54

Анонимен

преди 4 години

колкото една бръчка да се омножава с размножителна прогресивно нарастване идва денят когато фото шопа и фототракийката немогат да коренуват бройката и бръчките стават лице на кариерната тегобня

53

Щирлиц

преди 4 години

Коя държава,какъв бизнес видя тази другарка?Червените й съпартийци,които започнаха някога със едни куфарчета,които Партията ги беше напълнила с нашите пари,не са бизнесмени, а пладнешки ай.ду.ци.Не ви се вярва,че е така?Ако не беше така,България щеше да е поне на нивото на Чехия.

52

Анонимен

преди 4 години

Това изказване го разбирам така - не си дръжте парите в лева, ще ги обезценим като махнем борда, инвестирайте в себе си.

51

КАК БЕ КРИСТАЛИНКЕ

преди 4 години

ЗАБРАВИЛА СИ КРИСТАЛИНКЕ КАКВО Е БЪЛГАРИЯПРОЧЕТИ ДА ТИ СЕ ИЗЯСНИТОВА СА 54 УНИВЕРСИТЕТА НО НИТО ЕДИН НЕ СТРУВАХВАНИ ЕДИНИЯТ И УДАРИ ДРУГИЯ КРИСТАЛИНКЕНА НИТО ЕДИН ДИПЛОМИТЕ НЕ СА ПРИЗНАТИ В ЕВРОПА-ЕДИНСТВЕНО НА ЛЕКАРИТЕ ПОНЕЖЕ 80% ОТ ЕВРОПАТА Е МЕДИЦИНСКА ПУСТИНЯ КРИСТАЛИНКЕ И НЯМАТ ТАМ КЬОРАВ ЛЕКАР КРИСТАЛИНКЕХУБАВО СИ ХОРТУВАШ АМА НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ МИНИСТЪР ПРЕСЕДАТЕЛЯ Е ЗАВЪРШИЛ ТРИ ГОДИШНО ФЗУ ,А ПРЕЗИДЕНТА ВОЕННО УЧИЛИЩЕТЕ НЕ РАЗБИРАТ. ОТ ТАКИВА ПРОБЛЕМИ И НЯМАТ НУЖДА ОТ ОБРАЗОВАНИЕ

50

Забелязахте ли?

преди 4 години

Минко е навършил 48 години!Доскоро се представяше като "Минко 47 г. ерген". Сега и думата "ерген" липсва.Да не би вече да се е задомил?

49

човек

преди 4 години

До: Кристалина ГеоргиеваТова му го кажи на другаря Бойко Методиев Борисов!Кажи го и на неговия бандитски "бизнес" за който хората не са национален капитал, а само материал, при това лош!!!А де да знам, може пък да е прав?То всичко що беше качествен материал емигрира в чужбина. От останалите хора тук и чeп за зеле не става!

48

Анонимен

преди 4 години

От лалуда(блатно кокиче) се прави ви лек против детски паралич, а от таз шефка в МВФ лек не чакаме. Да сме приемели еврото. Великобритания и в ЕС и извън ЕС си остана независима. Полша, Чехия, Унгария, Румъния не го щат! А на нас за какво ни е нужно, освен да обеднеем още!

47

Анонимен

преди 4 години

"Като чета коментарите кой луд ще инвестира в балканските селяни ?" Индиректно признание че Сталинка не е уред.

46

УМЕН

преди 4 години

Бъгарите са умни. Нахраниха я щедро и и сипаха яко и дебело на международната валутна фондовичка. Посмях се от сърце.

45

Анонимен

преди 4 години

Точно така Сталинке.Сега ти като шеф на световната банка,дай по някоя и друга хилядарка или някое и друго милионче на своите сънародници да инвестират в бизнес,пък те ще ти ги върнат някой ден,евентуално.

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45Няма селяни вече. Станаха граждани отдавна. Селата обезлюдяха.

43

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът не инвестира в хората. Бизнесът инвестира в имоти, коли, яхти, любовници, круизи...Така научихте бизнеса още в зората на демокрацията- евтина работна ръка.10 год. следвате политика на ниски доходи.

42

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите кой луд ще инвестира в балканските селяни ?

41

Цонко

преди 4 години

На българската държава най не й пука за БГ хората и даже не знае дали са в България или чужбина.

40

Минко 48г. ерген

преди 4 години

Стои си и 41 на Кобилия Наталкина, и още няколко други, които са в стила на ерген Минко.Е какво, пречат ли ти?

39

Анонимен

преди 4 години

Крисланина Кургиева

38

До Анонимен 17

преди 4 години

Снощи ти отговорих - синодалните старци от соца инвестират вече в правнуците си. Най-напред уредиха децата си, които са вече професори, после внуците - те днес са доценти, а сега уреждат в същата институция и правнуците си - като главни асистенти с изгледи скоро да се хабилитират. Така разбират инвестирането в млади хора.И, не знам защо, този мой коментар беше заличен.Но като гледам днес, 26 още си стои и обижда българите. Затова се чудя по каква логика е действал снощният дежурен?

37

Златен век

преди 4 години

То и ние инвестираме в Човека.

36

Анонимен

преди 4 години

Сега ли го снесе туй яйце, ми то на запартък мяза. Това се знае от сто години, ама тя сега чак разбрала.

35

Анонимен

преди 4 години

Бля бля бля, они избегаа от проклетата территория.