57

хахо

преди 4 години

великобритания напуска ес ,защото не иска да бъде в един съюз управляван от *** джендари и разни трети полове . англи4аните винаги са на пе4елившата страна и съюза им с сащ пак ще пе4еливш. след година две франция след нея италия , а после и другите ще напуснат ес. германия ще остана сама , да са и живи и здрави полу4овеците които тя пожела,тия ще и разкажат играта.

56

Чърчил

преди 4 години

Всичко написано от мен до тук са абстракции...Истината е че най доброто място за България е в Европейския съюз...!!!

55

човек

преди 4 години

Това е все едно България да се откаже от Европейския Съюз и да отиде при Русия!!!

54

човек

преди 4 години

Това е все едно България да се откаже от Европейския Съмз и да отиде при Русия!!!

53

Анонимен

преди 4 години

По скоро отива при бившите си колонии в африка

52

Чърчил

преди 4 години

Приятели не се броят на маса...САЩ и Англия винаги са си помагали военно и политически когато е било необходимо, а Европейския съюз много ми прилича на Шведска маса но с пазачи които не ти дават да си сложиш в чинията по вече от колкото можеш да изядеш..!!!

51

Лелее СМЕХ..

преди 4 години

БРИТАНИЯ, ВСЕ ИСКА ДА Е КАТО, ТЕСТИСИТЕ---ДА Е ВЪН ОТ ЕС... АМА ПАК ДА УЧАСТВА...!!!Е..... КАК ДА СТАНЕ ТАЯ.... ХА ХА ХА ХА ХА..

50

Анонимен

преди 4 години

борис джонсън е един некомпетентен паун сега хората му се възхищават на разперените му шарени пера но после имаме една бг поговоека за това ГА ЯДЕ КИВТЕТАТА НЕ......... РЕВА........

49

:-)

преди 4 години

Преговорите ще са лесни. Тръмп ще му каже какво иска, а в замяна ще обяви Британия за Велика. Тръмп е достатъчно умен, за да се възползва от комплексите на британците.

48

Анонимен

преди 4 години

Търговската сделка със САЩ ще бъде поне 10 пъти по-трудна за Джонсън от тази с ЕС. Само да не си мисли ,че ще изиграе бай Тръмп.

47

юбералес

преди 4 години

Това че Британия не е с Европа а с САЩ, го знаем от лятото на 1939г.

46

Анонимен

преди 4 години

Безплатен обяд няма, а ЕС си 500 милионен пазар. Вярно, че има вноски, но пък търговията е без мита и много по-лесна. Да видим ккво ще стане. Света е вече много по-динамичен и по-трудно се отварят пазари с покуптелна способност. Сега щатите са тръгнали като лешояди към Индия, но тяхното навлизане срива всичко. Бъдещето ще покаже, но не идват добри времена.

45

Батко УЕСт

преди 4 години

Борко,хитър си като гавазин на Бай Тодор!Почерпи челния наш опит и ще разбереш за какво иде реч.Знам,че си имаш чудесни оръжейни заводи до ниво ядрено оръжие и атомни подводници...Нооо:Ще си купиш малко американско оръжийце;Ще се наложи да хапваш от хранителните запаси на брата;Ще те покритикуват за съдебната система:Ще ти препоръчат 5G мрежица да развърнеш,да се види разликата с "мозъците" в БГ;Ще потребяваш само братски енергоизточници!И само за теб:Ще биеш белите до потъмняване!

44

УМЕН

преди 4 години

Където и да отидат все са пътници и няма кой да ги спаси от разлагане и деградация. Финито са инцестните пропадняци. Британската империя е бивша. Много бивша.

43

ББ

преди 4 години

Ако преди това не им потъне острова!

42

Анонимен

преди 4 години

Твойте агенти Василев, са измислени! Проверих в Гугъл!Като цяло ти самият си измислен абypиген! Агент Бари Уолсън!

41

Анонимен

преди 4 години

"...дори конституцията им е американска в Русия и задушава обикновените граждани."-------------------------------Тук си абсолютно прав и точно по тази причина на 15.01. Владимир Путин поиска референдум за промяна на пиндостанската конституция на РФ и бай Дончо тутакси заискри от желание да се срещне и разговаря с руския президент. Хвана го шубето, че ще му бутурясат колонизиращия основен закон, руснаците ще се освободят от мъртвата хватка и ще бъдат отново независими както по времето на СССР.

40

Анонимен

преди 4 години

Евреите ги хипнотизират и затова отиват при по големия хипнотизиран! Лошото е че и ЕС е хипнотизиран от народа на сатаната

39

Анонимен

преди 4 години

Брекзита е , заради Германия, Франция, Италия, Ватикана, Мадрид, Лисабон.....Е, какво да четем...? Великобритания беше със специален статут в ЕС! Само това, че ползваше своя валута, я поставяше над самият ЕС.

38

Слав Караславов

преди 4 години

Има някакви опасения в Брюксел, че Полша ще е следващият -екзит (Полекзит или подобно ). Засега са непотвърдени ...