34

Анонимен

преди 4 години

Угоена ***

33

Трол

преди 4 години

Това не важи за *** Тука се инвестира в ку*ви и коли. За хората, колкото по малко, толкова по добре.

32

Анонимен

преди 4 години

Директно казва, че държавата се е обезлюдила. Гърция е бедна държава с богато население, България е бледа сянка на числеността си от само преди няколко десетилетия. Лошото е, че тенденцията не спира и мащехата е по с ли при агресивна към народа.

31

панчо

преди 4 години

До xo xoако не си съгласен със описаната от теб ситуация тогава би ли предложил как по друг начин би било по добре?

30

xa xa

преди 4 години

ха ха, това ми хареса че по думите ѝ страната ни има стабилна фискална рамка, което ѝ позволява да направи ключови капиталовложения в образование.С една дума Боко да се надупи и да открие, финансираме и издържаме такива соросолиберастки центрове (курсове, университети,преподаватели,от детски градини до институции, какво и да е в този дух)да се подготви новото поколение.Тя разбира се действа в глобален мащаб изнудва всички, който не слуша му режат парите и викат че некадърен да го сменим, изпитана тактика, майданче като виденовото и ето послушния Боко и кухия матр'ял..

29

xo xo

преди 4 години

инвестирайте(заробвайте,за бизнес нужди)в "млади" хора ама ако може още от 0-5 възраст да не губим време,какво друго да каже,затова е сложена да работи за милиардерите,инак ще изстине местенцето, сега глобално ще подготвят поколение в либерастка идеология, махнаха комунизма и го смениха с либерастия - всичко от народа за капитала бизнеса богатия до последна капка кръв.Няма значение че е българка,не работи за БГ или народа.

28

бай ганю

преди 4 години

това е така на запад от нас но у нас със ден за ден оцеляващи и мислещи управляващи няма как да се предприеме такава качественна дългосрочна инвестицияако управляващите имаха такава насоченост на мисленето то до сега да бяха реформирали в основи всички институции но увисамообречени сме да бъдемне мислеща и слабо образована и квалифицирана нация която мисли повече за временния си рахат от колкото да се изпоти с яко бачкане но този манталитет ни го създаде 45 комунизъм

27

Мери

преди 4 години

Тая пък се изказа евтино и провинциално.

26

Анонимен

преди 4 години

От малки с по два чужди езика и бегаме към Терминал 2.

25

akud

преди 4 години

със всички отпуснати пари за привличане на Българи от чужбина ще бъдат използвани за внос на евтина работна ръка от трети държави извън (ЕС) и ще бъдат усвоени също като евро фондовете

24

Анонимен

преди 4 години

Хората съветват: Инвестирай в уроци по английски език

23

турчина

преди 4 години

много прости хора тук ей,българите са прости и такива щеси останат вечно

22

do 25

преди 4 години

абе инвестиране в човешкия фактор е съвсем друго понятие при либерастите, а вземете най после след 30г облъчване да правите разлика. Тази е продукт на същата либерастка инвестиция - там основното е цицане и пак цицане на работлливите и честни за сметка на мигранти, малцинства мързеливци, гей, ***, феминизъм всичко се отнася за "либераския човешки фактор", още по-голямо дране на работливи и честни хора. какво още не проумявате, ако сте кухи тикви разбирам, заслужавате си такива "инвестиции", още да ви облъчват.

21

true

преди 4 години

мвф-то е създадено да дава заеми, но срещу това да им се меша в политиката,в интерес на един кръг разбира се, не просто да върнат парите с лихвите.И изказването на сорос в давос и даде насоки за какво тази другарка да изнудва държавите - да открият финансират и издържат такива либерастки центрове а те са развъдник на най страшната идеология днес, те подготвят поколение което изобщо няма да има нищо общо с нас.

20

Анонимен

преди 4 години

Тия работи се знаят от сто години, а на Кристалинка чак сега и загрява реотанът, че трябва да се инвестира в човешкия фактор. То на тях докато им загрее реотана, човешкият фактор си би камшика и избега накъде му видят очите

19

София

преди 4 години

Сталин-Ленин-Димитров...В теб точно инвестирахме, Сталинке ! Дали е изгодно не знам!?

18

Анонимен

преди 4 години

Едно време им викахме торбалани.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо арестуваха един в Гърция, дето пак така беше инвестирал в деца от същата възрастова група?

16

Анонимен

преди 4 години

Това ще е някакъв бизнес с деца.

15

yfca

преди 4 години

другарката като солидна соросолиберастка бърза да се изкаже след Сорос да му се подмаже който щял да инвестира 1 млд в образование, та тя да го увери че ще изнудва държавите да "инвестират" в неговите университети, целта е да принудят всички държави да открият у тях и да ги издържат а идеологията е демократолиберастка - джендъризъм, гей, малцинства, мигранти и всичко от тоя род - съвсем сбъркани ценности.Това е чумата на 21-ви век.