31

Анонимен

преди 4 години

до 30 Значи си расъл в саксия за да не знаеш за десетките случаи където шофьори убиват хора на пътя и после ги лежат!Казах ти, трагичен случай си!

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Е не го знам тоя от Стара Загора. Ти си признай вината, пусни една сълза в съда и 100% е условна ако ти е първи път. Примери СТОТИЦИ!

29

Анонимен

преди 4 години

до 28 Оня баровец дето блъсна и уби дете в Стара Загора не го ли вкараха в панделата, бе ***?

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендо 22 Ама ти не си Местан да ти се размине даже и без условна присъда. Или Ставийски Ти блъсни някой и го убий пък да видим дали само с условна ще се разминеш.-Какъв Местан бе, ти да си чул да са осъдили някой ефективно за това че е блъснал някого? МАКСИМАЛНОТО НАКАЗАНИЕ е условна присъда.

27

Анонимен

преди 4 години

...глобата 900 км/час. ??!

26

Анонимен

преди 4 години

в някои канадски провинции глобата е до 10 000 долара и конфискация на колата. Ама там има държава.

25

Анонимен

преди 4 години

И сега ще се окаже си че е синче на някой от "богоизбраните" и всичко ще си дойде на място... както обикновенно се случва. Законите в БГ са различни, в зависимост от коя каста си. Нищо ново под слънцето. Ай Честита Нова година на всички, яжте, пиййте ама с мярка. Don't drink and drive.

24

Анонимен

преди 4 години

до 22 " Като стане тогава се мисли" ??????Е, ти си безнадежден! Що още си на свобода се чудя, а не са те прибрали в Карлуково...

23

Анонимен

преди 4 години

до 22 Ама ти не си Местан да ти се размине даже и без условна присъда. Или Ставийски Ти блъсни някой и го убий пък да видим дали само с условна ще се разминеш.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Стига сте живели с това АКО. Като стане тогава се мисли. И пак ти казвам има си закон. Ако случайно блъснеш някой ти слагат условна присъда. Ако беше толкова тежко нарушение нямаше да е толкова леко наказанието. Та щом е такова наказанието, значи вината не е само моя или на тоя дето набира с колата. Гледате хората как карат, а никой не гледате как пресича и родителите как си разхождат децата. Винаги тия с колите са ви виновни за всичко. Е, не става така.

21

Анонимен

преди 4 години

до 20 Голяма логика, няма що. Дай тогава вместо 140 ограниечени на Тракия да караме с 250 понеже някои участъци от нея го позволяват?

20

Анонимен

преди 4 години

Шофирал бил със 172 км/час, а ограничението било 50 км/час. Значи на този участък може безопасно да се шофира и с 172 км/час, но разни умници са сложили ограничение от 50 км/час с камера-касичка. Не знаят ли, че когато разрешената скорост е много под безопасната за пътя скорост, катастрофите се увеличават?

19

Анонимен

преди 4 години

Фърлям на гладните ушави една хилядарка за глоба и си карам както ми е кеф. Пари за глоби имам, да му мислят тези на една заплата, които си броят стотинките. Нали от това се води оня банкянски папуняк, който нарушава, да си плаща.

18

Анонимен

преди 4 години

до 14 Ами ако ти изкочи някое дете в града и го отнесеш и убиеш... в съда ще ми е много интересно какво ще кажеш на съдията " Амо това дете е шматка и главанак, затова съм невинен" Така ли, бе *** умрял?

17

House M.D.

преди 4 години

"На територията на ОДМВР - Видин при ограничение 60 за извъннаселено място, водачът е преминал със 142 км/час, превишението е 82 км, глобата 900 км/час."Какво е това ограничение? 60 км./ч. на извънградско...Много бърза глоба! Каква глоба ще бъде наложена на глобата? Ще й бъдат ли отнети контролни точки?

16

Анонимен

преди 4 години

Безотговорен човек А на автобона кара със 100 да не хаби гориво

15

Анонимен

преди 4 години

защо да е олигофрения бе. Има си закон. Като го блъснеш си отговаряш в съда. Всеки сам си преценя дали да спазва закона или не.Заслужават ли подобни идЕоти да живеят?

14

до 11

преди 4 години

защо да е олигофрения бе. Има си закон. Като го блъснеш си отговаряш в съда. Всеки сам си преценя дали да спазва закона или не. Ти какво искаш, всички да са като роботи и да карат с 50 за данеби случайно, можи би, ама можело да блъсне някой... Още малко ще поискате и да слезем да ги бутаме тия коли за да не блъснем някой който пресича като главанак и си ходи по улиците като шматка.

13

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Българи, 2020 година е нулева откъм еврофондове.Тиквата още в първите дни на новата година е изкарал целия репресивен апарат, за да стриже българския народ.Така ще бъде цяла година.ГЕРБ откраднаха много и се увълчиха.Тази година няма да има пари от Европа.Затова да му муслу обикновения човек в България.Стригането тепърва започва !

12

Анонимен

преди 4 години

Много е гот като ги няма селяците да набираш по булевардите.Дано скоро да ти вземат книжката, УБИЕЦ!