40

Барни Ръбъл

преди 4 години

До Анонимен 40-41Има бе, брат'чед.

39

dd

преди 4 години

При новите коли всичко е изчислено да издържа до изстична на гаранцията. Коли над 10 години и на малко километри да са пак се скапват, я уплатнение, я спирачна тръбичка ще се запуши и какви ли не дреболии на пръв поглед могат да ти навлекат големи главоболия и разходи.

38

Анонимен

преди 4 години

Ако искате да си купите кола на 150 000, която "не ду ха" от капачката на маслото, трудно ще ви се получи.

37

Анонимен

преди 4 години

Ако искате да си купите кола на 150 000, която "не духaа" от капачката на маслото, трудно ще ви се получи.

36

Шишо бакшишо

преди 4 години

Еко *** вегани които ходите само пеш и с градския транспорт.Правете какво си щете ,но аз от колата не слизам.Вие и деца нямате най много по едно куче или коте да гледате.Няма за вас частни уроци, спорт,и други подобни.

35

wer

преди 4 години

Семейство с деца не може без кола.

34

Анонимен

преди 4 години

Цъкайте минуси бе! Голяма любов към дъртите курници голямо нещо!

33

Анонимен

преди 4 години

Общо взебто на българина всичко му е 2ра употреба, ама той се кефи и като кара 15 годишно БМВ или Мерцедес се мисли за велик.

32

Анонимен

преди 4 години

В нормалните градове на Европа почти всеки пълнолетен човек притежава поне един автомобил, а в София един на 3-4 човека притежава автомобил, но на някои КРАЙни елементи това им се вижда много.

31

Анонимен

преди 4 години

Стари коли карат по цял свят, вкл. и в Западна Европа. Въпросът е, че вече над 50 години автомобилът в България не е лукс, а необходимост, но след 1989 управляващите нищо не правят хората да си купуват нови коли. До 1989 година само Ладите, които продаваше Мототехника бяха 50-60 хиляди на година, а имаше още поне десет марки и модели коли, които Мототехника продаваше. Сега новите коли са капка в морето, а на управляващите не им дреме.

30

Край

преди 4 години

Няма нормален европейски град в който всеки жител да има кола. Софиянци се пробват да го постигнат - резултата е че става излишно да имаш кола - 14 км/час средна скорост. Всеки градски транспорт по света постига два пъти по-висока скорост.Глупавото племе държи да "кара". По същата причина ромите не си дават каруците - да карат.

29

Анонимен

преди 4 години

Средната възраст на автомобилите в София е 11 години, а в провинцията е 22 години. Не трябва ли съветите да са различни при купуването на кола на различни години - 2, 5, 10, 15, 20, ... годишна кола.

28

Анонимен

преди 4 години

Кола втора употреба и жена втора употреба всичко е на късмет! .... но в 90% от случаите са силно износени и не подлежат на ремонт !

27

Ne

преди 4 години

копуваите стари бараки

26

Анонимен

преди 4 години

След Втората световна война в Италия например, схванаха, че всяко семейство трябва да има кола и направиха каквотобтрябва по въпроса. В България в наши дни по-малко от половината семейства притежават кола, обикновено купена на старо. При това някакви ***, че българина искал да живее нормално, вкл. и да има кола

25

Горд българин

преди 4 години

До КрайНедей да съдиш по себе си за "племето"!

24

Край

преди 4 години

Душа и свет му е на българчето - кола да кара. Смята това за висше умение - нищо че е мечките в цирка го можеха. Сега дайте акъли на ромите как кон да си избират. Как да му гледат зъбите и каруцата.Син съм на глупашко племе.

23

Анонимен

преди 4 години

Като не ни разреши, да си я държи, може и е хола да си я тури.

22

тъй де

преди 4 години

До Анонимен 16Още по-добре ще е да изкачим Мусала.........но дали ще ни разреши продавача?

21

Анонимен

преди 4 години

Под капака на клапаните трябва да е вакуум. От там има връзка към смукателна линия. Масло може да пръска, но налягане не е редно да има.