116

чичо-дядко

преди 4 години

До Bad Company:по принцип си прав, но бях във Франция по това време и там французите се оплакаха, че цените са се вдигнали с по 10-15%

115

Bad Company

преди 4 години

Нищо страшно не се случва при приемането на еврото. Няколко месеца цените се изписват на касовите апарати и в старата валута и в евро при съответния курс и винаги ти връщат рестото в евро. След два месеца на практика старата валута я няма и се преминава само на евро. Ако някой намереше някъде забравени "стари пари" си ги обменяше в банката. Това не съм го чул, а съм го видял и живял.

114

Анонимен

преди 4 години

Ти си тиква недоузряла,ние в закона можем да си запишем,че десет евро са един лев-това няма никакво значение за ЕЦБ,те искат плаващ курс и влизане в еврозона с курс към деня на влизането-АНАДЪНМО?ВЕРЩЕЕН?

113

чичо-дядко

преди 4 години

До Анонимен 111:не знам кой сте, не Ви познавам, но откъде знаете че съм "червена тиква" :) Интересно ми е :) А и не се опитвам никой да плаша, просто може би е време малко да започнем да четем книжки и да мислим, а не да си навираме главите в г.ъ.з.а. и да говорим и правим каквото каже партията слънце!

112

Макара-кука

преди 4 години

Лефа е по скъп от,еурото,не пипайте лефа ще из-горите

111

чичо-дядко

преди 4 години

До Светли:и аз това се опитвам да им обясня :)

110

Анонимен

преди 4 години

До чичо-дядкоНе няма да се промени. Курса ще е същия. Престанете да плашите хората, другари червени тикви.

109

чичо-дядко

преди 4 години

До Bad Company:ама ти вярно си лоша компания (самотник). Ами помисли малко... приемат ни в "чакалнята" и... колко време ще е така - година, две, пет?! А през това време какво ще стане с "левчето", няма ли да се промени курса спрямо еврото.. не казват. Така можем да си чакаме 20-30 години и тук да става...

108

Анонимен

преди 4 години

С евро може да се плаща в цял свят , с рубли само в бедняшка Русия.

107

Светли

преди 4 години

Ние от 1997 г сме в еврозоната! Тогава влезе в сила валутния борд! Това ча пазаруваме с левчета не значи нищо, просто знаци, а курса от тогава да ден днешен е 1 към 2 в полза на еврото. Не е важно при какъв курс влизамв в прословутата чакалня!!! Важно е при какъв КУРс ще излезем и ще приемем еврото!!!

106

Анонимен

преди 4 години

До Ром"сСвободен лев?Искаш едно евро за 100 лева ли?

105

чичо-дядко

преди 4 години

До Mayhem:извинявай - имах предвид, че НЕ СИ *** :) , но не излезе в пост-а :)

104

чуксел

преди 4 години

от 1990 до 2004 защо не си оправи държавата бе ***, ами се молиш да няма визи и да те вземат в ЕС? най бедните години за БГ в цялата и история са 1990 / 2004, абсолютна масова мизерия

103

чичо-дядко

преди 4 години

До Mayhemне си *** :), нормално е, както всеки нормален човек да имаш притеснения, но няма да се вдигне толкова. Левът ще бъде на "пазарната" си стойност, т.е. както нямаме икономика... възможно е и да излезеш прав (все пак тук няма реален продукт, цялата държава работи на ишлеме", нямаме "завършен" продукт, от който печалбата да остава тук). Но цените ще се вдигнат (а те вече започнаха).

102

чуксел

преди 4 години

аз искам бг да излезе от ЕС, за да може *** после само на арменският поп да се оплаква с голо ду ***

101

Ром"с

преди 4 години

Това е по-добрият вариант отколкото да останем с "валутен борд",този борд съсипа държавата ....ако някой не вярва в това ,то нека отвори Фейсбук,форумите ...всички рИват ,кокло е лошо у нас....докато има "валутен борд" ,то България ще е вечна "ледникова епоха" !Най-добрият вариант е свободен лев,след това еврото и най-лошият вариант е "валутният борд" ...знам ...ВИденовата зима ...с твоа ви плашат вече 20 години ! Един борд -валутен е добър в първите 2-3 години,след това е STOP на икономиката! -

100

Bad Company

преди 4 години

ЕВрото е болна тема за руските ***. Много болна, казвам ви! Еврозоната е "рубикона" след който България окончателно и завинаги се отърва от руското влияние. Затова и опорните точки са да се пишат небивалици и апокалиптични прогнози. Няма да стане, другари, аут сте. Събирайте си багажа и се изнасяйте за "рая" Русия.

99

Mayhem

преди 4 години

До хората, които казват, че съм ***, дано сте прави, и да не стане това, което писах, защото аз живея тука също, и не искам да става. Просто прочетете какво е станало във ВСИЧКИ държави, които са приели еврото. А и още нещо, ние сега сме във валутен борд, и цената на лева в вързан към еврото ,но сме капарирали няколко милиярда за това + плащаме всяка година такса, че сме във двалутен борд. Когато тези пари се освободят.;..сетете се . Който разбрал., разбрал.

98

Анонимен

преди 4 години

До MayhemСпоред герберските ***, заплата например 1000 лв ще е 1000 евро, да ама не!Те като претендират че са толкова умни, поне да се поразровят в интернет да видят че дори мощни икономики като Франция и Италия(вече не толкова мощна) са изпитвали затруднения при приемането на еврото.

97

+-

преди 4 години

Урааа!