220

Анонимен

преди 4 години

Абе,"умници",спомняте ли преди време еврейката Сталинка,дето викаше мигрантите да ви подобрят генофонда,какво ви каза:ЧЕ ПРИ ВЛИЗАНЕ В ЕВРОЗОНАТА,ЦЕНИТЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ПОВИШАТ "САМО",С 50%!!!???Мислете си,щом ТЯ,ДЕТО Е "ГОЛЯМА" БАНКЕРКА,ви дава такива обещания,какво цунами ви очаква в действителност!!!МИСЛЕТЕ БЕ,СТАДНИ ИЗВРАЩЕНИЯ!!!!

219

Анонимен

преди 4 години

Преди 15 години пиех кафе в Гърция за 1,5евро и ми идеше да се самоубия от скъпотията.Сега 2020г. пия кафе в Гърция,пакЗа 1,5 евро с удоволствие от цената и си взимам за из път за България.Който е умен,може да си направи извода за инфлацията и силата на лева!

218

Анонимен

преди 4 години

Най лесният начин за ограбване спестяванията на хората е смяна на парите. Това е патент на българските ченгели комунисти . За пореден път ще ни изтупат мизерните джобове.Бял ден да не видят на този и онзи свят. Амин.

217

Слуги на Цион

преди 4 години

не е вяжно, какво вие искате, а какво Шефовете Ви Юдеи Искат! Разбрано?! Ако имате нещо против просто ще ви пишем АнтиСемит - това е индивид, който Юдейте Мразят!!

216

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktТочно като плащам с карта ми превалутират по много по-изгоден курс, но на теб явно кракът ти не е стъпвал по-далече от село, а и карта сигурно не ползваш, така че няма как да знаеш това. Пътувам често в Румъния, Унгария, Чехия, Германия и Дания. Всичките са с различна валута, само Германия е с евро.Определено ми е изгодно да плащам с карта.Но ти като си толкова умен, кажи ми защо всичките тия са си стехните валути, а не с евро?

215

Анонимен

преди 4 години

Аз и сега си държа соестяванията в евро,долар и паунд.(а и тези от форума,които се пишат русофили)Вие ако искате си ги дръжте и в рубли.После като пищите никой не ви е виновен.Простия човек винаги е беден!

214

Анонимен

преди 4 години

Егати тъпанарите

213

Р-к Раян

преди 4 години

Ще бъдем прецакани пак.ще има врътка с която парите ни ще бъдат обезценени.

212

Анонимен

преди 4 години

Те и сега цените на имотите са в Евро, панелка в Младост 90 000 Е, ново строителство 180 000 Е. С тези пари по света може да се купи прекрасна къща дори и хората са със заплати в пъти по-високи от българските.

211

Кратун

преди 4 години

Значи всеки втори иска евро.... Както се казваше в ония виц, чашата е наполовина пълна или наполовина празна....

210

хахахха

преди 4 години

Тея и в монетарните институции на ЕС искат да се набутат, без да знаят, какви икономически ресурси трябва да има тука за това, какви заводи и какви икономики, вие се бъзикате с тези идеи

209

Анонимен

преди 4 години

Хора Европа ще отвори пътя за още инвестиции, банките ще работят в Е и няма да как да искат безумни такси, както сега. В Заподна Европа няма такса вх. превод, когато някай ви изпрати пари от Европа. На 100 Е, 7 Е такса. Вода в Германия 1.5 л. - 19 цена, сладо 90 цента в България същото 3.50 лв. Не обвинявайте Е за безумните цени в България.

208

България

преди 4 години

е най-робската страна в света, за съжаление...

207

анонимен

преди 4 години

До Анонименглупак,стига писа простотии,че знаеш колко *** има като теб и ще ти повярват

206

Европарата

преди 4 години

Ако я приемем ще в по-лесно в бъдеще да се федерализираме. Дали е зле или не, само вие може да ги решите.

205

Анонимен

преди 4 години

До -10Те няма да ни допуснат до еврото, много добре знаят че сме най бедни в ЕС.

204

Я па я..!

преди 4 години

Кристалина знае какво ще стане , но не казва.

203

-10

преди 4 години

Лева е стабилен, щото е вързан за еврото. Отвържете го и ще видите колко е стабилен.

202

Анонимен

преди 4 години

196- 1 ЛВ, Е РАВЕН НА 1 ЕВРО ЛИ? МАРШ В 1 КЛАС, НЯМА КОЙ ДА ТИ СЕ ВЪРЖИ НА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ЖИВЕЛИ И В ЕВРОПА.

201

до ме

преди 4 години

Е, много са бедни гърците. Да приемем Еврото, току виж сме станали и ние толкова бедни.------------Не, няма да станем като гърците.Причините и факторите обуславящи това са доста и не ми изброяват.Може просто да сравните годишният икономически ръст между "бедна" Гърция и Бг.Икономиката, колега, определя жизнения стандарт на населението.