37

Анонимен

преди 4 години

Определението , че САЩ е съвременния Рим е точно . Вижте историята на Рим . Нищо не е вечно .

36

Чърчил

преди 4 години

Няколко години преди да се заговори за Брекзид прочетох в нета една малка невзрачна статия че богатите английски родове искали излизането на Великобритания от Европейския съюз и всичко ми стана ясно...щом богатите го искат значи ще стане...политиката е продължението на желанията на Богатите...Те управляват Света...Бай Тодор го беше разбрал и беше казал "Който има пари той решава и казва какво да стане!" за това не се изказвайте не подготвени и не мислете примитивно...

35

ПроСоТо

преди 4 години

обаче май лоша чувствителност имат "коронясаните" в лицето на техните агенти тук,щом не дават и да се спомене за "рижавия грях на Даяна и афробританката"....Кои същества си заравяха главите в пясъка и така "бягаха" от действителността?

34

емиграция

преди 4 години

Англия , а по късно Великобритания винаги са били далеко от Европа. Четете историята. Да. Помагали са на много държави на Е. континент, но след, като самите те са заплашени. Ама четете историята,но не на Наполеон...., Сталин..., Брежнев....на БКП или други лъжливи цапуняци...Имат си трески за дялане, но Брекзита е , заради Германия, Франция, Италия, Ватикана, Мадрид, Лисабон.....,които с години наред пренебрегваха някои неща в ЕС.ЧЕТЕТЕ, но п

33

Анонимен

преди 4 години

Искам четири немски отверки да ме развинтят душманската!

32

Анонимен

преди 4 години

-допустими са по-високи нива на фекалии в храната.Ха ха ха, това е най-налудничевата параноя, която "чувам". В коя страна по-света е допустимо определени нива на. ..., че в САЩ да са допустими "по-високи"? Сигурно в Русия яденето на .... не се санкционира!

31

Анонимен

преди 4 години

Мда, Джонсън си мисли, че с американците ще плеснат и ще се прегърнат. Американците също си гледат интереса, Джонсън да не си мисли, че ще му дадат всичко, което поиска в тия договорености.И сега ще преговаря хем с ЕС, хем със САЩ. Нали знаете, от два стола, та на земята.

30

ПроСоТо

преди 4 години

До Василевагенте,за какъв "индустриален и технологичен бум" бълнуваш?Човечеството е изправено пред ХУМАНИТАРНА ТОТАЛНА криза!..-Климатични промени,болести,епидемии,бедствия,липса на вода /не само в Перник!/,пренаселяване,безумно експлоатиране на ОГРАНИЧЕНИТЕ природни "богатства"..Така че споменатия "бум" просто няма как да се случи!..Най-вероятно ще се случи ДРУГ "бум"..-тоя на барута,динамита и атома..

29

Анонимен

преди 4 години

До ЧърчилГлупости,Русия е американо-английска колония,искаш ли да ти дам линкове?Малка част от парите от Русия отива и в Швейцария,а за американцитте всеки ден по около милиард,те затова са толкова бедни в Русия,големия процент от всяка изработена рубла отива във тези три страни,а рублата е свързана към долара,дори конституцията им е американска в Русия и задушава обикновените граждани.

28

Анонимен

преди 4 години

Някои от вас знаят, но да напомня някои неща, свързани с американските продукти: -допустими са по-високи нива на фекалии в храната.-допустимо е ГМО.-Допустими са всякакви химикали и препарати в храните.Джонсън обрича народа си на болести.

27

Анонимен

преди 4 години

Република Ирландия ще стане член на ОК.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонименнай накрая бай балгар чорбаджи няма да има как да точи парите на английските данъкоплатци и да строи къщи за гости и да краде и обяснява колко е велик европеец-----------Бай българ и хората от България не получаават НИЩО от парите на ЕС,те отиват в запада и в ошфорки,които не са българска собственост,вкючително и токсичните отпадъци са от Англия,Испания,Италия,Германия и страни от Азия и Африка.Италианците казват,че са 6 клана в БългарияБай българ е жертва на престъпници

25

Чърчил

преди 4 години

На всички които не са съгласни с мен ще им припомня една римска сентенция "Разделяй и владей!" а днешния "Рим" са САЩ ...Янките никога няма да позволят Европейския съюз да попадне под руско влияние а такива наченки има...за това ще го разцепят...само гледайте...!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Скоро страни ще излизат от ЕС за да се присъединят към Великобритания.

23

Анонимен

преди 4 години

ЕС прокарва безумни зелено-комунистически политики което ще доведе до тежка икономическа криза, след което следва политическа такава и тотален разпад. UK напусна навреме, ЕС деградира с всеки изминал ден - това са жалките факти.

22

ПроСоТо

преди 4 години

До Василевагенте,може и да си прав,но не забравяй :-"На един банкет преяде и Богу душа сдаде"..Силните загиват от лакомията си..Така че е практично да НЕ се хващаме на бас за бъдещето.........

21

Анонимен

преди 4 години

Скоро ,след няколко години ще видим как Великобритания се превръща в Англия ,а Северна Ирландия влиза в ЕС обединявайки се с Ирландия. Шотландия става кандидат член на ЕС .

20

Анонимен

преди 4 години

Великобритания вече не е "велика". От 31 януари ще се казва Америкобритания!

19

време е

преди 4 години

целият ЕС да отиде при САЩ, всички ще бъдат рахат!

18

султанка

преди 4 години

Най добре е да затварят западния свят. От там идва всяко зло. Най добре са на изток - султанатите и емирствата. Богати, та дрънкат. Не могат да си изхарчат парите още 300 години. Бъдещето е на изток.