104

Избирател

преди 4 години

Напълно съм съгласна, много е добре, че е временно, защото отсега се чудя как ще го изтрая още 2 години да плюе и да лъже!

103

анон

преди 4 години

румен е ок, ама тази е типичната съпруга на военен... пази Боже сляпо да прогледа...

102

Deutschland

преди 4 години

Бг народа има навика да сбъдва мечтите на страшни ***: бай Тошо - цар и господар на територията над 30 години, барека и джамбаза - евродепутати с по 8 к евра заплати, тази госпожа - изживяваща се като първа дама. В нормалните държави се сещате тезивсички къде щяха да са. На социал или в пандиза за дълго.

101

ген. Деси

преди 4 години

Най лошото на президенството е, че е временно

100

До 100

преди 4 години

Най-смешни са ми коментарите на "монархистите"! Мамини заблудени овчици с малки коронки...по озъбените уста!

99

Чоко

преди 4 години

Така е. Най-хубавото е че има край на мандата и няма да те гледаме повече.

98

Монархист

преди 4 години

Естествено, че президентите разделят нацията, а не я обединяват, всеки президент е обвързан с някоя от партиите, а на България и е нужен надпартиен глава. Какъв Държавен Глава е Радев, или Плевнелиев, или Гоце или Стоянов. Те нямат капацитета да заемат тази така нужна за България надпартийна позиция. Замислете се. На следващите избори, понеже българския избирател е доста екстравагантен, може да изберете и Сашка Васева за президент, ще има ли разлика, поне малка....

97

Анонимен

преди 4 години

Президента на Финландия е жена, продавачка. Нещо не са ви поръчали да лаете по нея обаче, що така?

96

Анонимен

преди 4 години

Тази не му ли е втората дама на Радев?

95

До Анонимен #81

преди 4 години

Единствената Първа Дама, която лично аз, много харесвах беше Антонина Стоянова! Във всяко отношение тя наистина беше и, както изглежда, ще си остане Първа Дама!

94

така като гледам

преди 4 години

на Румен Курнелиев Радев трябва да се преименува

93

Анонимен

преди 4 години

До Монархист - мисленето и писаниците ти са като на бивш комсомолски секретар

92

бай Пешо

преди 4 години

До mayyyБойко ни обединява, а Радев се мъчи да ни раздели.

91

Анонимен

преди 4 години

Ситуацията в България е толкова объркана с години,след 1989 г.още повече се обърка факт е намаление на населението.Който и да дойде възтановяването няма да стане лесно,а може да не се възтанови НИКОГА .Територия България остава с климат и земя и преключва.

90

mayyy

преди 4 години

много молим да се спре спекулацията че Президента е "разединител" щото не критикувал опозицията,а само герб. Да, другари власт и опозиция не са едно и също и знаеме че герберастката властта иска само да я хвалят ама не става.И опозиция, и ние обикновените хора, и президенството искаме властта да работи и то за народа, така че критиката не е разединяване, а по-добре другарите герберасти да чуват щото ще им се стъжни скоро как я карат само на крадене и лапане.

89

Монархист

преди 4 години

Вашите изводи са повърхностни, ограничени и без ясна широка визия. Вкопчили сте се в дребни детайли, които нямат никакво значение за България. Нужна е по-широка перспектива и по-мащабни решения за да се отървем от посткомунистическия синдром. Промяната на конституцията е наложителна, но не само за да напаснем прокуратурата, това или онова.

88

Анонимен

преди 4 години

До Монархист не е нужно да ни обясняваш глупостите които си написал. И ние можем да си правим изводи.

87

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля, че Радев и Радевица си сменят местата в Президентството няма да има разлика.

86

Анонимен

преди 4 години

Ако знаеш колко си права...

85

Монархист

преди 4 години

Тъй като другарите не са в състояние да осъзнаят какво написах, понеже разбират само от лозунги и директни команди, по-сложната реч ги затруднява и не могат да вникват ще им го кажа на техния език: "Парламентарна монархия, веднага!!!"