200

РЕФЕРЕНДУМ

преди 4 години

ТРЯБВА.

199

Важното е

преди 4 години

Важното е какво иска Боко Харам от престъпната организация ГЕРБ. Народа във България няма думата, а ако има референдума, се записват стотици хиляди бюлетини за не легитимни и референдума е фалшифициран успешно.

198

Анонимен

преди 4 години

Никой не е в състояние да предскаже какви ще са последствията за националните валути при евентуална глобална икономическа и финансова криза!Как ще се отрази на еврото и на държавите от еврозоната.Според мене в близките 20-тина години Бг трябва да съхрани националната си валута.Ако в рамките на 15-20 години ЕС не се разпадне и се укрепи икономически и финансово тогава може, но дотогава не би трябвало да бързаме.

197

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Явно натиска от евроначалниците е голям, защото за Бойко това си е политическо самоубийство.

196

dsadsa

преди 4 години

До Анонименкакви глупости само се пишат тук....хлябът щял да стане от лев в евро, заплатата му щяла да падне 3 пъти за една нощ. То затова има преходен период, ама масата пишещи въобще не знаят как се прави смяната. Това не ги спира, да се изказват, обаче...

195

Me

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Е, много са бедни гърците. Да приемем Еврото, току виж сме станали и ние толкова бедни.Но, ако ще сме бедни в ЕУ, по-добре да сме бедни в евро отколкото бедни в левове.

194

Анонимен

преди 4 години

Сега 1 кг хляб Добруджа е 1,80 лева. Ако приемем еврото, хляба ще струва 1,80 евро, а минималната брутна заплата ще стане от 610 лева, на 220 евро, заради единната европейска минимална заплата, което е 170 евро нетна заплата. Честито!

193

Анонимен

преди 4 години

Бях в Гърция точно когато минаха от драхма на евро, всичко скочи с 30%... народа обедня само за една нощ.

192

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Питайте гърците какво стана, когато приеха еврото.За да не губите време веднага ще ви отговоря. На следващият ден цените станаха в евро, а заплатите си останаха съразмерни с драхмата.Гърците обедняха двойно.

191

Софиянеца

преди 4 години

Еднакво вярно заглавие на новината щеше да бъде и "Всеки втори иска еврото!"

190

Golddy

преди 4 години

Значи някои си правят пак сметка без кръчмаря. Щели били да изкупят къщите и апартаментите на българите на безценица. Това само човек с тежък умствен дефицит може да си помисли.Като не се продава частен имот кво ще купиш ? Или цената като стане европейска какви имоти ще купуваш с кирливите си евра ?

189

Голдман Сакс

преди 4 години

Единственото сигурно нещо е че цените ще станат като в еврозоната, тоест с 50% по-високи от сегашните. За мен по-притеснителното е че съотношението евро-лев едно към две от нова година вече е отменено със закон и нищо не пречи докато чакаме в чакалнята на еврозоната симпатягата Горанов или друг партиец от ГЕРБ на поста финансов министър да го направи едно към четири или дори едно към десет. Тогава минимална ни заплата вече няма да е 330 евро, а 115, че и по-малко.

188

МНЕНИЕ

преди 4 години

Мисля , че едно подобно решение не и нито в амбицията и компетенцията на Борисов , нито в ГЕРБ. Подобна стъпка може да се реши единствено с РЕфЕРЕНДУМ.А аз не съм убеден . че подобни стъпки ,ще ни видят НАПРЕД.

187

European

преди 4 години

Единственият шанс на България е в рамките на ЕС да изкорени корупцията, феодолизма и робското си мислене. От 12 години вътре има някакви ползи, но виждате колко сме обременени и колко работа още има. Ако не ни бяха приели политически навремето, сега щяхме да сме много по-зле и от сърбите. Между Турция и Русия, две дивашки азиатски империи, сме обречени на феодализъм без ЕС.

186

Анонимен

преди 4 години

хляб - 2 евро, максимална пенсия - 600 евро

185

Анонимен

преди 4 години

Ако влезе в сила еврото, и на нас ще ни влезне...знаете къде !!!

184

Анонимен

преди 4 години

Въвеждаме еврото : заплата 610лв =305 евро , хляб 1лв= 1евро.

183

До 198

преди 4 години

Невярвам. Диктатурата се утвърдява с всеки изминал ден.

182

Анонимен

преди 4 години

До тоя със 4500 евро в люксембург. А сега виж какво можеш да си купиш там с тия пари. За наем на боксониера не се хаби щото няма да ти стигант.

181

До 177

преди 4 години

1-о , защото влизаме в европейски стандарт2-о това е мечтата на бизнеса.Не си го измислям хора , бях в държава в която вечерта се радваха , че са в евро, а на сутринта реваха защо така стана. Но запалтите им си бяха еднакви с еврото . Само това ги спаси от краха. Обаче 1евро = на 1,95лв.