187

Анонимен

преди 4 години

Май предприятията на Пръванов са ви източили водата

186

Пиян - залян

преди 4 години

Ако Тиквата и кметица герберица допуснат безводие и в София ще им се заклатят краката като за последно !!!

185

ВИНКЕЛО

преди 4 години

Абе какви са тия глупости през почивите дни бе? Трябва в понеделник с винкело директно в парламента и мин съвет и да се трошат тикви. Червената мафия на власт разбира само от физическо заличаване.

184

до 193

преди 4 години

Отговорност носи властта, защото тя дава разрешение на частника да точи от държавен язовир. Знам, че е трудно за герберастко-комунистическа калинка понятието да носиш отговорност, като си на власт, ама си понъпани двата неврона.Ако, частника е точил без разрешение, властта отново носи отговорност поради бездействие и безстопанственост. Не е трудно, греберче, еволюирай от *** поне малко.

183

и ди о ти

преди 4 години

Водата ви е в Перник, пернишки го ве да! Не е в София! Потърсете сметка от Стомана Индъстри и от другите бизнеси, по чиято вина питейната ви вода се е използцвала В ПЕРНИК за промишлени цели!

182

Нулев ефект

преди 4 години

Срещу кого протестирате в събота?!Почивен ден е и институциите не работят.Само пълни *** биха си губили времето в събота.Протест се прави само в работен ден!Влиза се в министерства,парламент и всякакви институции и се държи сметка на тропосера-чиновник! Само така се постигат видими резултати.

181

Анонимен

преди 4 години

Жалко за свестните хора, но хак да им е на пернишките милицЮнери и чантаджии. Като продават страната за едната мизерна службица, докато номенклатурния обслужващ персонал краде милиарди и затрива страната, да свикват без вода. Скоро холера и хепатит може да си лепнат. Аз преди години стигнах до заключението, че с толкова корумпирани мишки на държавна служба, оправия няма да има, и си бих камшика. Сега да страдат, сами са си виновни.

180

Анонимен

преди 4 години

Перничаните са вагабонти !

179

все друг ви е винове

преди 4 години

Перничани, кой ви *** в га щите? Защо не протестиряате пред Стомана Индъстри и пред собствената ви Топлофикация? Кой ви изпи водата? Министърът ви е разрешил, обаче сте безхаберствали вие, вашите промишлени предприятиья са ви източвали водата! Идете и съборете Стомана Индъстри!

178

Анонимен

преди 4 години

На протест хоро играе ли се бе?!!!!Франсетата танци ли играха за да постигнат исканията си?Всичко е менте в БГ!!!!!

177

123

преди 4 години

Мутрите внасят и горят ***, а на Бойко не му дреме. Въздуха и без това е лош сега ще стане и токсичен.

176

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И СИ КОПАЙТЕ НОВА КАНАЛИЗАЦИЯ , ЧЕ ДРУГА ВОДА НЕМА ДА ПОЛУЧИТЕ АКО ПАК Я РАЗХИЩАВАТЕ!

175

Не позна

преди 4 години

До А СТИГА , ДЕ ....Работата на общините е да чисти и извозва ***. За това усвояват от джобовете ни 5 пъти повее пари от необходимото.Освен това според статистиката българина прави 3 пъти по-малко *** от средното за Европа. За сметка на това мутрите му внасят *** от чужбина и става 10 пъти сигурно над средното за Европа....Така че - извади си бананите от ушите и си разтъркай гурелите.

174

морлана подкрепа

преди 4 години

Перничани да грабват винкело, а софиянци да ги подкрепят морално.Нека не забравят как фъндъка искаше да им цопне завод за *** наред столицата!Още тогава трябваше да им светне лапичката, че мутрите са превърнали територията в бунище и ни очаква екокатастрофа.Сеча на гори е част оит същата екологична вакханалия. Така че нещата са свързани.

173

172 до 173

преди 4 години

Такива хора всяват страх, неверие и отчаяние. Като не искаш не ходи, но не насаждай неверие. От нас зависи всичко.

172

А СТИГА , ДЕ ....

преди 4 години

Какъв *** , какви води , какви ...5-лева...??!!Я се огледайте и вижте , че навсякъде хвърляте *** си ...без изобщо да се замисляте!На гара София -север , има цело ромско бунище за реклама на България , още на влизане в столицата!Около блоковете е пълно с отпадъци и найлонови торби!Цело лято си поливате градините, /ДОМАТИТЕ И КРАСТАВИЦИТЕ/ с питейна вода ---после ревете , "КЪДЕ НИ Е ВОДАТА"!НЕЩО ВИ ГОНИ ШИЗОФРЕНИЯ --НА НАЦИОНАЛНО НИВО !!!ИЗОБЩО НЕ СТЕ ЗА ЖАЛЕНЕ!

171

Анонимен

преди 4 години

Абе,вие на протест ли сте дошли или да се забавлявате?Що за щуротия е това с кукерите и знамената.

170

Анонимен

преди 4 години

То се знаеше, че протестът ще е кукери, хора, песни и танци. Веселие. Друго не им е разрешено. В Бг протестите протичат така. Но контрапротестите протичат другояче. Те са многолюдни. Там се плаща.

169

Анонимен

преди 4 години

До ринго 171Перничани ще си копат сами за водА, а едни други прибират милионите.Още 2018г. са били отпуснати 500 милиона лева за саниране на язовирите. Парите ги няма, язовирите не са оправени. Кой изяде 500 милиона лева за язовирите?Мълчание!

168

Анонимен

преди 4 години

Е,как прокуратурата ще си свърши работата и ще посочи виновните,като виновните си избраха гл.прокурор.Няма как да стане.