65

Анонимен

преди 4 години

На автора му пожелавам да изкара една седмица ваканция в Бангладеш и рязко ще размисли.

64

До 68

преди 4 години

Ако бай ти Тошо управляваше сега,дет сме в ЕС,нямаше да бягат 2-3 милиона българи, Ами всичките. Щяхте да си търсите виетнамци и индианци да ви работят евтино. Нищо, неговият бодигард ни управлява сега, а той не е толкова добър кат Живков.

63

Анонимен

преди 4 години

Welcome to Бе-ГЕТО!

62

Анонимен

преди 4 години

Затова сме най бедни на света.Пенсии100 евро,заплати 300 евро.При бай Тошо си беше по добре.Нямаше гладни,клошари,безработни,бездомни.Сега е хаос и анархия-свободия.Постигнахме много важно нещо,има банани и за прасетата дори.И не чакаме по 50 години да ми излезе номера на ладата което бе с записване.НА 20 г.плащаш бордерото 1500лв,на 70г. си с нова кола.

61

До 61

преди 4 години

За братята си прав,ама за комарите не,лятото ще те изядат и са големи колкото врабчета!

60

До 63

преди 4 години

Какви герберасти преди 50-60 години бе умнико?!Ти на колко годинки си?Да не би Столипиново да е от преди 7-8 години.Ей,когато някой е действително ***.,това няма как да му бъде обяснено.

59

До 47

преди 4 години

Така е. Комунистите докарваха роми от Румъния и Гърция, в името на интернационализма. Но всъщност не заради евтината работна ръка. Примерно един български миньор, 270-300 кв заплата, един ром, 70-150 лв. Поне така съм чувал. В България при цар Борис 1934, ромите бяха 150 хиляди. След комунизма 91ва, 570 хиляди. Какво да ти разправям...

58

До ЩЕРЮ

преди 4 години

Дивотии Щерьо има по цял свят.И като поживееш повечко ще разбереш това.Мине не мине време и току някой се прочуе с някоя дивотия-и в Германия и във Франция и във Испания или Норвегия и т.н. и т.н.. Ние не правим изключение но много се вайкаме и често употребяваме,,българска работа" като най-унизително нарицание.Хайде стига с това самоподценяване,млади момко.

57

Анонимен

преди 4 години

Забравили са да напишат, че до един са герберасти. Хвъргат листя за бойку, срещу две кибапчита и петдесет кинта.

56

PB

преди 4 години

Лъжат - наистина е най-голямото етническо гето, но само на Балканския полуостров...и жителите не са 50 000, а 80 000 и още по-точно - никой не знае колко са.

55

Кашчей Безсмъртни

преди 4 години

А в Сибир циггани и комари няма. Не деянат на спирт и студ.

54

До56

преди 4 години

Абе хората не са сляпи, бе пък и Путин скоро им обясни там на мюсюлманите им кой кой е в Русия и много добре различаваме руския от исляма настанен в Европа, този новия е страшен на тях и Путин не може нищо да им каже ако се бяха настанили в Русия

53

До 50

преди 4 години

И кое не е вярно, що не идеш в Северна България по селата дето бабите ги насилват и крадат на стари години или къща да си купиш, да видиш можеш ли я опази, поне такова нещо в Русия знаеш ли кога, никога

52

Бате Гойко

преди 4 години

Следете внимателно ръцете на фокусника:The Huffington Post публикува списък с най-опасните места на планетата за туристи. На първо място е Столипиново, на трето е Гольяново (Москва). Lenta.ru решава да разбере, защо Столипиново е на първо място в този списък и с какво "превъзхожда" Гольяново, в следствие на което се появява материалът за пловдивското гето. Василева хваща статията от Lenta.ru и хоп- в днес-а се появява топ-кликбейт-заглавие.

51

шматка

преди 4 години

Е не са излъгали.

50

Не извратен тип

преди 4 години

Държава във която сатрап като *** е на почит не ми я хвалете,и гетата им са по големи,и джамиите са им огромни,и мюсюлманите са им най много във Европа след Турция,да Русия е най илямизираната страна във Европа

49

ДО 52

преди 4 години

Човече , в България ли Живееш ???

48

Щерю

преди 4 години

Пак се прочухме с дивотиите си по целия свят...

47

Анонимен

преди 4 години

В Русия има два живота ,казват руснаците -в Москва и Санкт Петербург и извън тях .Има села и градчета с пътища,хигиена и инфраструктура като в началото на миналият век.Кал,мръсотия,допотопни автобуси дървени къщи с водата от кладенец и бани в двора,безработица и мизерно съществуване.И това не е някаъв квартал ,а цялата провинция на Русия.

46

Анонимен

преди 4 години

Това е ада на света.Това искат да кажат руснаците.Там ако попаднеш без да искаш жив не може да излезеш.Тук и клошар не може да оцелее.Ще бъдеш заклан или изяден.повтарям това е ада на света.