544

Анонимен

преди 4 години

А после ссср домъкна комунистите

543

разгром

преди 4 години

До АнонименС две думи казано пълно падение повсеместно! Даже *** на Европа приемаме!

542

деколективизация

преди 4 години

До ДраганИмало го е в полша,унгария ГДР,чехия и др. Само в България не е имало!

541

Драган

преди 4 години

До Калеко АлекоСмешко, в Чехия и Унгария също е имало ТКЗС, защо те не са като нас сега ? ***, не знаещ какво пише ама грам !

540

АЛов

преди 4 години

Болестта ГЕРБ

539

Анонимен

преди 4 години

До аааАко не те затруднява, кажи кой хотел и общо дали сте доволни иначе

538

Анонимен

преди 4 години

До аааИ на други места е така. Сандански например, хотел "Пирин" - уж пет звезди, ресторанта празен, няколко маси с хора, а келнерите се събрали на групичка и никакво внимание на гостите :(За Вършец съм чувал, че е хубаво, но не знам подробности

537

ааа

преди 4 години

Ходихме във Врачанско (вършец) на спа преди 2 седмици, 4-ри звезден хотел, стаите хубави, сауна прилична и тн. 1 час висяхме в ресторанта на хотела и никой не дойде да ни вземе поръчката. И после що е западнала северозападнала българия. Като не си помагаш сам няма кой да ти помогне.

536

Анонимен

преди 4 години

До -|-"Очаквах "... низове ..." или "... нанизи ", но не и "... низи ...""низи с червени чушки", както е написано в статията, е правилно.Една низА с чушки, две низИ с чушки. Една низА тютюн, две низИ тютюн. Съществителното е "низа" и е ж.р. "Нанизи" е мн.ч. от "наниз", а не от "низа". "Наниз" повече подхожда на перли, но не си представям "наниз чушки" :)"Низове" е мн. ч. от "низ", м.р. и също не се използва за чушки, а в случаи като "низ от обстоятелства", "низ от грешки" и т.н.

535

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"по-паметливите изплюха камъчето - обезлюдяването по селата"Какви СЕЛА бе, в статията става дума не само за села, а за ГРАД Белоградчик, целия северозападен район. Проблемът е дори за ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Демографската крива върви стремително надолу след 1990, това е факт, вижте си го с гугълПриказките че уж проблемът е само по селата са ПОДМЯНА НА ТЕЗАТА. Изместване на тезата към по-изгодна за опонента. Манипулационен похват. Често се ползва от разни русофоби и други лъжци

534

Анонимен

преди 4 години

И в допълнение, специално обезлюдяването на селата е криза в световен мащаб. Наскоро Испания обяви, че има 3000 (три хиляди!) пустеещи села. Което е нормално, за съжаление.

533

Калеко Алеко

преди 4 години

Да кипеше, имаше по едно ТКЗС по подобие на съвеЦките колхози и кооператорите като и работниците с червени потници, тъпчеха в калта устремени към бъдещето на светлия комунизъм.Нещата в тези селца се объркаха когато в дворовете на хората влезнаха едни червени айдуци, за да тарашат и изкарват добитъка им,както и да изземват нивичките им по подобие на *** товарищи.Това беше инвестиция в краткосрочен план,която доведе до сегашните трагични последици в българското село и обезлюдяване на държавата

532

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая по-паметливите изплюха камъчето - обезлюдяването по селата не започва с идването на демокрацията, както ни продъниха ушите, а доста преди това. Преди година бях в едно село в Подбалкана. Училището му е затворено около 1970 г. поради липса на деца. Малкото деца ученици са били извозвани до близкия окръжен град. Оттогава училището се руши.

531

-|-

преди 4 години

Очаквах "... низове ..." или "... нанизи ", но не и "... низи ..."Редакторът спи.

530

бреиии

преди 4 години

а къде са отрочетата на *** бре............в мАскве наи-вероятно......другарю -там ромео, орфеи....

529

равенството .....

преди 4 години

Как едни заработват по десетки и стотици хиляди, а други се гърчат с 4 стотака.Не става дума за кадърност и умствен потенциал, а за позиция и връзки.Защо като всяка работа е труд не се калкулира по-разумно.Да речем всички заплащания да са в граници 2000 - 20 000 лева????А не някоя крава да взима по 300 000 лева на месец.

528

miro

преди 4 години

До Анонимензакриваи си ти нелицеприятното лице, и марш при щасливите......ааа и си плащаи наема овреме

527

Анонимен

преди 4 години

С една дума казано,РАЗПАД ВЪВ ВСИЧКО.

526

Додо

преди 4 години

Да, това е предопределената съдба на държава, която забранява празнуването и поклона пред великите си герои-родолюбци, като Генерал Христо Луков, а в същото време поощрява хомосексуализма, трансджендърията, лесбийството и т.н. форми на сексуални и морални девиации, посредством организирането и популяризирането на гeй-паради. Защото това са сатанински извращения, а ректумът не е детероден орган. Анатема!

525

Анонимен

преди 4 години

Давам й още 20 години на тая територия, докато се обелзюди тотално.Тук ще останат само песнсионери, мародери и дребни връзкари, които просто вече няма къде да идат, понеже нищо вне могат сами. Нищо по-логично няма от това, територия с такова управление да се обезлюди.Наистина няма друга такава изчезваща държава - без войни и природни бедствия.