170

gogo

преди 4 години

До Анонимен 280,Целта на Турски -Поток е да се заобиколи Украйна , Турски поток ще е завършен като стигне Европа а това скоро няма да стане.

169

Боби

преди 4 години

До Сделано ДяланоF-22 - влезли в архивите 11 инцидента при 5 от които се е стигнало до катастрофаF-35 - 8 инцидента 4 загубени машини като 3 от тях са вариант с вертикално излитане и кацанеF-16 - 673 инцидента като 190 са завършили със смърт на пилотиMiG-29 - 119 инцидента 38 са завършили със смърт на пилотиSu-57 или по-точно Т-50 - 3 инцидента - помпаж на двигател, пожар и на 24.12.2019 се разби летяща лаборатория тестваща стиковката между УВТ на двигателя и контрола на аеродинамичните пов

168

Анонимен

преди 4 години

Келявите ни спецове говореха, че и турски поток нема да го биде, ама той стана. Тиквун се наложи да бие наколенки пред султана и ***, аман заман да мине една тръбичка и през нас. Дразнят мечока ама дали ще могат да избягат после... Или просто всички ще дадем фира.

167

Анонимен

преди 4 години

Защо всичко руско е такъв бо,.,***?Дори Китайците се научиха да правят качествени неща ама в раша нестава

166

Анонимен

преди 4 години

Какво ли си говорят днес двамата не чак толкова млади влюбени путин и Олгин под завивката

165

Сделано Дялано

преди 4 години

След скорошните Египетските два паднали миг 29 и вчерашни Су 57 изгорял в тайгата Днес и един Ирански Миг 29 е сдал фара съдбата на пилота е нейзвесна...Абе бе що много падат без аналоговите самольоти

164

Смешници

преди 4 години

До БобиИ ватенка,тръбопроводът Дружба е ..нефтопровод изграден с безшевни немски тръби.Тръби ,които в СССР не можеха да произведат.Изградиха го по време на кризите с петрола през 70- те ,блокирането на Суецкия канал,войните в Близкия изток и куп други съпътстващи причини.И не се прави на много отворен и умен защото не си.И ние пиеме уиски и лапаме бонбонки тик-так.Как ли са живели бедните европейци без ..руска газ.Че и да ликвидират СССР.Проста да падладееш.

163

Боби

преди 4 години

До СмешнициИ да довършим Газът(Метан) може в химичен реактор директно да се ползва за генериране на електроенергия...Това е единия начин, но за промишлени мащаби си трябва Газо-Паро Турбинна централа с голям капацитет.А относно Патоците и дори древния соц Тръбопровод "дружба" който пак с Германски технологии е изграден историята датира от 1970 година - така че да знаели са че Русия ще продава газ. И както изглежда да продава ресурси на Германия винаги под и над масата са им помагали.

162

Анонимен

преди 4 години

До БобиВЕИ става за страни с ОГРАНИЧЕНА индустрия като България--------Искаш да кажеш, че нямаме нужда от АЕЦ?

161

Боби

преди 4 години

До СмешнициЕдин германски политик още преди над 20 години имаше мечта. Мечтата за ВЕИ. Успя да убеди германското общество да спонсорира/дотира тогава безумно скъпите ВЕИ.И успя.Доста по-късно се случи Фукушима - авария във също толкова водеща индустиално развита страна. Немците се отказаха от АЕЦ поне докато не дойде следващото поколение синтезни централи.Сега в опит да намалят вредното въздействие над екологията се отказват и от въглищата.Остава само ГАЗЪТ.

160

Смешници

преди 4 години

До До196Речта ти е накъсана и несвързана.Като се абстрахираме ,че е много неграмотна явно си личи ,че имаш здравословен проблем.Като изключим залповете на Аврора ,които още кънтят в кухата ти кратуна ,явно посещението ти при психиатър е належащо.Нормален човек не може да напише глупостите ,които си сътворил.И между другото ,Аврора никакви залпове не е давал за никави революции.

159

Боби

преди 4 години

До Анонимен 199Умнико, Защо в РФ наблягат толкова много на Атомната енергия? Защото ВЕИ на север просто не бачкат. А Германия е образно казано между нас и руснаците. Имах приятелка която учи 5 години в Германия. За времето колкото пъти да и се обадя все ми казваше Облачно или разкъсана облачност ...За това Фотоволтиците са дотирани и сега.А Ветровите генератори макар и по-рентабилни не стават за основа на индустрията.ВЕИ става за страни с ОГРАНИЧЕНА индустрия като България.

158

До атлантиците

преди 4 години

Абе тя Меркел ме знам роботи, *** такава работна ръка вкара, че се наложи базари те да са зимни, не коледни и пак не е сигурно да няма ислямски фойерверки, но северен поток ще направи щото иначе след нея ще остави само мигранти, опасен ислям и еднополови бракове и тоалетните с третия пол:))

157

До196

преди 4 години

Те Затва не пуска ха Зеленски на среща с Путин, щото при втората ще уговорят и Донбас:))и не забравяйте, че чакаме и аеца, а той без руско участие не може, а с газа през Украйна и срещата, Все едно легитимира ха Крим, затова и веднага след това пуснаха влака през моста до Крим и затвориха керченския проход за 3 дни, така, че всяко нещо с времето си:))

156

Смешници

преди 4 години

До БобиРобърт,анонимния който ти отговори преди малко съм аз.Просто забравих да си маркирам името..мурзилко ***.

155

Анонимен

преди 4 години

До БобиВатенка,ако те чуе Меркел ще си скъса старата ..мекица от смях.Значи Германия ще разчита на ..руска газ ,за да може роботите в авто индустрията да работят.В Германия не огрява същото слънце като на планетата Земя и не духа вятър.Живи да ги оплачеш.Сега остава и да влязат в Росийската *** и направо няма да имат проблеми.Хем Россия ще се индустриализира,хем Германия ще получи безплатен газ и ще може да засенчи Слънцето.Добре ,че в Россия няма роботи,само едно тъпо джудже-робот.

154

Ха ха ха

преди 4 години

Брей тука кви мозъци има, на 8 януари ще откриват Ердо и Путин заедно Турски поток, Ердо и с400 си купи от *** въпреки санкциите на САЩ, ако купи и самолети и ще закрие и нато:))),Ердо и Европа му плаща за мигрантите, така като гледам май Европа и САЩ изядоха големия:)))

153

боли ме швепса

преди 4 години

Турецкия паток остава в Турция.Северния паток остава в Балтийско море да прави мехурчета .Газът потече отново през..Украйна.Кремльовското джудже се наигра .Уж щеше да спира през Украйна ,но гладът е голям .Никаква газ и през България за Сърбия не трябва да минава.

152

Боби

преди 4 години

До СмешнициСмешникослед Фукушима Германия се отказва ПОЕТАПНО от Ядрената енергия. До 2035 година трябва всички въглищни централи да се спрат. ВЕИ слънчева енергия в Германия не е рентабилна(дотира се), Почти същото важи и за Вятръната енергия която вярно е по-рентабилна.Остават газови централи генериращи електроенергияА ние знаем че индустрията(основно роботите) работи с какво? ЕЛЕКТРИЧЕСТВО - колкото по-евтино електричество толкова по-рентабилна е индустрията.Разбра ли Смехурко?

151

Смешници

преди 4 години

До *** МозъкТя индустрията на Франция и Германия я създадоха руснаците..Ако газът създаваше индустрия,то Русия щеше да е най..най...най ...мощната индустриална държава на света.Но уви.Русия е индустриално джудже ,както Путин е морално и ръстово джудже.