282

Анонимен

преди 4 години

И хората масово свалят доверието си от това управление. Не случайно всеки ден имаме протести. Нищо в държавата не е наред:Хуманитарна криза в Перник.Отровен въздух и престъпни схеми с ТЕЦ-овете на олигарха Ковачки.Отровени реки и десетки тонове измряла риба. Протести на превозвачи, ресторантьори, еколози...Борисов отдавна не се къпе в народна любов. Народът прогледна и видя, че това правителство обслужва олигархията, включително и тази на ДПС, а това не се прощава.

281

Анонимен

преди 4 години

Да се преклоним пред интернет подвизите на маминия антикомунист, роден през 90та година. Каква борба беше с комунизма, ей! Ти да видиш!

280

Инженер

преди 4 години

*** ,познавам поне 50 човека образовани с бизнес или на много високо заплащане . Как така всички до един те недолюбват. От друга страна , ей ги моите съкварталци ,хвани единия блъсни в другия , кой с основно , кой със средно, си им най-големия кумир!!!

279

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДАНС - ти да мълчиш!

278

Анонимен

преди 4 години

И от този труд продължават да смучат разни кърлежи вече 30 години. Смятай колко е било построено, за да има и до ден днешен какво още да се окраде! Маминия златен ще бори комунизма :))) Стани комедиант бе приятел

277

Лелее СМЕХ..

преди 4 години

... И от кого сваля доверие Гумен Радев--- от Прокурора.ли...ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

276

Анонимен

преди 4 години

Борисов е уплашен защото знае, че ако падне от власт и той мигновено ще стане клиент на Гешев и Ко., а при едно истинско разследване... Само за аферата Мишо Бирата може да отнесе 10 години.

275

ще си платиш!

преди 4 години

Поне Президента не можеш да игнорираш какво казва, защото очевидно си сляп за растящото недоволство към теб и мижавата ти мега-крадлива партийка. Или не ти пука, защото мразиш България и българите и като ти се разклатят малко нервите почваш да обиждаш наред, тогава лъсва просташката и дребнавата ти същност

274

Анонимен

преди 4 години

Българии ни дължите на нас младитеНикой нищо не ти дължи. Баба ти и дядо ти с кървава пот построиха от една аграрна държава, един индустриален гигант на Балканите. С много труд и жертви. За този си труд за награда получиха 200лв пенсия и обиди и квалификации от вчерашни мамини дженерейшънченца.

273

Анонимен

преди 4 години

Кои по точно военни >?

272

Интересно

преди 4 години

До 301 - а не така "примерно" - конкретно! ***? Решетников? Златев? Божков? с това примерно и евентуално до тук е докарахме

271

Анонимен

преди 4 години

Гешев, разследвай къде потънаха 16-те милиарда заемТи с чий пари си мислиш се пълнят джобчетата на такива като Гешев. Тези пари ги източиха орез БНБ в една схема с държавни облигации, позаинтересувайте се какво казва един разследващ журналист по темата, Лилов се казва. Схемите в тази държава са много мръсни, а обществото е абсолютно неинформирано и отдавна се е предало!

270

Анонимен

преди 4 години

Борисов е в услуга на народа 24 часа 365 дни в годината, а на радев само Грипени му се привиждат.

269

Анонимен

преди 4 години

Както върви няма да се учудя, ако военните поемат нещата в свои ръце. Тогава ще се види хората кого ще подкрепят.

268

Анонимен

преди 4 години

С тези просташки изказвания по адрес на гл. секретар и на журналистите не си прави никаква услуга. Видя се ясно, че е много нервен, направо си е в паника, но за цялата огромна криза в държавата е виновен главно той. и назначените от него министри, които той контролира. Положението му никак не е розово и Борисов ясно го съзнава.

267

Даскала

преди 4 години

Горе на снимката виждам един безотговорен човечец , който се смята за нещо , а то нищо и половина!Я не ме занимавайте повече с тоя банкянски ***!Президент Радев МУ каза - вкара народа в безпътица и немотия , замени демокрацията с мутрокрация!Уродска работа!

266

Аз

преди 4 години

Исках да коментирам, но ще оставя Митко да го направи

265

Активист на БКП

преди 4 години

Радев и българите имат един общ враг: СОБСТВЕНИКЪТ на ГЕРБ !!!

264

Анонимен

преди 4 години

До ИнтересноМи примерно на някой, който не злоупотребява с премиерската си власт, за да използва прокуратурата за разчистване на сметки.

263

Стянов

преди 4 години

Хора, не позволявайте на този наглец да му се размине. Най-вече не му позволявайте да напуска странат, а за да си живее живота като цар!