628

Анонимен

преди 4 години

вероятно всички герберастчета на държавна службичка /които никак не са малко/ имат указание да слагат минуси на всяко писание ,което подкрепя президента и плюсове на безсилната и безформената бълвоч от герберастка омраза към най-достойния българин появил се в т.н. преход...но Господ гледа отгоре и ще разпореди рано или късно..всекиму заслуженото...с божията помощ един ден ще забравим за ТИКВАТА..

627

Анонимен

преди 4 години

До Бесепарски мисли 654. Има още за прибиране от "честните бизнесмени"- Доган, Пеевски, Домусчиев, Ковачки да продължавам ли ?

626

ЦРУ

преди 4 години

ЛИЧИ му .че е уплашен !!! Питането на Гешев към КС ..въобще не касае любовницата му ДЕСА ! В СРС-та сигурно има данни за ИСКАНЕ и ДАВАНЕ на подкуп за лобиране за " ГРИПЕН "-без въоръжение ! А това значи - ИНПИЙЧМЪНТ / БСП са 78 човека .а трябват 160 / . При успешен СЛЕДВА - : КС прекратява правомощията му .ГЕШЕВ МОМЕНТАЛНО го обвинява в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ..ГЕШЕВ го извежда СЪС БЕЛЕЗНИЦИ от " Дондуков -2 "....а строеният пред през. духов оркестър свири - руската " КАЛИНКА МАЯ " .МЪКАа. рашка

625

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен..... Президентът образува комплекс за малоценност на ББ.... Не съм фен на Баце, но в сравнение с Радев той е учен енциклопедист!

624

Анонимен

преди 4 години

Много често в живота срещам хора, които искат да бъдат фактор, но пипат с ръкавици. Е, не става. Трябва с голи ръце и надълбоко. Та и нашият президент е такъв. Уж е военен, но му липсва мъжественост.

623

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 643 Еее, то не може само бесепарски тролчета да пишат. Нали трябва равнопоставеност.

622

Анонимен

преди 4 години

ПРАВ СИ РАДЕВ- НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ЧЕРВЕНИТЕ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА- СЛЕД ТЯХ Е ПОГРОМ- ПОСЛЕДНО- КТБ- 1.2 МИЛИАРДА ЗАМИНАХА КЪМ КРЕМЪЛ, ВСИЧКИ НИЕ И ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ ИЗПЛАЩАМЕ 4/5 МИЛИАРДА ОТКРАДНАТИ ЧРЕЗ КРАДЕЦ МУСТАКОВ А НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПРОТЕСТИТЕ, ЧРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИИ. БАНДИТИ И БЕЗРОДНИЦА СА ЧЕРВЕНИТЕ.

621

Никос Вертис

преди 4 години

Радев е Селски Шериф, набарал мега-сочната заплата от 13 000 лв на месечок...Но говори верни работи...АМЕРИКА (САЩ) ВИ СЕ ЧУДЯТ ???!!СЪС НИКОЛАЙ МАЛИНОВ----ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ПАДНАХТЕ ПОД НАУРУ ,СОМАЛИЯ И СУДАН...САЩ ВИ СЕ ЧУДЯТ НА АЛГОРИТЪМА НА СЪДИЛИЩАТА....УЖ ИМА ЗАДЪРЖАН И РАЗСЛЕДВАН ЗА ШПИОНАЖ, ХВАНАТ САМО 50 ДЕНА ПРЕДИ ТОВА--НА 9 СЕПТЕМВРИ 2019 Г. !!...А СЪДИЯ ГО ПУСКА ДА ЗАМИНАВА В КРАЯ НА ОКТОМВРИ ПРИ *** ??? ЗНАЧИ СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ВИ СА ЗА КОША ....ВАШАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА Е ФЕЙК .

620

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 643Споко, Гешев ви е вдигнал мерника. Взимайте рубличките и беж в Русия докато не е станало късно.

619

Анонимен

преди 4 години

Президентът образува комплекс за малоценност на ББ. Последния едно цяло смислено изречение не може да свърже . За дипломите, както и владеенето на чужд език няма да споменавам, защото ще се повторя.

618

Отговор

преди 4 години

До 1 631 Щом народа винаги избра тиквата , значи става за нещо.

617

Анонимен

преди 4 години

ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВА- РЕЧЕ РАДЕВ- ПРАВ СИ РАДЕВ- ВСИЧКИ БАНДИТИ ОГРАБИЛИ НАРОДА СИ ОСЪДЕНИ И В ЗАТВОРА- НАРОДЪТ ЩЕ ПОДКРЕПИ ОТНОВО ГЕРБ ЗА ДА ПРИБЕРЕ ЕДРИТЕ БАНДИТИ, КОИТО ОГРАБВАТ НАРОДА СИ И ПРАЩАТ МИЛИАРДИ НА ДРУГАРИТЕ ОТ КРЕМЪЛ- ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ- ДА НАИСТИНА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПЛОЩАДИТЕ И ЩЕ ИЗБЕРЕМ ГЕРБ ЗА ДА СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ КРАЖБИ, ПРАНЕ НА ПАРИ, КОРУПЦИЯ И БАНДИТИ С НЕЯСЕН КАПИТАЛ...ДАВАЙ ГЕШЕВ НАРОДЪТ Е ЗАД ТЕБ!

616

Анонимен

преди 4 години

Тук пишат някакви платени герберастки тролчета - прости,нискоинтелигентни,неадекватни,вероятно дрогирани ***,за да стоят денонощно на компютрите и да плещят глупости,тъй като келепира от подхвърлените кокалчета не им се изпуска...нищо че държавата ни все повече затъва при управлението на ГРОБ...

615

не е за вярване

преди 4 години

Радев не може да избяга от провинциалния си комплекс. Много добре. осъзнава, че изобщо не е за тая работа, че е ***, нискоинтелигентен, неадекватен към събитията, некомпетентен. Но келепира не му се изтърва. Съвременния Бай ***.

614

Анонимен

преди 4 години

"достатъчно конкурентоспособна ли е икономиката ни да се развива в еврозоната?", ...........ами не е достатъчно конкурентоспособна! Я помислете, кой има интерес от приемане на еврото! Стоките предимно европейските и най-вече услугите ще си запазят цените..........., но в евро, а заплатите дали, ама на дали, Вие как мислите?

613

Ти да видиш..

преди 4 години

Добър ни е президента. Я как хубаво ни обединява с БСП , за радост на мурзил.ките.А и на площада ще ни изкара.

612

Анонимен

преди 4 години

Клоун.

611

Анонимен

преди 4 години

Кое е внушение на апокалипсис? Че родителите ни гладуват с по 7 лв на ден или застаряването и сиганизацията на населението е внушен апокалипсис , неработещи институции , кризи във всеки сектор здране , образование и тн и тн.

610

Анонимен

преди 4 години

Абе тоз Борисов едно изречение като хората на може да върже. Егати несвързаната реч, която има.

609

1

преди 4 години

До Анонимен9619,а набедената тиква,става ли за нещо.