25

Анонимен

преди 4 години

До Ром / 13/Заминавай за Индия по най-бързия начин. С радост ще те изпратим, дори ще ти платим еднопосочния билет и ще ти дадем суха храна за из път. Вземи със себе си колкото е възможно повече от твоите съплеменници.Пожелаваме ви всичко най-хубаво в бързо развиващата се Индия!

24

Защо бе, братушки?

преди 4 години

Защо навремето не издърпахте ушите на бай Тодор от Правец, като видяхте, че събира роми от съседни държави, заселва ги в България, настанява ги на работа (което в повечето случаи означаваше абониране за заплати срещу имитиране на работа), даде им жилища (а българите с години чакаха да получат такива) и наложи такава система за поощряване на раждаемостта, каквато беше добра само за ромите?Можехте, но не озаптихте Правешкия ***.Сега критично описвате част от следствията от дивотиите му!

23

АнонимеН

преди 4 години

ТОЧНО СССР НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ РОМСКО ГЕТО!!!ТОДОР ЖИВКОВ ВНАСЯ 100-ЦИ ХИЛЯДИ РОМИ ОТ ЧУЖБИНА! ГЛАВНО ОТ РУМЪНИЯ И ОКОЛО 50 ХИЛЯДИ ОТ ГЪРЦИЯ!През 1956 година в България дойде на власт влашкия ром Тодор Христов живков и започна да заселва роми. От Румъния, от Турция, от Гърция и от Сърбия, тогава Югославия. Целта бе увеличаване на населението, независимо от етнически състав. Поне така ни се казваше тогава. Оказа се друго.------------РОМИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ДЕЛО НА СССР !!!!!

22

Анонимен

преди 4 години

До 25 пиши на български ве , не на тая българо-сръбска шльокавица

21

Анонимен

преди 4 години

Навремето , 96-та година Принц Чарлз посети България и в частност "Столипиново" . Бяха минали улиците в гетото с "шампан" марка "Ален мак" .

20

Анонимен

преди 4 години

Това си е ромски анклав в който важат само законите не мешерето.

19

Анонимен

преди 4 години

до 21 Бай тошо го беше измислил чрез строителни войски!

18

Анонимен

преди 4 години

Там си е рай, направо утопия, безплатен ток,вода,квартира и дрога на дискаунт цени хаха

17

панчо

преди 4 години

тва гето що работна ръка може да произведе но единственния начин е чрез диктатура

16

Анонимен

преди 4 години

Че то това направо си реклама за Столипиново не плащат нито ток нито вода и ако се измъкнеш от там жив си е късмет

15

Анонимен

преди 4 години

Ауууу сиа бугарите ша са обидят !

14

бай ганю

преди 4 години

не искат ли да им изнесем малко облагородителен матрял за сибир ?днес столипиново май вече се е преполовило но в посока западтам социалните помощи са по добри от колкото у нас

13

Анонимен

преди 4 години

До За гето ли говорим?Лъжеш !

12

Анонимен

преди 4 години

Бая се изпразни напоследък, бая отидоха към Германия,което е много добра тенденция! Трябва да се поощрява и да им се помага на братята роми с каквото може да си търсят късмета в Германия при госпожа Меркел!

11

Ром

преди 4 години

До АнонимеН 3Индия е гето но не на дълго. Индия се развива с главозамайващи темповe и след 20 години ще бъде една от 3-ти най-силни икономики в света.Проблема е че Българийка след 13 години е ЕС може да се похвали с метро и няколко ремонтирани булеварди (и то некачествено).България е в клинична смърт а вие продължавайте да търсите утеха посочвайки някой който моментално е по-зле, но не на дълго.

10

Анонимен

преди 4 години

"Криминалното ядро на планетата", ех тия ватенки бе! Не спират да ме разсмиват! Според написаното тия *** са по страшни, заможни и влиятелни от джуджето и 100-те му олигарси мултимилиардери!

9

За гето ли говорим?

преди 4 години

В Русия средната продължителност на живота за мъжете е 59.7 години!А как е в Столипиново?

8

Бау

преди 4 години

Русия, най-страшното руско гето на планетата.

7

Анонимен

преди 4 години

Напротив! Това е мястото с най-голямата демокрация и зачитане на права ), както и мястото с най-голяма толерантност! Всички да се учат как се гради демокрация, ако им стиска!А, който иска да гледа "World War Z" на живо - само си прави една разходка и получава филма не в 3, не в 4, а направо от 5 D - нагоре!

6

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Тази статия не я ли пускахте пак преди няколко месеца ???Защо некрофилствате партенки и сега ще се появят сигурно американски *** ,които да се възмутят как може Русия да ни плюе гето ама я :)