18

Анонимен

преди 4 години

Това са фиктивни удари, фишеци. Аятолаха не иска война, защото ще му падне зелката, но в същото време е длъжен да угоди на тълпата, за да запази имидж. Съответно стреля с халостни. Споко паникьори.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Брей, 4 минуса за една монута на конентара ми! Явно сайта е пълен с изповядваши исляма.....По-скоро БКП-та селияндуристи, тук им е "стъргалото"!

16

Анонимен

преди 4 години

19поммаците изпусна от списъка.

15

Джезъс Христос

преди 4 години

Най-голямото зло сполетяло нявга света е доминацията и от стрна на юдейо-християнските изчадия на Сатаната начело със САЩ!

14

Анонимен

преди 4 години

Ъъъъъъъъ....., как изтървах да напълня колата и поне една 60 литрова туба с дизел!!!!!!!!!Е, сега нефта яко шъ скочи!Абе, цените на всичко шъ скочат много яко!

13

Анонимен

преди 4 години

40 иранеца загинаха в блисканиците около погребението на генерала заради което се отложи. Каква държава, какъв народ, каква армия...............

12

Центурион

преди 4 години

Ох сега Тръмпи как ще им изрине кочинката! Само да реши и ще ги унори от глад. Пълна блоксда на Иран по море и суша. Ще реват със сълзи. Аллах е далече и не им помогне. Да ядат и пият петрол. Не мога ги мисля.

11

Анонимен

преди 4 години

Ответния смазващ удар и аз така си го представих - без индикации за щети :)

10

Анонимен

преди 4 години

Тази Селма Хайек страшно ми лази по нервите! Ще я скъсам!

9

Анонимен

преди 4 години

Ако това което се говори за атентата в Сарафово,че този Генерал стои в организирането му е вярно,значи работата е била надебеляла отдавна,и е било само въпрос на време да се стигне до някаква подобна развръзка.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7САЩ са най-грандиозната еврейска колония и в същото време са империята на злото........Затова всеки нормален иранец иска да живее в САЩ а не в клозета подобен на България! Тоя убавец, иранския генерал е поизбил доста мосюлмани че да го величаем като генерала на "божията" съпротива. Ама на, българския тъпун си остава същия по ***!

7

Анонимен

преди 4 години

Има и втори удар и унищожени американски самолети. Сооросляците нещо им приседна.

6

Наблюдател

преди 4 години

Понякога като гледам какво става по чуждите държави, Тиквата не ми се струва чак такава чума...

5

Анонимен

преди 4 години

Докато Израел съществува, светът няма да види дори един ден в мир! САЩ са най-грандиозната еврейска колония и в същото време са империята на злото. Виждам разни малойумни кроводурлатанковци тука да ми хвалят говедарите и това е нормално за балканоидния човекоподобен уродлив буллгаропитек на който последната му мозъчна клетка отчаяно се бори да не се удави в евтината джибрица, циркулираща в алкохолоносната му система!

4

Анонимен

преди 4 години

Изобщо коя друга държава има толкова свои военни бази по чужди страни? Какво правят там! Янки, гоу Хоум! Хората не ви щат

3

пияница мистик

преди 4 години

Бреееееей, изстреляли дузина ракети срещу две бази, няма ни един убит, че и материални щети няма. Голямо отмъщение, голямо чудо. И аз тогава планирам сега със съседа да отмъстим на Китай, че заляха целия свят с ментета :))) Ако няма жертви и разрушения, значи отмъщението е минало по план....хахахаха

2

Анонимен

преди 4 години

Сега Изрел ще ги поздрави с техни ракети!

1

Чистито

преди 4 години

Светът вече няма да е същият. Започва нещо голямо след нападението на Иран над американските бази в Ирак. Коалицията НАТО се изтегли от Ирак преди нападението на Иран. Владимир Путин преди малко пристигна в Истанбул. Турция влезна в Либия. САЩ мислят да отговарят с огън срещу нападенията на Иран в Ирак. Иран съобщиха ако някоя държава в която има американски бази нападне Иран ще отвърнем на удара. Преди малко от Саудитска арабия излетяха американски самолети Ф16. Честита Трета световна война