10

Анонимен

преди 4 години

СП-2 отиде при ЮП :))) същата съдба ще последва и ТП и продължението му през България, просто руснаците трява да се научат веднъж завинаги че неможе да крадеш чужда територия

9

За съжаление

преди 4 години

Русия няма технологии да дострои Северен поток 2 сама !

8

анализ

преди 4 години

Има "Северен поток - 1" и "Северен поток - 2" , а няма вече "Южен поток" , има един "Турски поток".............защото Германия е държава, а България е територия!!Гарантирано от ГЕРБ и демократчетата от СДС, ДСБ, костовисти и т.н.Добър ден , селяни прости, животът е жесток!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Германия игра е *** игра в случая и ще го отнесе, това което правят с руснаците в момента, много наподобява на пакта Рибентро_Молотов и американците виждат това, за разлика от други европейски страни

6

анализ

преди 4 години

Да ..................гермаците си строят "Северен-поток 2", защото са умна нация и си знаят интереса , а на БГ-територия едни "умни" герберисти и СДС-ари спряха проекта "Южен поток", а сега има "Турски поток"................но някой ви баламосва с разни газову хъбчета!!

5

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Бай Дончо, не им давай да дишат...

4

Анонимен

преди 4 години

Русия нищо не трябва да търси, да остави Европа на транзитен газ през Украйна, щом не искат директно.

3

Евродемократ

преди 4 години

По-добре демократична руска газ с демократични транзитни такси през Украйна отколкото диктаторска газ директно от Русия без демократични транзитни такси.

2

Анонимен

преди 4 години

Американците постъпиха гадно и успяха чрез санкции на частни швейцарски компании да преустановят строежа. Това разбира се не засяга приходите на Газпром, ами джоба на европейците които ще плащат скъп транзит на газ през Украйна а и вече инвестираха милиарди в строежа на Северен поток 2 който е собсвеност на Русия и на Страните от ЕС.

1

избирател

преди 4 години

Какво търси Русия?!