124

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че най-добрата форма на управление е монархията и няма никакъв спор по това - ако искате начело на държавата да стои благороден и достоен човек. Всичко зависи от това, колко зрял е народът и дали може да си избере правилният човек. Дали може да разпознае истинският и галшивият блясък. Иначе да избираш случайни играчи за по 5 години е кауза пердута.

123

Ставрю

преди 4 години

Повечето плювачи тук си плюят еи така. Но те настина са страхотна двоика и много начетени хора жалко за тези които не ги познават директно. Медиите са подвластни на Боко и бълват простотии всекидневно.

122

Анонимен

преди 4 години

Е, хайде поставете въпроса на семейния съвет - ще ни мъчите ли още един мандат?

121

Анонимен

преди 4 години

Не одобрявам,че е лишила децата от баща.А иначе зад всеки успял мъж стои нахална жена.

120

Анонимен

преди 4 години

Много неприятна пpoстакeса. Пътувам по цял свят по различни проекти. Въпросната я засякох на едно летище- вдигаше циркове защо Lufthansa протестирали. Имаше се за някаква VIP персона. Летеше в икономична класа, но имаше претенции защо бизнес класата се качваме първи- поведение на австрaлопитек. Размебих си 2-3 "любезни" думи с нея и й казах мнението си. С времето PR-ите са поработили с нея, но, за съжаление поведенческата класа не може да се усвои за година или две. Просто манталитет.

119

напълно права

преди 4 години

Напълно е права, макар да не е искрена, Сигурен съм съм, че много й харесва и иска още, ама си криви душата. Иначе инститиуцията президент в България е с чисто представителни функции и не трябва да се занимава с това, което се опитв ада прави Радев. Апук вице-президент е напълно излишно нещо.

118

:)))

преди 4 години

Мама, я летчика люблю!Мама, я за летчика пойду.Летчик высоко летает,Много денег получает.Мама, я летчика люблю!

117

САМО ПИТАМЕ:

преди 4 години

ВЕРНО ЛИ ПРИ КАТАСТРОФАТА С КОЛАТА НА НСО , В КОЛАТА Е БИЛА И ПРЕЗИДЕНШАТА?!ДОКОГА , НСО , ЩЕ РАЗКАРВА РОДНИНИ И ПОЗНАТИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛИЦА??!ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКИ -ПРЕЗИДЕНТСКИ СЛУГИНАЖ!

116

Ех

преди 4 години

Ние си ги харесваме.колкото и да плюете!По-страхотен човек от Президента няма.ако се разбираха и с Б.Б.щеше да е чудно...

115

Пич

преди 4 години

Започвам да разбирам колко мъдра всъщност е била миналата първа дама, че предпочете да седи в сянка.

114

...

преди 4 години

...а най - лошото е, че е прекалено много...

113

Деса-гургулица

преди 4 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...

112

Анонимен

преди 4 години

Тая жена не разбра ли ,че е по-добре да не си отваря устата по медиите...Много е зле горката.....

111

Монархист

преди 4 години

Sichtpunkt, bих използвал никнейм "Парламентарен монархист", но не ми стига мястото. По-добре монарх отколкото президент, по-малко избори и по-малко случайни индивидуалности попаднали на отговорни позиции. И по-малко разединители на нацията, примерно.

110

Генерал деса

преди 4 години

За първи път да сме на едно мнение с деса ,че най -доброто от неговото президентство е че е временно

109

Само си представете

преди 4 години

РуменТъпото и ДесаМетреса начело на Президентска Република!И троторните плочки ще имигрират тогаз:))))

108

Sichtpunkt

преди 4 години

До Монархист,Благодаря за изказсната по-различна гледна точка!!В момента има множество проспериращи държави-монархии, в който монарха обаче има само представителна функция. Доколкото не ме бърка паметта, белгийският крал Филип, беше уличен в огромно парично разхищение.Монархиите са минало, при тях контрола върху монарха е изключително слаб.

107

Sichtpunkt

преди 4 години

На следващите избори, понеже българския избирател е доста екстравагантен, може да изберете и Сашка Васева за президент, ще има ли разлика, поне малка....Ами те едни си избраха подобен шоумен и милиардер за президент. Така че няма да е инцидент.

106

Зозо

преди 4 години

Вече и малките деца разбраха, че Р.Радев е руска марионеткаи глуппак!!! Да си подготвя листчето за Нова година и да не се бърка във властта, като няма никакви права там!!!

105

Ха ха

преди 4 години

До Цецо МанекенаСтранно си е,една дантелена рокличка три пъти я облича ,значи ли че още не е продадена ? То ,тази дизайнерка на загуба ли работи щом една рокля за две години не я е продала и Десито си я взима и връща периодично ? То като я облече още няколко пъти ,едва ли някой ще я купи.