14

Анонимен

преди 4 години

ИНВЕСТИРАЙТЕ В МЛАДИТЕ ХОРА НЕ ВЪВ ФЕОДАЛНИТЕ СТАРЦИ ОТ СОЦА.

13

Анонимен

преди 4 години

А ти, Кристалина, вероятно ще инвестираш в джоба си, след като даваш този акъл някакси отстрани.

12

Анонимен

преди 4 години

БКП-то като инвестира в Сталинка, какво поучи?

11

Анонимен

преди 4 години

Гад!

10

ЕРИК

преди 4 години

Е,става досадно.Цензура се развихрил,а мислех,че като е събота късен следобед ще го раздава по- лежерно.Така и така е на работа да вземе и да напише няколко странички с изисквания

9

psccccc

преди 4 години

"В образование на децата от 0 до 5-годишна възраст"- не се заблуждавайте, под "образование" има предвид джендъризма, той се залага именно в тази възраст до 5г, у нас именно сегашната социална успя да прокара разни закончета и да го вмъкне да облъчват децата ни, именно затова направиха задължителни детски градини да не се измъкне някое дете от облъчването.

8

Анонимен

преди 4 години

И как се образоват деца от 0 до 5 годишна въдраст може ли да ме светне таз умница!Айде,ако е на 5 години горе долу става ама как ще образоваш някое на няколко месеца!Поредните глупави дрънканици на тая която незнайно защо е на този пост!

7

Анонимен

преди 4 години

Кристалина Георгиева съветва: Инвестирайте в хората!----------------Мъ и аз туй казвам, мъ гуспужа!По- високи заплати и пенсии!По качествено мед. обслужване!По-качествено образование и възпитание!Повече пари в културата...Мъ никой ни мъ слуша, ***, гуспужа!

6

Анонимен

преди 4 години

Това е вярно. Инвестира се в хората. Ако хората са наред, те ще оправят всичко останало.

5

Анонимен

преди 4 години

Па тая не знае ли, че в България инвестициите се облагат.

4

КралиМарко

преди 4 години

Сталинка, наша комуниска, продала се на еврейте акъл дава!Ей богу?!*** Вие ограбихте бъдещето на хората , направихте ги роби за къшеи заплатка ... а сега търсите някой друг да инвестира у тях, а после Вие на готово да ги лапнете за дребни парици!Ех, що сте долниии, ех!!

3

Анонимен

преди 4 години

Я, Сталинка Георгиева пак ни съветва.Нещо и за емигрантските орди ни посъветва помня. Май нещо с демографската криза бе свързано.Ми и аз бих я посъветвал нещо, ама няма да мине цензурата...

2

Анонимен

преди 4 години

Сталинке, Сталинкеее какви хора та то всичко младо и стойностно си хвана шапката и право на терминал-2, а най-лошото е, че тенденцията се запазва и няма изгледи да се обърне.

1

Анонимен

преди 4 години

Како Сталинке!Когато ти препоръча да внасяме бежанци, за да си решим демографския проблем, да не би да имаше предвид някакъв вид инвестиция? Например, инвестираме по 1 000 лв месечно за издръжка на бежанец и още 1 000 лв за издръжката на жена му, а те всяка година ни даряват по едно Бежанче, което получава българско гражданство, защото се е родило в България. И така, като инвестираме по 24 000 лв годишно във всяка двойка бежанци, ще получаваме като дар от тях по едно "българче"!Лелееее!!