240

Bad Company

преди 4 години

Не напразно под всяка статия за еврото руските *** освирепяват. Пишат брутални лъжи и безумия за да всяват страх и недоверие у хората за европейската валута. Руската пета колона прекрасно знае, че приемем ли еврото завинаги и безвъзвратно се отърваме от Руската кооо..чиии.на! Ще се повишат цените ама друг път! Живял съм в Италия като се приемаше еврото. Три месеца предварително се изпиваше на касовите апарати двете цени -в лири и евро. 1:1 по курса. Гнусни *** руски! Продават БГ за копей

239

Анонимен

преди 4 години

До ВввЛева не е силен, просто е вързан към еврото.

238

Ввв

преди 4 години

Аз вярвам в мъдростта на мнозинството. Но страха на хората от инфлация от преди 20 години все още държи "влага". Със сигурност най-хубавото дето се случи в обществото ни за тези години е точно валутния борд и силния лев. А поскъпване с 100% едва ли ще е възможно та кой продавач на кафе примерно ще си позволи това - та нали конкурентите ще го "схрускат" имаме изключителено конкурентен пазар и вероятността за инфлация (повишение) на цените в следствие на въвъждане на еврото е малко вероятно..

237

Анонимен

преди 4 години

До Весо МагаретарскиНе!

236

Анонимен

преди 4 години

Споко докато влезе еврото я камилата я камиларя.

235

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството че някои партийни централи са готови да сринат икономиката на страната, само и само да са на власт.

234

Весо Магаретарски

преди 4 години

Интересно ми е ако примерно утре приемем еврото, дали бензина ще струва 1,10 евро/литъра

233

Анонимен

преди 4 години

Вижда се и как някой е "спечелил" изборите. Даже еврото не искат хората, камо ли тиквеници.

232

ВЪПРОС

преди 4 години

GERB Готвят нов Грабеж - ще фалирират Банки и Фондове .

231

Анонимен

преди 4 години

До тъй деСамо че как да им го обясниш на заблудените ***, дето взимали по 15000 на месец обаче все киснат в форума да ни поучават.

230

Анонимен

преди 4 години

Кутий мутий давам пример взимам м/у 6000и7500лв

229

Анонимен

преди 4 години

Еврото е супер новина за БГ! Това е валута със статус на световна резервна валута - нещо което НИКОГА не може да имаме сами и ще донесе евтин капитал за икономиката, но *** го обясни на пенсиите.

228

дошъл от англия

преди 4 години

драги сънародници, какви са тези цени на храните в софия:* 1л мляко в англия 90 стотинки (40-45 пенса), в софия 2.45лева* консерва домати, равен грамаж, в англия 50 стотинки, в софия 99 стотинки* консерва боб, равен грамаж, в англия 45 стотинки, в софия 1.09 лева* 6 яйца от свободни кокошки, 1.70 лева в англия, 2.99 в софияи това са най-евтините цени, какво става, да не плащат вече заплати от 10 000 евро в София, че цените са такива, вие имате ли си идея за средното заплащане в англия?!

227

КАТАСТРОФА

преди 4 години

Приемането на Еврото ще ни доведе до поредната НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА:- ставаме солидарни за спасяването на Гърция, Италия, Испания и Портогалия.. (може да ни бъде поискано до 10% от БВП за целта! Безвъзмездно).- БНБ става изцяло подчинена на ЕЦБ- Освобождава се резерва, който крепи борда - т.е. няколко милиарда, които ще бъдат набързо похарчени (окр-а дени). Баницата вече е разпределена и ще има за всички политици посредтвом обръчите от фирмички. Затова за Еврото ВСИЧКИ СА ЗА!ПРЕД-А ТЕЛИ!

226

никакво ЕУРО

преди 4 години

А пенсия от 100 ЕВРО, направо звучи гордо.

225

тъй де

преди 4 години

''Причината - всичко ще поскъпне, но доходите няма да скочат''-Много правилно, отделно от това и 400 ЕВРАКА заплата НЕ звучи добре!

224

Анонимен

преди 4 години

Хаха,Лева бил силен! Де бре? Ако махнат борда и ще стане хартийка за ***...Приемане на еврото и махане на борда е истината

223

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 224Приела е еврото, но това е пречка за приемането и в ЕС умнико и си пии по често хапчетата, че ставаш смешен вече.

222

Анонимен

преди 4 години

Взимам 1500лв. Заплата влиза Еврото колко ми става заплата ?вероятно 750?Цените в магазина цигари 5лв./5?1500лв.=300кутий750?=150кутий

221

Анонимен

преди 4 години

А бе пенции, Черна гора сама си въведе еврото, въпреки че ЕС каза, че ще я накаже и това й се отрази много добре. Аман от пенции гледащи ТВ Алфа и разпространяващи всякакви конспирации и тъпизми.