20

стар автомобил

преди 4 години

До Анонимен 18На кого е ДОВЕРЕН сервиза?!

19

БЕЛА ПУНТАМАРА

преди 4 години

До ЧЕРНА ПАНАМЕРАНе е точно така. Служебна Дачия на 6 години, масло НЕ се долива/не гори/ и си го има като количество от смяна до смяна. Когато веднъж отворих капачката при работещ двигател, щеше да ми измие очите.

18

Анонимен

преди 4 години

Епа то в сервизите едни майстори, та дано единия, удари другия.

17

Анонимен

преди 4 години

И на края пак стигаме до очевидното - заведете колата на доверен сервиз и ви е чиста работата...

16

инж. Бой Чен Ун

преди 4 години

Защо да купуваме кола на старо в тази просперираща, с висока средна заплата и с дърпаща икономика държава?!

15

Анонимен

преди 4 години

1. Дyха ли от капачката на маслената гърловина.2. Има ли сажди в изхада на ауспуха и дали са мазни.3. При подаване на контакт( без да е запалена колата) свети ли чека( свалят я за да не прави впечатление при работещ двигател) 4. Качете се с колата на Витоша например. При качването следете ускорението и температурата.5. При спускане, спуснете на скорост, без да подавате газ ( на трета например) в края на спускането подайте газ и вижте има ли дим зад вас.

14

Анонимен

преди 4 години

Купувайте си кола само ако имате излишни пари и не вие жал да я хвърлите ако се скапе. Всичко останало значи да и станете роб.

13

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

12

Анонимен

преди 4 години

Двигателя не може да се провери освен ако не се отвори, така че всичко си опира до късмет.

11

ЧЕРНА ПАНАМЕРА

преди 4 години

НЕ се научихте запалвате колата и отваряте капачката на маслото и НЕ трябва да духa ако дyха е издухана , джамбазите спорят че се отваря щеката на маслото но там отвора е много малък и едвам се усеща духането затова капачката за МАСЛОТО се отваря

10

уникум

преди 4 години

Единствената държава на света ,където хората си купуват телефони за 1000лв. ,а коли за 600лв. !!

9

Ганчовски работи....

преди 4 години

Освен ако не се занимавате с коли професионално, най добре е да закарате колата в оторизиран сервиз където компентентен опитен механих да направи обстоен преглед и дигностика на системите!Хубаво е колата да се качи на дино стент, да се провери двигателя, окачването, спирачките. И на бордовия компютър да се провери за грешки, дали всички сензори и системи в колата работят правилно.Ще дадете 100-200 лева но ще имате гаранция че не си хвърляте парите на вятъра.

8

Bad Company

преди 4 години

Статия за домакини и пенсионерки. В хората разбиращи от коли може само да предизвика смях.

7

Край

преди 4 години

Автовозите са на опашка на Калотина. Властта се опитва да реализира МЕЧТАТА на всяко софянче да има кола. От това града става кошмарен - всичко е заринато с коли, няма тротоар градинка, площадка без коли.Въздуха не става за дишане.ОБАЧЕ важна е илюзията - имаш кола демек си успял в живота.И у Факултето и Христо Ботев вече имат коли - КОМУНИЗМА дойде. Да му мислят нормалните хора.

6

Инж

преди 4 години

Колата е карана от първия собственик поне до изтичане на гаранцията (години или километри) и поддръжката е станала прекалено скъпа там (Германия, Италия...) После още един собственик я е карал по на изток с импровизирана поддръжка. И когато вече и кръпките не понагат, се праща в БГ. Колата вече поне два пъти е била изхвърляна като негодна за употреба от собствениците й. Отделно еко-шит мотори 1л с три цилиндъра, в БГ условия издържат 80-90х километра на нов автомобил!!! Помислите пак!

5

селтак

преди 4 години

Кола на старо ,жена и прасе -всичко на късмет !

4

И да проверявате

преди 4 години

кола от автокъща 99.9%е не кош ами КОШНИК!Купувайте само от хора купили колата от магазин или директно от официален . о да не забравяме българинът обича да бъде лъган!

3

Анонимен

преди 4 години

Не купувайте автомобил произведен след 2000-та година. Това са автомобили с програмиран свършек. Производителите нямат сметка да направят издържлив автомобил щото ще умрат от глад. Ланчията ми е производство 1996 г. На 700 000 км е и ще издържи още толкова. Няма компютри няма компоти. Автомобил с който ще стигна до края на земята без проблем.

2

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се проверява двигателя важното е да се знае че в 99 процента е износен и не става за нищо.

1

Анонимен

преди 4 години

Убаво!