158

Анонимен

преди 4 години

Ислямската революция е 1000 пъти по-силна от болшевишката - не я е страх да нападне САЩ за разлика от Сталин, който трепереше да не настъпи мазола на белия си бащица !

157

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименти изглежда ще да си голем специалист,а?..Щом си "на ти" със.."транзисторните технологии"....Па речи ни и какви други "технологии" познаваш,те на базата на какво са създадени?Блокиралата тотално електроника на "Даналд Кук" каква беше?..-И тя ли "на транзистори"?.....чудите са какви щуротии да измисляте..

156

ПроСоТо

преди 4 години

да,наистина странна работа!..Във века на тоталните комуникации да установиш истината се оказва много друдно.Защото едните викат едно,другите-друго,трети си съчиняват измислици и ги пускат като "новини",четвърти правят същото,но в другата посока.изобщо,щурава работа!.Що ли му требеше на "Брадатия" да напише:-НЕ лъжи!"-"НЕ кради!"-"НЕ убивай!"...като файда нема ..Добитъка си следва стадния инстинкт и това си е...Вари го,печи го,.."тенекето бакър не става"...айде приятно ВЖИВЯВАНЕ в

155

Анонимен

преди 4 години

Иран ЩЕ БЪДЕ УДАРЕН ПЪРВИЧНО С EMP ОТ МАЛЪК ПО МАЩАБ ЯДРЕН ЗАРЯД ДЕТОНИРАН НАД 34 КМ В СТРАТОСФЕРАТА , КОЙТО ЩЕ ИЗКАРА ОТ СТРОЯ ВСЕКИ >ТЕЛЕФОН КОМУНИКАЦИОННО УСТРОЙСТВО ДРОН САМОЛЕТ ИЛИ ЕЛЕКТРОНИКА БАЗИРАНА НА ТРАНЗИСТОРИ В ИРАН .ОТТАМ НАТАТЪК СТАВА НЕРАВНОСТОЙНА БИТКАТА ЗАЩОТО ИДВАТ СТЕЛТОВЕТЕ ПРЕЦИЗНИТЕ БОМБИ И ЧАСТНИТЕ АРМИИ.ВСЕ ЕДНО ИЗВЪНЗЕМНИ С/У ПАТКАНИ.НЕ ЧЕ ПЪРВОТО Е ЛЪЖА.САЩ СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТДАВНА ОТ СИВИТЕ ЗЛОНАМЕРЕНИ КЪМ ПЛАНЕТА УБИЙСТВОТО НА ТОЯ БЕ КАПАН И ИРАН ПАДНА В КАПАНА.

154

Анонимен

преди 4 години

Щатите имаха повод да смачкат Иран след некадърното отмъщение, но проявиха благородството на силния и ги пощадиха. Дано не съжаляват, че са проявили благородство. А срама и страха от тук насетне за Иран са големи.

153

Анонимен

преди 4 години

Между другото,казха,че са загинали много(около 50) иранци,при погребението на убития си вожд и още 200 са пострадали.

152

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ за току-що гледах Тубата,ракетите са отклонени,някаква се е забила в обикновена къща,вместо в посолството.Иранците са ***,не трябваше да стрелят и да предизвикват излишна война срещу себе си.

151

Анонимен

преди 4 години

Най-нещастни в създалата се ситуация се оказаха българските русофили които така горещо подкрепяха иранските си приятели в тяхното отмъщение към САЩ. Дори по форумите вече бяха отписали Америка от живите.

150

американски бази

преди 4 години

Американските бази по света -много бази ,властване на целия свят.Голяма мръсотия.

149

Анонимен

преди 4 години

Неизвестно защо аллах е отклонявал иранските ракети от целите. Аятоласите в момента правят разбор защо всевишния е отклонил ракетите от зададените цели, вероятно са объркали молитвите.

148

Анонимен

преди 4 години

Пълна порнография се оказа иранското "отмъщение". Дори и иранското прокси Ирак твърди в официално обръщение че няма нико иракски нито американски жертви на територията на Ирак в следствие на "удара" с 22 допотопни руски ракети. За сега жертви на иранското "отмъщение" се оказаха единствено пътниците в украинския Боинг имали нещастието да са във въздуха точно по време на "отмъщението".

147

аз

преди 4 години

час след тези две напасения, Иран пак е обстрелвал бази в Иран.Просто медийното затъмнение е пълно.Тръмпа ще направи изявление в 17.00 часа

146

Анонимен

преди 4 години

"няма информация за възможни жертви или щети"И защо са гърмели тогава? Само да дигнат пушилка и да покажат, че ги е страх.

145

24

преди 4 години

СаЩ е стожер на мира в света. Всякакви други крясаци са признак на слабост на враговете им.

144

Анонимен

преди 4 години

Голяма грешка от страна на Иран,много държави не искаха война с Иран,но след този конфликт,иранците ще провокират война срещу себе си.

143

Анонимен

преди 4 години

До ИДЕ ВИДОВ ДЕНБългария казваш ПАК ще е независима!?Значи да разбираме, че сега не е независима а е била независима по времето на СЕСЕСЕРЕ?

142

Анонимен

преди 4 години

Много умно са постъпили Иран Мюсюлманите ,преди даги атакуват гиса предопредели, и не е имало американци по базите , все пак знаем че мюсюлманите не искат войни, искат мир и спасение на човечеството .А войните ги предизвикват неверниците (атуистите) безбожните хора .

141

Анонимен

преди 4 години

Също и "разузнаването, на което е разчитал, за да нареди атаката, е засекретено" трябва да се преведе като "разузнавателните данни" - очевидно и тук сте превели неточно думата "intelligence". То пак хубаво, че не сте я превели като "интелигентност"... :)

140

Анонимен

преди 4 години

противоракетни батерии??? Може би искате да кажете "батареи", както би бил правилният превод от английски (а вие очевидно сте превели "battery" в другото значение на думата)? То че не можете да пишете собствени статии е ясно, ами поне се научете да превеждате.

139

СМърт за ФАЩ

преди 4 години

да ги почваме краварите !Докато има и един жив американец заплахата за световния мир няма да отмине!