51

1

преди 4 години

Малко се пие на тази територия!

50

до 44 анонимен

преди 4 години

в Германия и не само там крайно лявата трета лента е за изпреварване а не да караш по нея с 160=170км изпреварваш ивлизаш в средната лента.

49

Стамат

преди 4 години

Колкото и мощен да е 20 годишния Ви санитарен възел (за да не ме цензурират), то при изкачване (понеже сте на газ за по-евтино) малко по-трудно изпреварвате, а и видимостта Ви не е толкова добра, така, че изчакайте спускането, ще ускорите по-лесно и по-бързо и няма да рискувате да се претрепете заедно с още поне 1 от колата отсреща !Винаги мислете зад волана!!!

48

Стамат

преди 4 години

Честно да Ви кажа Уважаеми,Първо, маркировка нЕма почти никъде. Второ, като изключим "магистралите" почти никъде няма по 2 ленти в посока, а само по една, това предполага при всички случаи навлизане в насрещното при изпреварване, ТИР-а се движи с 60, а ние с 90 (ако спазваме ограничението, но имаме предвид, че ТИР-а е претоварен) т.е. предпоставка (за по нервните) да изпреварват рисково.Трето, научете се да карате бе хора, изчаквате насрещния да мине и тогава изпреварвате и НИКОГА в завой !

47

Анонимен

преди 4 години

До глобенГаз бе, ако беше карал бързо щеше да минеш от там преди да сложат камерата и нямаше да те глобят. Та всеки си плаща за това, че се тутка и прави задръствания по пътищата.

46

Анонимен

преди 4 години

Да разбирам ли, че джигит е летял със 172 км в час и причината е била весела Коледа и ЧНГ? С какво е летял? Чесна? Или друг самолет? Или е бил джигит супермен и е летял с такава скорост?

45

глобен

преди 4 години

На еднопосочен прав път без никакво движение нито на пешеходци, нито да има кръстовища или каквато и да е опасност освет хвърчащи връбчета из дърветата, на 300 м. след табела за населено място, която е поставена на поне 1 км преди населеното му място- минах със светкавичната скорост 62 км/ч. и ме регистрирали като нарушител.Защо пиша ли- защото като четох таз статия изградих комлекс, че колеги ги ощипали заради 100 над разрешената, а аз само 12. Другия път ще се упражня върху газта по-добре.

44

Анонимен

преди 4 години

до 42 Да ти кажа в Германия магистралите имат обикновено 3 ленти...в крайна дясна се движат камионите, в средната тия до 140- 150 км/ ч и в лявата тия над 160 -170. И както казваш имат култура на шофиране, но това дето си го написал, че гледали повечето германци с не добро око на тия каращи над 140- 150 си е глупост. Затова има лява лента и там германеца знае, че ако иска да се движи в нея трябва да поддържа поне 160- 180 км/ ч за да не пречи на останалите които се движат с подобна скорост.

43

Kiko

преди 4 години

И аз само с толкова карам,но гледам да е хубав пътя .

42

Анонимен

преди 4 години

Колко сме далеч от немските стандарти, като шофирах по аутобана и хората си житкат със 120-140, много рядко при тази скорост ще те задмине някой, а аз бях убеден че там ще летят "баварките" с над 200км/ч. След време прочетох статия за това че полицията , СЛЕД ОБАЖДАНИЯ НА ПРИТЕСНЕНИ водачи е спряла някакъв дето си карал с висока скорост, та си дадох сметка че дори да няма ограничения- чуството им за отговорност не им позволява да летят и виждат с недобро око тези които го правят.

41

Анонимен

преди 4 години

До лимура,Скоро чакай Родилен акт!

40

лимура

преди 4 години

Не съм само аз. Когато булевардите са празни събота, неделя и по празниците е пълно с мераклии да се гоним. Редовно ми се връзват и набират и те :)

39

Анонимен

преди 4 години

Добре. Има си закон. Всеки сам си преценя и ако намери начин го заобикаля. И това, че си правя кефа като няма селяци по булевардите и набирам, не значи че ще блъсна някого задължително.ЛИMУP, ТИ СИ БЕЗСМЪРТЕН!!

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35За какво са ти тия затвори. То ако беше толкова опасно нямаше всички да го правят.

37

Анонимен

преди 4 години

Родните пътища не позволяват движение със скорост над 200 км. Тракия е в окаяно състояние, неравна, на места задържа вода, маркировката е слабо видима, особено нощем, липсва светлоотразителна маркировка по мантинелите, там където има е едва мъждукаща.

36

ТИР

преди 4 години

КАТ залагат "капани" на места с безумни ограничения, които никой нормален водач не спазва. Класика е радар до табела за край на населено място, където снимат "джигити" да "фучат" с "умопомрачителните" 72 км/ч. На места с концентрация на ПТП и други рискови участъци на практика контрол не се осъществява !

35

Анонимен

преди 4 години

Затвор трябва. Вместо да строите спортни зали трябва да строите затвори.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Добре. Има си закон. Всеки сам си преценя и ако намери начин го заобикаля. И това, че си правя кефа като няма селяци по булевардите и набирам, не значи че ще блъсна някого задължително.

33

Ха

преди 4 години

Ето и един долу *** дето казва, че пътят позволявал да развиеш не знам си колко хиляди километра в час. Само, че малоумникът си мисли, че е сам на този свят. И може да провери в тълковния речник думата "населен". Ама как да обясниш на такъв ***.

32

Е и

преди 4 години

За какво изобщо ни ги съобщавате тези статистики ? Това си е най-нормалното нещо в тази "държава" . Караш пил, хвърчиш , убиваш, осакатяваш и после някаква глобичка или условна присъда. Пресконференция на министъра пак с разни статистики и задължителното "призоваваме шофьорите да бъдат внимателни". После пак смърт и същите вайкания по пресата. Пак статистики, пак смърт, пак вайкане. Онзи пияният от Хасково ,който помля няколко коли и затри животи , добре ли е, превързаха ли му ръката ?