24

Анонимен

преди 4 години

Цената на водата е многократно по-висока, защото това, което тече от чешмата, не е питейна вода. Като вдигнат цената, само ще съберат малко пари за покриване на лихви по заемите си въпросните В и К -та. Вода пак няма да има, защото продажните им души я предоставиха на алчни "предприемачи"...

23

Ари Голдберг

преди 4 години

Честита Ханука!!

22

Анонимен

преди 4 години

Благодарим ти Бойко.Благодарим ти Юрданке.

21

Анонимен

преди 4 години

Абе вдигайте всичко бе, няма проблеми! Овците пак за Бойчето ще си гласуват на другите избори! То е ясно! Вдигайте колкото можете и това е!

20

Анонимен

преди 4 години

Така се прави растеж с липсваща икономика. Данъци и такси нагоре и БВП-то 3-4%.

19

Радослав

преди 4 години

До БацеА ти защо си мислиш, че хората мразещи комунопитека Баш Тиквондур са фенове на любовницата му Курналина от БеСраПак? Хората мразят комунопитеците без значение дали са от младежкото БКП ( ГРОБ) или дъртото БКП (БеСраПак)! Набийте си го в тиквите вече, 99% от мразещите тиквата мразят и дъртата му любовница от конгресите на БКП когато Тиквондур беше малко комунопитекче фъркащо от един член на конгреса на друг! Стига сте обвинявали хората във вашите грехове!

18

Анонимен

преди 4 години

Бойко вдига таксите не доходите :d

17

cinik

преди 4 години

Може още, може ... двойно и тройно, баламите ще плащат...

16

Радослав

преди 4 години

Иначе ако питате Баш Бай Тиквондур първи от това тиквено семе, цялата държава е ток и жица! Сега няма да се изумя ако изкара къртиците виновни за Перник! Зли къртици обучавани от КГБ в Русия клатят стабилността на Баш Тиквата като пукат тръбите на ВИК Перник и създават такава тежка обстановка в държавата! Да знаете, къртиците са виновни, нали бе гербери некадърни! И преди да кажете нещо, кака ви Курналина от БеСраПе е същия кадър като Тиквата ви! Двете страни на една и съща болест - БКП!

15

Баце

преди 4 години

Водата във Англия била безплатна, а у нас едно къпане е няколко лева... като дойда БКП на власт водата ще стане 2 ст кубика, а пенсиите ще скочат с 100% и така около 2-3 години до следващият ФАЛИТ.Ами, да, ве, червеногъзи - фалирахте държавата ТРИ пъти и сега квичите, че Бойко краде.

14

до 12 от метросексу

преди 4 години

ами аз чакам да Феминистките, Жените-Лидери като Жана Дарк да ни поведат, а не да си търсят чичко паричко или офис-работа в климатизиран кабинет и по-цял ден да мислят какъв *** от елитна малка да си закупят. Слаби Жени-Лидери, слабо Общество!

13

Victimized

преди 4 години

Само под такива новини липсват на Лойко платените 2 трола с няколко ник нейма, но виж ако има статия за президента или жена му, стой та гледай. При нас реформи не се правят, само се налива от пълно в празно/продънено/ и после биене в гърдите, че видите ли колко пари СЪМ ДАЛ, на същата лоена топка. Пенсионерите мизерства, инфраструктурата се троши, дори и тази която е нова, болници се затварят....Но сме стабилни и икономическите показатели са добри, дано това ви топли зимата.

12

Вуте

преди 4 години

Е па нема да се миеме оти вода не пиеме.

11

Анонимен

преди 4 години

Да живее боко тиквата , ура другари

10

бял р0б

преди 4 години

Честита Баня - мотото на 2020, това е 21 век, модерно р0бство, щото мнозинството от мъжете вече са метросексуално жендр и си мълчат - преди 100 години само и буквално глави щяха да се търкалят по улиците!

9

Анонимен

преди 4 години

Стойте си по домовете и не гласувайте гербавите пак ще ни изклатят благодарение на бразилският си електорат.

8

БрекСит Завинаги

преди 4 години

Муахаха, във Великобритания вадата е безплатна!!

7

мак

преди 4 години

Нали все някой трябва да плаща за загубите, било то по мрежата, било то заради крадци. А и ремонтите струват пари, така че не се чудете на новите цени. Но пък, просперираме според един велик капацитет.

6

въпросче

преди 4 години

а прочетохте ли другата статия - тока 50% увеличение до 2030, т.е. за 10 години. Геноцид братя, това е - или ние или те, затова Велика Британия се маха!!

5

Анонимен

преди 4 години

Защо няма статия за документа приет от Макрон, Испания, Гърция и др. страни, според който се спират евросредствата за страни, които не осигуряват достойно възнаграждение за работещите. В това число била и Бг.