96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95А ти, умнико, колко пъти в месеца си купуваш кола, та даваш такъв пример? Но какво ли се занимавам, на вас от ГЕРБ мозъкът ви е само за равновесие и за нЕкоя крaдлива схема.

95

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли защо е този зор за приемане на еврото. Защото след приемането Валутният борд ще падне а фиска от 17 милиарда който държи борда ще влезне в джобовете на тарикат Сеяндурските ви управници. Нали не си мислите че правят нещо с което да заживеете като бели хора. Напротив. Цените ще литнат защото турговците всичко ще обърнат в евро. Хляб от 1 лв. ще стане 1 евро а заплата от 1000 лв ще стане 500 евро. Ако сега може да купите 1000 хляба то тогава ще купите само 500 хляба.

94

Анонимен

преди 4 години

До MayhemВсичко ще се увеличи двойно?Ако искам значи да си купя кола ако е нова ще вместо 20 000евро 40000, ако е стара вместо 10000лв ще е 10000евро.Ти си някакъв гений бе!

93

До малоумника Mayhem

преди 4 години

Цените ще паднат, в момента българите купуват най-скъпите автомобили, когато въведат еврото ще се види че кола, която струва 20000 евро в бегето се продава за 25000 и хората естествено ще си я внесат отвън.

92

чичо-дядко

преди 4 години

Ам... министърче (дето живееш в апартамен за милиони без пари), я кажи на какъв курс ще излезем, че то... влизането хубаво, но излизането е важно :)

91

Mayhem

преди 4 години

Приемането на еврото ще бъде последния пирон в ковчега на България. Няма нито една държава, в която да не са се вдигнали цените след като са направили това. В най-добрия случай, при този курс, всичко ще се увеличи двойно, в най-лошия да фалираме и да ни мине Конго (примерно) по жизнен стандарт. Само си представете , получавате 500 лева, ще бъдат 250 евро, но едно кило свинско месо от 10 лева е 10 евро. А иначе още от сега си сменете парите в евро

90

Анонимен

преди 4 години

Кредита трябва да го вземеш сега, за да се обезцени после и да го изплатиш с шепа долари/евро.

89

Анонимен

преди 4 години

Нямам им доверие. Обръщам наличните в евро. На по- късен етап вземам кредит в лева.

88

Анонимен

преди 4 години

Честито на прчелившите - току що ви съобщиха че ще обеднеете с около 30% след 3-4г. Нищо де, имате време да се изнесете от потъващия Титаник, нищо че музиката продължава да свири и тези отгоре да ви разправят че всичко е наред.

87

Анонимен

преди 4 години

Германският работник все повече е изместван от чужденци. В Хамбург например корабостроителницата не само е фалирала, а и по корабите им работят само азиатци за по 1 500 евро. Това, че тук не се дава информация, не значи че трябва да се интересуваме само от американските дрогирани холивудчани.

86

Анонимен

преди 4 години

Тоя сценарий сме го гледали при Жан Виденов

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71Обясни ни да разберем на нас простите хора, какво иска да направи.Аз разбирам че с приемането на еврото България трябва да изравни жизнения си стандарт с този на, развитите държави.Според тебе как ще стане номера като сме последни в ЕС по всичко което се сетиш, или ти взимаш 20 000 а тези дето не ги считаш за хора взимат минимум 2000 лв.

84

Сп???нс

преди 4 години

Много сме стабилни, няма страшно, НО трябвало да направим и невъзможното да не се освободи курса на лева. Както казваше мадридския комарджия- "Верваите ми, ша ва оправя "

83

Анонимен

преди 4 години

тия, дето имат влогове в банки ще пострадат най-много, щото няма да могат да си изтеглят парите докато лева се обезценява.

82

Анонимен

преди 4 години

До 84:Четеш много западна пропаганда. Разходи се в Москва и пак ще си говорим.

81

Анонимен

преди 4 години

Борисов и Горанов да кажат с колко милиарда е на червено Дойче банк! Не само последната година. А немците са уж най-балансирани.

80

Анонимен

преди 4 години

До 72Mdaaaaa, в Германия е ужас! Само дето германския работник взима на ден две минимални руски месечни заплати:)

79

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБай *** обича еврото, но не сме готови за него като национална валута.Как по ясно да ти се обясни

78

Анонимен

преди 4 години

Боко се гласел за прецедент,а това жи вотинче щял да сложи за премиер.Затова е гюрунтията.

77

кръчмаря

преди 4 години

Решено от кого?