156

До 160

преди 4 години

Средната заплата в Япония е около 6000 лева и няма как в Токио да е 5600 лева.

155

Анонимен

преди 4 години

До До 147Средната в Токио е около 5500 лв, та няма как в Япония средната да е 6000. А който е ходил там знае колко е "евтино"

154

Анонимен

преди 4 години

Все чакаме да дойде нещо а то не идва -това е от песента осъдени души -ние все чакаме някой да ни оправи а той оправя себе си -трябва народът да излезе по площадите всички и тогава да го видиме тоя дето се вади някакви пари от себе си къде ще е

153

наблюдател

преди 4 години

Колкото и да им е мъчно на социалистите, времето на Жан няма да се повтори.

152

Ани

преди 4 години

Явно има много Чeбypaшки във форума които не знаят реалния курс на лева към еврото.Няма диктатура, няма инфлация. Лева е закован. Не е в жалкото състояние на руската рубла.Това е фал на руската пропаганда, защото така ясно се вижда кои пишат във форума.

151

Обективен

преди 4 години

Опитът показва, че на политици от ГЕРБ, ВМРО, НФСБ, Сините и НДСВ не трябва да се вярва. Примерно Фандъкова преди изборите каза, че няма да вдигат данъците и след изборите вдигна данъците.

150

Анонимен

преди 4 години

Менда Стоянова и Владислав Горанов освен как да грабят изнемогващият народ постоянно, друго не са измислили досега.

149

До 147

преди 4 години

Бъркаш средната заплата в Япония с минималната. Там минималната заплата е около 1800 лева, а средната е към 6000 лева.

148

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА!!!! Стига гербаджийска диктатура и хиперинфлация!!!!!

147

леко странничко

преди 4 години

А защо не са приели предложението , промяна на това решение да може да става само с 2/3 мнозинство

146

Анонимен

преди 4 години

Тези гербаджии ни тикат към окончателен фалит и бедност, както иипреди години ни натикаха насила в ЕС и НАТО други *** политици, от които също търпим само загуби, а всички печалби отиватт във властта и близките им протежета олигарси.Референдум истински, а не манипулиран трябва да се проведе! Умните хора и икономисти са против еврото!

145

тцтцтцтц

преди 4 години

До Анонимен 149 Не знам защо си дал примери , при които няма как да бъде свикан референдум . Явно се подиграваш.Но отказ от национална валута , отказ от суверенитет на БНБ , влизане в банков съюз с други държави е въпрос , който подлежи на референдум Както може да има референдум при влизане на държават в икономически и политически съюз / влизане в Ес примерно / , или военен съюз -НАТО

144

Анонимен

преди 4 години

До МилицияПо принцип ние ако сме демократична държава за подобен казус на сменяне на валутата ни трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се пита народа на референдумТипично за един милиционер.Референдуми в БългарияИскате ли безплатно образование - ДАИскате ли безплатно здравеопазване - ДАИскате ли безплатна вода - ДАИскате ли хляба да е 20ст - ДАИскате ли сиренето да е 65 стотинки - ДАИскате ли бензина да е 10 стотинки - ДАИскате ли минимална заплата 2000лв - ДАА пари за цялата тая работа от къде

143

Анонимен

преди 4 години

Ти си дръж курса защотото в тази чакалня може да стоиш 10 години

142

Анонимен

преди 4 години

Средна заплата в Токио 1800лв.В Япония се произвеждат 5,5 милиона автомобила годишно.Кой ги купува тия коли при такива заплати бе е*ах му майката?

141

Анонимен

преди 4 години

Не е важно на колко ще влезем. По важното е на колко ще излезем. Докато стоим в "чакалнята" може да се случат много неща.

140

Анонимен

преди 4 години

До пецатаТи ако си българин(предполагам че си такъв) много добре знаеш че България не е нито Америка, нито Япония за да сравняваш.Всеки народ си има специфичности за което няма лошо.Ние проведохме прехода си(все още преход) по най грубия и неадекватен начин.Виж какви са повечето работодатели, не че някои работници също не стават.Имам познат който се яви на интервю за дистрибутор на прах, така са го разпитвали все едно ще става директор на NASA

139

Mayhem

преди 4 години

Ще кажа нещо последно по тази тема, и трябва да ходя за бира. Дано не съм прав, но *** е, че яз винаги съм прав ;((((((. С удоволствие ще кажа "аз бях ***" , ако не стане това, което предричам. Не съм някакъв гений, но не съм и *** човек, това ,че слушам блек метъл е ...защото ме кефи. Помнете ми думата, Бътлгария ще фалира с еврото.

138

Анонимен

преди 4 години

До пецатаСредната заплата в Токио казваш 1800лв.Я сега кажи колко е средната заплата в Москва.

137

Анонимен

преди 4 години

До чичо-дядкоГерберите и без да сме влезли в еврозоната вдигат цените всяка година, но тихомълком.Не смеят да вдигнат цените светкавично, защото народа протестира.Опитаха се изведнъж да вдигнат цените, тогава народа излезе на улицата.Сега са си взели поука и мъничко по мъничко вдигат цените.