165

Майна

преди 4 години

Някой път се налага да се премине през Столипиново, за да се заобиколи задръстване, кара се бавно че изкачат от всякъде. Малко хора биха се разходили в махалата. Има и работливи.

164

тя

преди 4 години

Както има негърски гета , така у нас -ромски ! По време на соца , това нямаше да се случи !

163

Анонимен

преди 4 години

Още 13 години да се задържи ЕС и всички ще са се изселили.

162

Анонимен

преди 4 години

силно преувеличено. живял съм в Пловдив, квартала не създава никакви проблеми, просто знаеш, че на картата този квартал е там. българи почти никога не стъпват там. проблеми с *** и грозни блокове има и в българските квартали на Пловдив. а в самото Столипиново има роми с различен статус, както и при българите.

161

Ром'с

преди 4 години

Днес на Проклпиев ли е, на Иво!? Той получаса по 1 милион долара на година... за да служи на САЩ и да не бога в Сингапур. Тук само русофбски статьи се пускат и тролчета се кефят

160

Анонимен

преди 4 години

Ахаааа, руснаците се радват , че има и други като тях !

159

Анонимен

преди 4 години

Злобата, омразата, лъхащи от статията имат същият характер като, изпитаната от дедите им, преминали през 1878г. Дунава и облещени установили (разните крепостни, мужици и пр. бл.., които цял живот са яли само черен хлям и неща, растящи под, а не над земята), че "освобождават" хора, чието домакинство е по-заможно от 5 тогавашни руски взети заедно-къща,двор,градина,домашни животни,пращящи от храна; същата мания ги тресе като тази на предтеча им Святослав, разорил БГ в средновековието.Братушки?Пфу!

158

Анонимен

преди 4 години

Присмял се хърбел на щърбел. Извън 2-3 големи руски града нещата са бетер Столипиново, където поне има някакъв асфалт, а там на 50км. от Москва и Питер улиците по селата са с половин метък кал, няма измъквмане месеци, ядат по килограм месо на 2 години, в останалото време шибатт ряпа и картофи (китайски, разбира се), които поливат със самогон и боярщник; хващаш настинка, зъб ти се възпалява и си довиждане - само знахари и билки; не могат да ни стигнат още 20г., ако ще да се обърнем и да тичаме.

157

Анонимен

преди 4 години

Държава в ЕС в 21 век ! - и това ни е малко та внасяме и от други страни.Напред към бунището на света ! - приятен път.

156

Анонимен

преди 4 години

На това му се вика Тотал щета ! - демек ние сме обречени.

155

До Javor

преди 4 години

Ми честно да ти кажа, не виждам голяма разлика между това и нашето.

154

Javor

преди 4 години

До JavorЕто и как живеят в рAсия

153

Анонимен

преди 4 години

Доживяхме и руснаците да ни подиграват ! - от рая направихме пустиня.

152

Г

преди 4 години

Явно от Лента.ру не са ходили никога до Латинска Америка :)

151

Анонимен

преди 4 години

Лъжи. Там гето няма. Няма роми. Няма и престъпност.Щом сайтът е руски, значи Путин лично е писал статията с подривни и анти-демократични цели. Виж ако беше Дойче Веле или Фокс Нюз, тогава щеше да е чиста монета информация.Всеки пост бомба, всеки форум летяща крепост срещу руската агресия.

150

Анонимен

преди 4 години

Германия освен лекарите ни взе и ромите. Лекарите ще ги прежалим )))))). Да са живи и здрави германците да покажат на цял свят как се прави мулти култи . Само да не почнат пак като от преди 80 г.

149

Анонимен

преди 4 години

60% от Русия е гето, да си оправят *** преди да правят издания за задунайската губерния.

148

Анонимен

преди 4 години

Руснаците само пропускат да споменът че това гето беше построено за ромите по времето на комунизъма който те ни натресоха

147

Анонимен

преди 4 години

РУСОФИЛИЯТА Е СЪЗДАДЕНА ЗА ЦЕЛИТЕ НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА, ТЕ ОБИЧАТ ЛЕНИН, СТАЛИН, МЕЧТАЯТ ЗА ГУЛАГ И ИМА МНОГО СТРАСТ КОГАТО ИМ ПРЕВЕДАТ КОПЕЙКИТЕ, НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА, НО СА ПОЛЕЗНИ, ЗАЩОТО ПАРИТЕ, КОИТО ИМ ПРЕВЕЖДАТ СА ОБИКНОВЕНО КРАДЕНИ/ НАПРИМЕР ОТ МУСТАКА- 4/5 МИЛИАРДА И 1.2 МИЛИАРДА КЪМ ЕДИН МАЛУУФЕЯВ/ПРАНЕ НА ПАРИ ОТ ГЕШЕФТИ И ЧЕРНИ СДЕЛКИ- ВЛИЗАТ В ИКОНОМИКАТА НИ, А БЪЛГАРИТЕ РАБОТЯТ, УЧАТ И ЖИВЕЯТ В ИТАЛИЯ, АНГЛИЯ, ГЕРМАНИЯ, ИСПАНИЯ- ДАЛИ ГИ ФИЛЯТ- КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА.

146

Анонимен

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ НИКОГА Е НЯМАЛО ИТАЛИАНОФИЛИ.