362

КРОКОДИЛ

преди 4 години

До апокалипсисТИ СИ ГОЛЯМ УМНИК. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА!

361

Анонимен

преди 4 години

Да обобщим !Зозо е заклето герберастче и върти бибиткии .

360

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

359

Зозо

преди 4 години

Така, да обобщим. Радев е безгласна буква, обаче в парламента ако съберат 160 гласа и импийчмънта е готов :)))))))))))))))))))))))))))))

358

апокалипсис

преди 4 години

Зеленият чорап Не е моят президент !!!Бойко Борисов е моят премиер!!!

357

Анонимен

преди 4 години

Гешев разкажи за шпионина не си питал конституционния съд само за едно назначение по служба

356

Анонимен

преди 4 години

2007 бсп - ВЛИЗАНЕ В ЕС ОТ РАЗБЪЛГАРИЯ С 30 ПРОЦЕНТА ПО-БОГАТА ОТ РУМЪНИЯ36 О МЯСТО ПО МЕДИЙНА СВОБОДА7 ПРОЦЕНТА РАСТЕЖ2019 ГЕРБ ПОРЕДНО НЕВЛИЗАНЕ В ШЕНГЕН, ВЕЧЕ НЕ СМЕЯТ ДА СИ ГО ПОЖЕЛЕВАТРУМЪНИЯ Е С 60 ПРОЦЕНТА ПО-БОГАТА ОТ БЪЛГАРИЯ А РАЗЛИКАТА Е В ОЛИГАРСИТЕ НА ГЕРБ112, А ОТ 20 ГОДИНА 119 МЯСТО ПО МЕДИЙНА СВОБОДА3,2 ПРОЦЕНТА РАСТЕЖ,ВОДНА КРИЗА *** КРИЗАПРЕМАЗАНА ПРОКУРАТУРАВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ОПРОПАСТЕНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ МЕЧТИ НА БЪЛГАРИЯПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2020/02/05/levicata-kabinetyt-bezdeistva-vkarva-stranata-v-bezvremie.438119#comment-ne

355

postradal pasi

преди 4 години

До бъдещ бивш А не трябва ли да бъде зад решетките Бойко Борисов там да учи занаяти

354

123

преди 4 години

Дали мисирките и *** не са в правителството? Кой дава право на премиера да бълва обиди и глупости срещу всички в държавата-- пенсионери, студенти, учени, журналисти служители от ведомства, кметове. Този човек няма елементарно възпитание и уважение към другите. Самовлюбен комунист. Трябваше да има лустрация и Герб нямаше да съществува. Ей журналистите за един ден може да го свалите , ако пишехте истината за него и управлението му, а не да му слугувате и възхвалявате всяка негова изява.

353

Тити

преди 4 години

Бойко, тръгвай си омръзна на народа.

352

Геш

преди 4 години

Каква пресечна точка може да има интелекта на Президента със селяндурщината от Банкя ???

351

Зозо

преди 4 години

Хахахааааа, комунягииииии ревете ли, ревете ли? Казаха по ТВ, че прокуратурата /Гешев/ е запорирала сметките на комплекса "Камчия". Пълен блокаж и разследване до дупка на руските шпиони. На Копейкин ще му свърши рахатя :)))))))))))))))))))))))))))))) Макаров в прединфарктно......

350

Ха Славяново оле

преди 4 години

Пак ще има светлина за Румката.

349

гр

преди 4 години

Не, просто казва истини и то не еднаѝ!

348

Анонимен

преди 4 години

Бива, бива да слушаме глупости и вулгарност да ни облива, но и да ни управлява тази вулгарност и грубост... И после да замажем положението с некоя нова магистрала освен или нещо друго да отчетем дейност. Обидно е меко казано към народа. Здравеопазване - 0, образователна система -0, Кво остава за една вода един от БЕЗПЛАТНИТЕ ресурси на тая земя за който си ПЛАЩАМЕ и хората ги държите вече месец без вода. В 21 век ли сме ??? По магистралите вода не тече !

347

Duell

преди 4 години

Нали единият е на Дондуков 1, а другият на 2. Да излязат на булеварда с по един патлак. Който е по-бърз да остава, другият ще го изпратим и да се свърша. Аман от тях.

346

Анонимен

преди 4 години

Радев вече не си говори с прокуратурата правителството и парламента. Скарал се е с всички . Само с Нинова пъpдят в едно гърне както казваше баба ми.Напълно независим е. От него нищо не зависи.

345

Гътко

преди 4 години

До АнонименИ ний на това разчитаме,но държи още партийната си книжка в джоба и тя го защитава от уроки и високо кръвно.

344

F5

преди 4 години

Да се мрази е християнско, от църквата стига сте лъгали горките хора!С истинската обич идва и омразата !

343

Анонимен

преди 4 години

Главният секретар на президента трябва да заведе иск в Страсбург затова ,че беше наречен от ненор малния к.е.л.е.ш.Този екземпляр е твърдо за психиатрията