167

Анонимен

преди 4 години

немогат да разберат от какво е отровена водата за пловдив и регионав перник въобще няманемагат да изброят сметищата със внесен бокл.ук а боко продаж.ното псеближе зад.ника на америкнаската посланичка и лови шпиониа неговите внучета нямат проблем с водатада има господ и да въздаде всекиму според заслуженото

166

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА,когато се случат нещата ,които се случиха последните месеци---оставката на правителството е задължителна!!!!Но където няма МОРАЛ и СЪВЕСТ не търсете "просперитет"!!!!Когато една Държава се "управлява" от "елементарни частици" ще има такива резултати!!!Най-лошото е,че голяма част от "критичната маса" е извън България!!!!Единственият изход от това грозно положение е ........... Христо Ботев

165

мишо бирочето

преди 4 години

цял живто чакаме някой друг да ни осигури достоен живот, американците, инвестициите, светованата банка, европейския сыуз, русия за евтин газ... еми чакайте. казах ви по долу, ще отидете 300 човека пред това министерство, ще попремръзнете малко, ще се надишате на чист софийски въздух, падишахът ще дойде на края, ще ви щипне по бузите, ще разцелува старите моми, ще ви погали по главите, селфита, ала бала, ще обещае това онова, ще раздаде некое мелеонче на негови фирмички през пръстите и после пак по старо му. мила българска картинка. и протестиращите ще се хвалят след това в мрежите че са говори

164

мишо бирочето

преди 4 години

и защо "истинския протест" не е пред министерски съвет срещу колониялни администратор банкянската тиква? калинките в МРРБ ли ще изперат пешкира на тиквочев? или ви е страх от него? то да беше само водата в перник хубаво да протестираме там? мислите ли че тиквочев не знае и не си е напъхал лапите във всяка една далаверка в цялата държава? защо всъщност стотици хиляди не се изсипят от министерски съвет до народното събрание и не ги изкарат всичките на улицата и да им покажат либофта си? защото сме СТРАХЛИВЦИ за това. свикнали цял живот да вярваме че някой "работодател" ни храни семействата, цял

163

Анонимен

преди 4 години

До 172:М да, обади ми се като съберете 10000 души. Нали гледаш пародията, цял град без вода и на протеста 150 човека и 3 кукера, пародия. Робския и *** народ един протест не може да вдигне.

162

ИСТИНСКИЯТ ПРОТЕСТ

преди 4 години

Е утре от 12.00 пред МРРБ. В ю-туб ПП Възраждане и К. Костадинов канят всички. Ако искате нещо да се промени, поне 10 000 души трябват.

161

ринго

преди 4 години

Перничани да хващат лопати и да копат занови тръби,а не да носят байраци и да хленчат!Преди 40-50 години ние копахме за да прекараме вода,ток,телефони,тролеи,-сега вие сте на ред,това е живота,помогни си сам -да ти помогне и господ!

160

Angelov Gr

преди 4 години

Браво на другарката Нинова. Само дето броят на участниците никак не е впечатляващ. Съчувствам на хората от Перник, но какво общо има правителството с водната криза там? А може би вече е време да взривите някоя църква или да спретнете едно антифашистко възстние?! Здравите сили, въпреки Паркинсона и Алцхаймера са готови и стоят твърдо зад вас.

159

Shark

преди 4 години

Никакъв протест не беше това. Няма и стотина души отишли да се разходят пред мин. съвет. Така нищо няма да стане!

158

територия с роби

преди 4 години

Вижте тва не е народ а *** !500 години роби на турци и 200 години роби на руснаци .Следва за толкова години да са избити будните хора тезикоито знаят и могат избягаха в чужбина немили клетинедраги .Там са българи а тук чужденци .Ред е на Американско робство 500 години !Роби и *** живеят тука!

157

Анонимен

преди 4 години

Ама и перничаните са много интересни - хем искат питейна вода, хем да работи завод Стомана със същата вода от язовира, за да имат работа. Е, не може и двете. Сега големия зор е как Стомана да продължи да работи и да не плаща за вода, на никой не му дреме за хората на режим. Така че вода и от майната си ще докарат заради завода, за да източва водата без пари.

156

шопендар

преди 4 години

реално въпросите на перничани трябва да бъдат зададени към местните управници които сами са си избирали.кмета на перник е червен ,да питат него и червеният му отбор-нинова и сие.не разбрахте ли че където управлява червен комунист винаги има кризи,това е заложено в тяхната идеология за контрол върху масите.

155

анонимен

преди 4 години

Защо ви беше крив социализма ? Защо сега ви е крив капитализма ? На крив народ, всичко му е криво. Някой отвън ви пързаля здраво ама не се усещате.

154

...

преди 4 години

Страшно съм разочарован от перничани. Вместо с винкели и павета, те дошли със знамена и плакати. Меки и покорни се оказахте.

153

Huihui

преди 4 години

Гладен ,жаден и вмирисан народ.*** са виновни

152

Анонимен

преди 4 години

Късно се решиха хората в Перник.Никой не ви дава право да се подигравате и с водата на хората *** ГЕРБ ерастки...

151

Анонимен

преди 4 години

Виновни са Кучетата които ги храним със СУДЖУК за да се откажат от ПОМИЯТА,даваш им власт но те си остават ***.

150

Яба даба дуу

преди 4 години

Водата ще почака Борисов кара хората от Авиоотряда да трошат Фалкона за да казва че не лети и да иска да си купи някой Лиърджет или Гълфстриим за 50 млн като си тури в джоба 20 милиона взети от "нелетящия" Фалкон с който кацна оня ден в Давос.Вие ако искате умирайте от жажда.Живота е брутален селяци неуки!

149

Анонимен

преди 4 години

Перничани,виждате е при този,който изяде СУДЖУКА.

148

Анонимен

преди 4 години

Пресушиха язовирите отровиха реките !Обаче на юнаците не им пука !Българи юнаци ...