77

ХАНКО БРАТ

преди 4 години

Та Англиганите и Саша са си лика и при-лика.То затуй Кромуел им разката кральството

76

Анонимен

преди 4 години

да се махат по-бързо от ЕС.живота продължава и без тях.

75

Анонимен

преди 4 години

Щом са на светлинни години от балканските овчари, следва, че анадолските чобани и cepceми са още по-надалеч от англичанитеи българите, да не кажа в друга вселена.

74

Балкански овчар

преди 4 години

Не ги мислете ингилизите.Те винаги са били на светлинни години пред балканските овчари.

73

Анонимен

преди 4 години

Докато не сключат споразумение за търговия и мита с ЕС, си остават старите правила. Така че брексит нанай си.Още две години ще се мотаят и протакат, а заблудените островни овце ще блеят в екстаз от фалшивия брексит.После следва разпад на Шотландия, Северна Ирландия, Уелс и Англия.Англия остава колония на САЩ, а останалите части влизат отново в ЕС, като така ЕС става с 30 държави.Ако имат късмет англичаните Ирландия и Сев. Ирландия няма да се обединят, в което силно се съмнявам.

72

IYI

преди 4 години

Британия се усети че ЕС е балон под налягане и всеки миг ще гръмне.

71

Анонимен

преди 4 години

БРАВО БРИТАНИЯ!

70

Анонимен

преди 4 години

До 70 не ти даже не може да си представиш и.диотите в България от моето поколение каква нова кретения родиха.Вече надминаха и мистър Бийн в сравнение с тях, той е връх на разума.Те искат не просто България да е 16 руска република, а да е едновременно 53 щат след Англия, 16 руска република, 79 турски вилает, 17 китайски окръг и 5 член на Вишеградската четворка.Тоест като елитни политически ***, каквито са, искат да се продадат не на един, а на всички едновременно.Абе еволюция в падението.

69

Анонимен

преди 4 години

От 69 в азиатския колозет, пак сте последно във всички класации за нещо хубаво и първи във всяка негативна класация, управлява ви хибрид между мутра и нацистки офицер и сте фрашкани с чужди разузнавачи и бази на САЩ идил и кой ли още не и сте потенциална мишена за ракетни удари от поне 15 държави.В същото време така и не схванахте че основните виновници за това че си направихте държавата на г.ъз сте самите вие, политиците чуждите сили и сие се възползват от това, но настоящия ад си е ваш.

68

ХАХАХА

преди 4 години

Скоро и България 16-та република....мечтата на всеки русофил в България!

67

Анонимен

преди 4 години

Леле каква изненада Англия която е била винаги сол.та.шак на САЩ да не кажа 52 щат ще ходи към САЩ и с другите от висшата англосаксонска раса ще правят съюз.Това се очакваше и знаеше от десетилетия.И спрете с тоя Брекзит.За да може Англия да излезе от ЕС, първо трябва да е била в ЕС, а тя никога не е била в ЕС.Беше със специален договор но в пълния смисъл на думата член на ЕС никога не е била.И второ, не знам вас в България какво ви грее има ли или не Брекзит.И да има и да няма вие все сте в

66

До 64

преди 4 години

не се възгордявай и винаги помни от къде си тръгнал, защото скоро в Англия и САЩ, ще настанат протести, безредици, стълкновения между мигранти и местни, фалити и банкрути - всичко там е потънало в дългове и благодентствието се дължи на ограбването на страни като нашата. Събитията наближават, освен това и наводненния и други катаклизми ще застигнат САЩ и Англия. До 2026, които не успеят, след това и да искат ще е невъзможно!!!

65

Анонимен

преди 4 години

Британия иска да е империя, но сега не е 17 век, ами е 21 век...............няма вече Великобритания...........скоро следва отделяне на Северна Ирландия и Шотландия от UK.

64

Анонимен

преди 4 години

Бай българ и хората от България не получаават НИЩО от парите на ЕС,те отиват в запада и в ошфорки,които не са българска собственост,вкючително и токсичните отпадъци са от Англия,Испания,Италия,Германия и страни от Азия и Африка.Италианците казват,че са 6 клана в БългарияБай българ е жертва на престъпници....точно обратното, парите си отиват в джоба на бай балгар великия партиен бизнесмен а той си ги крие в която офшорка си иска ..

63

От Мен

преди 4 години

Короната под управлението на републиканците. Браво.

62

Анонимен

преди 4 години

Пичове (и пички), живея и пътувам много из Англия.. Съветът ми към вас, като към българи е: не ги мислете англичаните и страната им! Те са постигнали много, а в София улиците нямат табели още... Концентрирайте се върху живота си в блатото и се опитайте да имате достойнство и не позволявайте мутрите да ви тъпчат... С други думи, търсете проблема при вас, не в турското робство, руснаците, Путин и тьпите англичани... Щото времето минава и скоро ще ви заболи...

61

Анонимен

преди 4 години

Интересно какво ще предлагат, освен безвкусни ягоди и ябълки друго не произвеждат, имат и едни багери, дето не стават за нищо. Коли не правят от 20 и кусур години и всичко е калпаво.

60

Ауфидерзеен

преди 4 години

Едва ли ще липсват на някой. Даже напротив.

59

Анонимен

преди 4 години

Великобритания се отказа от ЕС, отива при САЩ?-----------Да вървят на леля си... на "гости", ако искат!Курортите в Европа ще станат много по-спокойно място за отдих!А, в Щатите, полицаите не се церемонят...-))))

58

Анонимен

преди 4 години

Някой тук е много ***, щото нарича всички българи "селяни прости"и не е спрял от 1 часа насам. А ингилизите не са ли и те хем по- *** и хем по-прости в 90 % от случаите? Но Британия има истински Елит и това е нещото, което ние нямаме от 44 година...