107

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен: Голям поет си се извъдил. а ръсиш г'лупости. От Корнелия Нинова ли да търсят вода перничани? А преброй колко държавни институции са харчили пари, а не са си свършили работата, за да се стигне дотук. Имат жителите на Перник за какво да протестират. Без ток се кара известно време, без транспорт - също, но без вода?

106

Анонимен

преди 4 години

Освен водата откраднаха и 500млн за ремонт на язовирите!Парите ги няма и ремонтиран язовир,няма!Суджук до суджука а на нас бахура ,че дебел.

105

до 108

преди 4 години

А всъщност водозагубите в самия град Перник са над 60%. Не, че се заяждам, но тия хора в последните 20 години имат само червени кметове и не направиха НИТО ЕДИН ремонт на водопроводната си мрежа. Ясно е, че на БСП сега е самоцел да бутне правителството, ясно е, че ББ е виновен, че не вали нито дъжд, нито сняг, ама тия празни приказки влияят само на най-нискоинтелигентните хора.

104

Анонимен

преди 4 години

Как не е валяло цяла година?Я проверете новините и си спомнете-в края на юли язовирите преливаха и ги изпускаха контролирано!Ама крадливите гербаджии не се спряха!Дано останат на власт до догодина да си изпият горчивата чаша докрай както Костов я изпи.

103

до 106

преди 4 години

Ти не ги ли виждаш колко са смешни, бе?! Те затова са и без вода. Революции щели да правят, точиха се из мрежите- щели да дойдат 30000, а то какво?! 300 души се исипаха в събота на 1 крачка от града си. Другите 50000 нехаят и не ги интересува (една част не ги интересува, а на другата им е ясно, че протестите до дъжд няма да доведат-интелигентните жители на тоя град колкото и да са малко). От собствената си простотия и нехание се доведоха сами до тука.

102

Анонимен

преди 4 години

До Do 95Президента руснак Радев лиТой първо трябва да поиска разрешение от партията му БКП ,и после от партията майка великата Русия

101

Георги

преди 4 години

30 години некадърно управление,което съсипа и най- голямото ни природно богатство,а именно водата.... Тиквата е пътник,но толкова се постараха всички за тези години да унищожат държавата,че процеса е необратим :(

100

Анонимен

преди 4 години

Жалки комунисти...И пак няма да успеете,колкото и протести...БСП ,лека полека и братската съветска дружба изпада в летаргия,и знае ,че повече никога няма да се върне...Забравени сте вече червени предатели...

99

Преминаващ

преди 4 години

Това ако е протест, във Франция е направо преврат! Ако под стотици жители, се има предвид 1000 човека, картинката е много жалка!

98

Ани

преди 4 години

Народа се опари след Февруарските протести 2013 и помъдря.Сега БСП ще трябва да промени тактиката.

97

Анонимен

преди 4 години

Перничани не си миха гъзоветее с вода 2 години. Само предприятието точило вода. Смях. Това предприятие си е там от 30 години.Сушата е навсякъде, още много градове, ще се окажат в тая ситуация,ако не започнат да разбират проблема.

96

съд за виновните

преди 4 години

Комунистите навремето поставяха бомби. През 2009 по изборите заплашваха народа с бомбички.Сега обаче комунистите смениха тактиката и се ориентираха към средствата за масово поразяване. Трябва да им се потърси сметка.

95

Анонимен

преди 4 години

Браво на Перничани !Аз също отидох днес на протеста да ги подкрепя.Лошото е, че повечето българи продължават да спят непробуден сън.

94

Анонимен

преди 4 години

Тия в Перник бавноразвитили са? Какво значи, къде е водата? Цяла година не е валяло и предната също беше суха. Тази година също продължава сушата днес е 16 градуса посред зима. Срещу кого протестирате срещу природата или срещу кого? Нима казвате, че едно предприятие присуши язовира :) Я се стегнете малко. Всички вие трябва да разберете, че света е изправен пред промяна на климата и трябва да ползвате водата разумно. Не го ли осъзнаете.. Всички ще се окажем в това положение.

93

Анонимен

преди 4 години

Да ходят да си протестират пред Стомана, за която работят и хапват заплатки, а не да ми идват да мърсят жълтите павета тия оръфани пpимaти! Дядо Вазов ви го каза на времето какви сте, сега сте още по-жалки- и без вода ви оставиха в резултат на тоталното ви безхаберие и простотия. Марш! И да се окъпете за Коледа, че по Великден вода няма да имате.

92

Do 94

преди 4 години

Проблемът ще се реши ако президентът собяви военно положение и тикне ББ в затвора. След това армията ще докара вода както е обучена да го прави в бедствени ситуации. В същото време военните да докарат дебелия *** който стои зад стомана и да го тикнат в дрънголника при бб

91

АНТИ

преди 4 години

Скачахте срещу бай Тошо,сега е много по-лошо.Уж всички чакохте промяна,а стана тя бЕла голяма !

90

анонимен

преди 4 години

до 83И като метнете ББ в Перловската река, веднага в Перник ще потече водата, т. е. въпросът се решава!

89

Анонимен

преди 4 години

Защо никой не пита кой стои зад стомана? Да видим чии дебел *** е задоволен от любимото гербаво правителство. Предполагаемия дебел *** сигурно си е мислил че тая схема ще продължи вечно ама нааа природата си каза думата

88

Анонимен

преди 4 години

Незнам ама природата май е решила да махне тиквата с революция. Дъжд го дават чак април. Тия колкото и да са овце е даден момент целия град ще спре да функционира без вода и щат нещата ще дойдат всичките на ЦУМ