58

Анонимен

преди 4 години

Иран не е Ирак всички американски бази с американчетата ще пламнат заедно с Израел.

57

Др Менделсон

преди 4 години

Какво е Иран срещу могъщи врагове като САЩ, Израел и пиделите им от СА, Катар и прочее. Перчема ще ги засее с ракети и бомби. Ще ги върне в първи клас. Няколко графитени бомбички и сбогом електрификация. А за кибератаки да не говорим. Самите иранци ще пожелаят главите на управниците си. Когато имаш ясна стратегия и ресурс войни се печелят лесно. Това е.

56

Режисьор

преди 4 години

Бе те хамериканосите си правят гаргара с извънземните, че някъв Иран ли ще им се опре. Хахаха. Тръмпи само да се изкиха и ще падна чалмътъ на Хаменей.

55

Анонимен

преди 4 години

ще гризнат дървото краварите и приятелите им ако посмеят да нападнат ..ИРАН им изпрати сериозно предупреждение да си стоят в бърлогата и да сменяват памперите

54

Анонимен

преди 4 години

Какво прави Фащ в Ирак сьщо така в Сирия и тн! Някой да ги е канил????Смьрт за Фащ.......свобода или смьрт.

53

Анонимен

преди 4 години

що стана с Партиот системите...нали краварите беха готови ...пробиват им отбраната много лесно нещо..имаче си продават защитните системи за милярди ама май е само фукане и на практика Иран ги проби от всякъде

52

NASA

преди 4 години

ЗАПОМНЕТЕ: Никой не може да изплаши Космическа Америка.

51

Астролог

преди 4 години

Третата световна няма да е днес, споко. Ще е в края на декадата. Към 2029. И Бочко още ке е на власт. Хехехе. А Каракачанката ще е главнокомандващ. И още по охранен. А магистрала Хемус още нема да е завършена

50

Др Духнев

преди 4 години

Мдааа. Очевидно в ранните часове тук пишат само пациенти на психодиспансера. Лошооо. Пийте си хапчетата бе рибята. Инак се излагате.

49

Рашо

преди 4 години

Не искам да предричам но имам чувството че Иран скоро ще се превърне в димящ кратер.

48

Тик Вун

преди 4 години

готов ли е да води война с Иран и няколко Ф-16, втора ръка?! утре, ще го привика Мустафа, да му даде инструкции, къде и колко Български войници, ще *** за каузата на Юдейте!

47

Анонимен

преди 4 години

Груз-200 трьгна кьм Фащ омотани с красиво фащтко знаменце

46

Тръмп 2020

преди 4 години

Ноща в която 3-тата световна война започна, добре проектирана от Фарисейте във Вашингтон!! единственият отворен въпрос е - Тръмп ще продължи да им е ***, да не забравяме, че дъщеря му е Яел Кушнер или ще осъзнае как е манупулиран!

45

Анонимен

преди 4 години

Израил да му мисли,че и там ще се стреля..Иран е древна и силна култура,шега с тях не бива.Сега заплашват с тер.актове Аммерика.Жалко за хората...

44

Анонимен

преди 4 години

Свобода или смьрт

43

Анонимен

преди 4 години

Преди повече от 10 години имаше план Буш-младши да атакува Техеран с ядрено оръжие.Отложи се защото две големи войни за едно президенство са много.Сигурен съм, че сега генералите от Пентагона уговарят Тръмп да ползва поне една ядрена ракета като назидание. Дали Тръмп ще се върже на Дълбоката Държава?

42

Анонимен

преди 4 години

Преди месеци лентата казваше, че избитите ВагнерОФЦИ били сираци и нямало "засегнати" семейства.......смеееех.

41

Анонимен

преди 4 години

Вашингтонското НПО в Бг. орева форума!!!!Любопитно, американската посланичка в София - Херо Мустафа - за чия ли победа се моли!?

40

До 57:

преди 4 години

Не си си научил урока момче.Войните не се правят от лоши чичковци. Войните се правят при икономически кризи за да може единия да заграби ресурсите, които другия вече е заграбил.Войната е продължение на икономиката с други средства.А твоите наивни разсъждения как войната се е водила за хубавата Елена *** и разправяй в детската градина.

39

ГАДОРЯН

преди 4 години

Сега ще скочи петрола и ще се увеличи производстеото и търговията с пуцалки. Ееех просто нещо е човека. Тръгнал е към ссмоунищожението си. Колкото до Иран, чакат ги мнооо лоши дни. Ще ги залеят с удари сега, а Тръмпи ще се увенчае със слава. Ще е големият бял вожд, който ще отмъсти за позора през далечната 1979 година.