342

бъдещ бивш

преди 4 години

Бъдещ бивш министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на групировката "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствената му глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

341

F5

преди 4 години

Не се залъгвайте че светло, страшна тъмница е!

340

men

преди 4 години

пуц пуц. това му требва на ***. нема ли една мутра в нсо с пищак,малко моралец и малко топки. национален герой ще го пишем и ще се правим че нищо не е станало. протретът му ще бъде то този на левски в президенството.

339

Анонимен

преди 4 години

Кратунавирус, Компирвирус и Будавирус са все събития които дигат рейтунга на Росен ПлевелевНаместо Росен да застане с голи гърди и задни части да варди Буда, той го плювуе

338

Анонимен

преди 4 години

Докато има руски проекти в България, Бойко на Радев не може да му направи абсолютно нищо. Радев го крепят руснаците, Бойко се изложи пред САЩ и няма гръб вече.

337

Анонимен

преди 4 години

След внушенията със намесване името на Тръмп, Бойко загуби подкрепата на САЩ.

336

Анонимен

преди 4 години

ИНСЦЕНИРАНИТЕ БАКАЛСКИ БАНКЯНСКИ СКАНДАЛИ ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ПРИКРИЯТ ГЛУПОСТА БАКАЛСКИ ПОТОК. БОЙКО СЕ ИЗДРЪВЧИ НА САЩ И ИМ ВМЕНЯВА ДУМИ КОИТО ТЕ НЕ СА КАЗАЛИ ЧРЕЗ МИНИСТЪР ТЕМЕНУЖКА. ТОВА Е МНОГО ЛОШО ЗА НЕГО.

335

М, да ...

преди 4 години

До всички плювачи на Р.Радев! Моля, затворете си устите и слушайте със сърцата си ген. Р.Радев!Битката на ген. Радев е за България, за българските граждани, народа на тази страна! Да живее България!

334

Анонимен

преди 4 години

Хората няма да се разделят и намразят заради Боко, Радев и техните интриги!Може да се намразя с роднини,колеги,комшии за много маловажни неща ,но никога заради български политици.Боко Тиквата се взе нещо много на сериозно !

333

ПЪРВОСИГНАЛНА МУТРА

преди 4 години

ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ. БОКО ЕДВА СЕГА ГО ПРОУМЯ. НЯМА ПРЕСЕЧНА ТОЧКА МЕЖДУ МУТРА, КРАДЕЦ, ЛЪЖЕЦ, НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ОПЕРЕТЕН ГЕНЕРАЛ ПО МИЛОСТ НА АХМЕД ДОГАН И ПЪРВАНОВ. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, СМЕЛ, ПОЧТЕН, ОБРАЗОВАН, НЕ Е ЗАБЪРКАН В КОРУПЦИЯ В КОЯТО ОНЯ ОТ БАНКЯ Е ЗАТЪНАЛ ДО ГУША. НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА В ДЪРЖАВАТА СА ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ НА БОКО.ПОЗВОЛЯВА СИ ДА ЗАПЛАШВА ПРЕЗИДЕНТА С ГРОБ. ИМА ДРУГИ ПОГОВОРКИ ЗА СЛУЧАЯ, НО МУТРАТА ЗНАЕ СА РАЗМАХВА И РАЗМАЗВА С БУХАЛКА БУХАЛКА. ЗАЩОТО Е

332

XIKS

преди 4 години

100 % СИ Е ЗАСЛУЖИЛ ПРЯКОРА - ТИКВА -....

331

F5

преди 4 години

Варненският прокурор пък какво ви е виновен по случая дейтън , това холивудска простоттия..

330

мисирки

преди 4 години

не го ли е срам да обижда ,а те горките гледат и се чудят.Така ще нарече и народа.Съдете го.

329

Кеф

преди 4 години

Примата добре си общува с останлитие на територията Австралопитеци . Хахаха.. Каква любов каква харизма <3

328

Анонимен

преди 4 години

Радев направи огромна услуга на Баце.Премиерът спокойно ще го шкартира оттук нататък, без въобще даже да се обяснява пред журналистите.Както винаги последната дума ще е на ИЗПЪЛНЕНИТЕЛНАТА власт, Радев не го ли разбра?

327

Паралелна Реалност

преди 4 години

Ха-Ха-Ха

326

Анонимен

преди 4 години

Обичам ги нашите к.омунисти, особено деградацията, която ги е налегнала и стремглаво ги влачи в небитието на Историята! Как ритат,храчат и мачкат със сетни усилия, докато дребните им души се сбогуват с червената ч.ума!Мачкай Бойко, д.ъртия партиен К.оронавирус!!!

325

Ммдаа

преди 4 години

Къде и в какво да се пресечете бе винету.В наука,интелект, физика ли..че и матемАтика..и всякаква наука.Губиш във всяка област, само в комисионерството ди силен. Какво знарш,какво си учил,коихора назначаваш,даде ли банка на Борис-лавова,позлати ли лилето?.всичко ви е каша(миризлива)..ти си клоун сричащ на български, аниматор..

324

11

преди 4 години

Всичко може да е след този , но по-лошо няма да е никога ! Без него !Този премиер е нагъл и *** ! Да наречеш журналистките *** , значи ти си един голям пуяк !Никой премиер по света не би си позволил такива обиди към журналистите ! И те преглъщат горките ! Ако го бе казал Радев щеше да е революция ! Диктаторите ги създава мълчанието робско ! Много трудно ще се отървем от него ! Затова - всички заедно...!

323

Анонимен

преди 4 години

Като си президент не означава, че си нещо. Нещо ставаш, когато видим действия свързани с България и подобряване на държавата . Аз такива ненсъм видял. Освен интриги, плюене и простотия друго не видях до тук в мандата му.Сори.