с еврото тревожи хората, като ги видях как си гледат левчетата тези дни се сетих как ги гледах, като прочетох предложението на Вдянков да влезем в еврозоната... преди 2-3 години?Ама вие живеете на Марс, не на Земята, протестирайте сега

641

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен..... към най-достойния българин появил се в т.н. преход..... Ако под достойнство разбираш да постъпиш като селски шмекер и да назначиш любовницата си на втора длъжност на държавна заплата, без да има ценз за това, то Радев е достоен. Ако разбираш под достойнство това да дадеш на любовницата си държавно жилище, то Радев е достоен. Ако под достойнство разбираш това, да подтикваш български генерал да крие документи, от разследващите органи то наистина Радев е най-достойният.

640

Ха-ха-ха

преди 4 години

Кремълската банда на Копейкин и четиридесетте обгазени разбойници ще излезе по улиците и площадите за да защити президента си Радев.

639

1

преди 4 години

До Анонимен 656,обаче,поимено,не можеш да ги напишеш,от любов към тях,или от страх.

638

обективен

преди 4 години

До генерал Радев, Боку Тиквата изглежда като пазвантин.Всъщност Тиквата цял живот е бил пазвантин-на Тато ,на Царя ,на Маджо и на всеки ,който го погали по голямата празна ...надстройка върху туловището от сланина.

637

Анонимен

преди 4 години

Румен "***" докара в София Костя Копейкин да му пълни площадите с всичките си трима лумпенчета Това му е нивото.Жалка картинка

636

Анонимен

преди 4 години

Напънала се планината Русия и родила мишката Радев.

635

Анонимен

преди 4 години

По всички показатели България е на последно място в Европа, но благодарение на Бойко Борисов имаме и едно първо място. Това е герберастката корупция.

634

Анонимен

преди 4 години

Съвсем прав е Чебурашка. В сравнение с Радев баце изглежда като Нобелов лауреат дори в момента когато кльонкаше като мисирка.

633

Анонимен 656

преди 4 години

До 1. Тези също са за прибиране, но колегата по-долу коментира, хората които финансират БСП-Радев вероятно, а аз просто добавих финансовия кръг около ГЕРБ. Ако трябва да сме политически коректни целите партии на ГЕРБ, БСП-ДПС, АТАКА, ВМРО, ВОЛЯ трябва да се разследват за държавна измяна.

632

1

преди 4 години

До Отговор,кой народ бе,то има ли такъв,останали са само де....ли,да го избират.

631

Анонимен

преди 4 години

Най ми е кеф да гледам, как след всяко изказване на Румен Радев, Борисов започва да заеква, да се облизва, да намига и да се плези.

630

1

преди 4 години

До Анонимен6-56,а другите "честни"като твоя бойко,асансьорчик-цветанов,тях нещо си ги забравил.

629

Анонимен

преди 4 години

Руският натрапник Радев се е взел много насериозно. Освен маргиналите от паравоенната вандалска организация на Кремъл във Варна самонаричащи се "възраждане" с шеф Константин Константинов никой друг няма да излезе по площадите.