44

Право

преди 4 години

Нямате право да вдигате цените на водите не са ваши те са дар от природата като останете на сухо какво ще дигате.....

43

ало, ало

преди 4 години

Здравейте, не разбрах каква е цената в момента в София - град.Видях само -За София-град се планира увеличение с 6,64 на сто.Разград цените на ВиК услугите ще бъдат намалени - предложението е за 3,65 лв./куб. м

42

Анонимен

преди 4 години

-алооо,енергото ли е?-не господине, ВиК-то е.-и на вас да ви.....

41

до 37

преди 4 години

Ми хайде де, хайде!

40

Марко

преди 4 години

Да добавя , че е по -евтина

39

Марко

преди 4 години

На Тенерифе няма нито реки , нито езера и язовири, водата никога не спира и няма режим ,вярно не става за пиене

38

BGN

преди 4 години

Еее Август нали имаше повишение, сега пак ли???

37

Анонимен

преди 4 години

В България вдигат цената, в Англия я намалят... още малко ще се плаща повече за вода в БГ от УК. UK water companies ordered to cut bills by £50 by 2025 | Money | The Guardian

36

Да

преди 4 години

Не си играйте с народа ще прилее чашата.

35

???

преди 4 години

За какво ви е вода, след като имате банани и тоалетна хартия, за които подрипвахте и ревяхте като мaгapeта по площадите след 1989 година?

34

PERNIK

преди 4 години

Цинично е за Перник .В Училищата , лавките вдигнаха цената на 500 мл минерална вода от 0,65лв на 1лев.В Големите Вериги магазини 10 литра вода са 4 лева . Това има Име - МАРОДЕРСТВО .

33

Бай Иван

преди 4 години

Имате евроценности и право на гей парад, няма да ревете ;) !!!

32

Смирен депутат

преди 4 години

Споко българскуте пенсионери с 219ле на месец няма да усетят скока на водата.Трябва и тока да скочи.Ай че уискито се стопли,няма да се занимавам с вас.

31

шматка

преди 4 години

В Перник вдигат цената!!!Ако това не е цинизъм не знам кое е

30

Анонимен

преди 4 години

Все гледаме най-богатите империалистически държави, като Великобритания и Франция. Нека гледаме нашите аналози в света - африканските държави, Индия.Те са били управлявани от Великобритания, Франция, както днес ни управляват. Имат ли вода и ток от своите колонизатори? Нямат.Нормално е да нямаме ток и вода.

29

Анонимен

преди 4 години

Ами, излезте и ги изметете бе, стига сте ревали!

28

Анонимен

преди 4 години

Французите ги бият като магарета и нищо не постигат.Буржоазията бие здраво и притежава полицията и цялата власт във Франция.

27

Анонимен

преди 4 години

Много развалиха българския народ през социализма със социални придобивки. Беше свикнал българският народ да живее без вода и ток през капитализма, през Търновската конституция. Само буржоазнофашистите в София имаха вода и ток. Така трябва да е - токът и водата да са за богатите. Петър Стоянов и Келбейчева казаха, че българският народ бил един хубав селски и земеделски народ преди 1944 година, а социалните придобивки през социализма го развалили.

26

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да предприемете нещо против мутренската мафия. Я погледнете Французите. Или пак чакате някой да ви оправи. Е нас вече ни няма които се биехме с полицията изнесохме се в бели държави. Откакто се изнесохме сеяндурските ви управници си праввт гаргара с вас. Разбраха че сте останали само непоръбени п, тки които и в зад, ниците да им бръкнат ще траят. Жал ми е за вас децата ви и внуците. Дано не започнат да опрашват и жените ви за подобряване на прираста. За смех и резил сте станали.

25

инфо

преди 4 години

В Саудитска Арабия е към 2лв. на куб.м. водата.